İngiliz kraliyet ailesinin vazgeçilmezi sütlü çay :))Hic denemedim o nasil oluyo sahi kusur kalmiyim onuda iciyim mutlaka :)
Kardesi nereye gitti?
Ben amasyaya yemin torenine gitmistim.
Bibyerime biseyler kacti da bakalim nasil cikar.Hayirlisi..bernaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sesin içine mi kaçtı bernağğğğğğğğğğğğğğğğmatematik61
@MiuLego kaptanimiz canım gelince bilgi verir sanaADINIZ:nur
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:54
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:doğum sonrası 1,5 yıl önce katılmak istedim.arkadaslar henuz hastaneden cıkmadıgım için bi kac ay sonra gelmemi söylediler ve 1,5 yıl sonra buradayım :)
KİLO ALMA NEDENİNİZ:duygusal açlık,iradesizlik,motivasyon eksikliği,tembellik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:eski kıyafetlerime girebilmek ,tekrar eski özgüvenimi kazanabilmek istiyorum.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:nöbet usulu çalışan 2 cocuk annesi bir kadınım.ne zaman yorgun ve stresli olsam yemeğe saldırıyorum.motivasyonumu hemen kaybediyorum..eskiden sosyal hayatın içindeydim,şimdiyse kendimi umutsuz ev kadınına bağlamak üzereyim..cok yalnız oldugumu düşünüyorum ..evliliğimle beraber yeni bir sehirde yasamaya basladım ve sosyallesmeye fırsat bulamadan hayatım cok yogunlastı..
arkadaşlar aranıza katılabilir miyim?
Kusuruma bakmayin canlar@YaKaMoZz-z
@Ytmz
@Nevreste
Shut Up
nerelerdesin hey yooo yeaah hell yeaahhhh diyin bi ses verin yahu
La sabah beri seni çağırmışım ben kim unutmuşLa bi daha listeye girersem bu kadar fazla kilo vermeyeceğim yavaş yavaş vereceğim haftalık 800 900gr çünkü miu beni unuttu mezun olanlar gelmiyor diyor ben hep burdayım sevmiyor lan beni
Laf söylerdim kv ne ama banlanırım handeKusuruma bakmayin canlar
İse gitmedim bugun cocugu toparlayamadik boyle bir hastalik gormedim ates 39 dan dusmuyo gunlerdir.Aklimi oynaticam uykusuzluktan.Ha bire midem bulaniyo kusup duruyorum.Kaynana derseniz oda yatak dosek yatiyor.Onun grip oldugunda sanirsinizki ince hastaliga yakalanmis o derece naz niyaz.Beni delirtti bugun.Sigara icmeye balkona ciktim diyoki son sigarani ic bir daha sigara icilmeyecek.Hayirdir dedim ne oluyor.Sigarayi birakiyorumda gormek istemiyorum diyo.Dedimki nazi belgeseli izliyosun heralde benim yasam alanimi kisirlama hakki nerden geliyo.Bana diyoki ayip bu ne ya habire diyo.
Yok kizlar ben yakinda basima hunimi takar gezerim.Bende dedim ki iyi o zaman ben diyet yapiyorum o zaman hepiniz doyet yapacaksiniz.Ama bir laf daha soylerse bitti artik alip cocugumu cikicam ve ardima bile bakmiycam.
Kusuruma bakmayin canlar
İse gitmedim bugun cocugu toparlayamadik boyle bir hastalik gormedim ates 39 dan dusmuyo gunlerdir.Aklimi oynaticam uykusuzluktan.Ha bire midem bulaniyo kusup duruyorum.Kaynana derseniz oda yatak dosek yatiyor.Onun grip oldugunda sanirsinizki ince hastaliga yakalanmis o derece naz niyaz.Beni delirtti bugun.Sigara icmeye balkona ciktim diyoki son sigarani ic bir daha sigara icilmeyecek.Hayirdir dedim ne oluyor.Sigarayi birakiyorumda gormek istemiyorum diyo.Dedimki nazi belgeseli izliyosun heralde benim yasam alanimi kisirlama hakki nerden geliyo.Bana diyoki ayip bu ne ya habire diyo.
Yok kizlar ben yakinda basima hunimi takar gezerim.Bende dedim ki iyi o zaman ben diyet yapiyorum o zaman hepiniz doyet yapacaksiniz.Ama bir laf daha soylerse bitti artik alip cocugumu cikicam ve ardima bile bakmiycam.
Rabbim sifa versin kuzuna canim...kv ise denilecek cok şey varda neyseeeKusuruma bakmayin canlar
Laf söylerdim kv ne ama banlanırım hande
Susayım ben iyisi mi
hande ya çıkın şu evden artık
ikna et enişteyi
geçmiş olsun cnm
Kafayi yemis gercekten.Normal degil.Esime soyledim yeni bi kural gelmis duydun mu diye.Anlattim olayi ne alip veremediginiz var diyo o da ayri bir mal.Dun cocuk ates icinde yaniyo cizgi film izliycem dedi.Kv haber izliyorum bekle dedi.Cocuk pert zaten mahvolmus hastaliktan bekliyceksin diyo.Kizda agladi esimde evdeydi kv aldi kumandayi firlatti yere al al ne izliyosan al diye.Bende noluyo napiosun dedim.Esim dediki anne mapion sen kv diyoki napiyim kalkipta eline mi vereyim.Gercekten artik diyecek kelimem kalmiyo bazen.Rabbim sifa versin kuzuna canim...kv ise denilecek cok şey varda neyseee
Kafayi yemis gercekten.Normal degil.Esime soyledim yeni bi kural gelmis duydun mu diye.Anlattim olayi ne alip veremediginiz var diyo o da ayri bir mal.Dun cocuk ates icinde yaniyo cizgi film izliycem dedi.Kv haber izliyorum bekle dedi.Cocuk pert zaten mahvolmus hastaliktan bekliyceksin diyo.Kizda agladi esimde evdeydi kv aldi kumandayi firlatti yere al al ne izliyosan al diye.Bende noluyo napiosun dedim.Esim dediki anne mapion sen kv diyoki napiyim kalkipta eline mi vereyim.Gercekten artik diyecek kelimem kalmiyo bazen.
Canim siz maddiyattan dolayi mi birlikte yasiyorsunuz ?Kafayi yemis gercekten.Normal degil.Esime soyledim yeni bi kural gelmis duydun mu diye.Anlattim olayi ne alip veremediginiz var diyo o da ayri bir mal.Dun cocuk ates icinde yaniyo cizgi film izliycem dedi.Kv haber izliyorum bekle dedi.Cocuk pert zaten mahvolmus hastaliktan bekliyceksin diyo.Kizda agladi esimde evdeydi kv aldi kumandayi firlatti yere al al ne izliyosan al diye.Bende noluyo napiosun dedim.Esim dediki anne mapion sen kv diyoki napiyim kalkipta eline mi vereyim.Gercekten artik diyecek kelimem kalmiyo bazen.
Gecmis olsun canimSelamlarr
Şu an yatak döşek yatıyorum hasta
Menü:
Sabah
1 strepsil pastil
Öğlen:
1 kase çorba
Ara:
1 strepsil pastil
Akşam daha bilmiyorum ama çorba olur sanırım yine.
Yerim la seni yazma yazma kiyamam ben senin mideneVay vay vayy vayyytttttt
Hele ilgi de yetmiyo la artık
Midem bulanıyo şuan tamam mı serviste yazmak zorunda kaşdığım için
Ama yine de seni sevdiğimi bil de kusarım ben nolcak ki sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?