Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rabbim sabır versin o kv ye de vicdan versin rabbim ne diyeyim şimdi banin ağa babasını yiyeceğim yoksa

Kalkıp eline verse ne oluyormus olur muymuş gereksiz insan sen hizmetçilik ederken iyi de bi kumandayı vermek mi batmış münasip bi tarafına acaba bu çocuk be çocuk haber izleyecekmis

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Seni gaza getirmek istemiyorum ama göz dağı vermenin zamanı gelmişte çoktan geçiyor bile.

Ailen destekse arkandaysa al kızını git baba evine. Bulandı görüp de susan eş hala orda duran eş bu fedakarlığıfedakarlığın haketmiyor.
Ben kv bir kere evimde sorun çıkardı şimdi kapıma el gibi gelebiliyor.
Eşim eskisi gibi olun desin açarım ağzımı daha da kapatmam. İki yıldır eşime sürekli içimi kustum kustum anası ile ilgili en son haklısın evet dedi de ben artık sustum hiç yorum yapmıyorum.

Menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi bir gün kurusu kayısı
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim çavdar ekmeği
Bir bardak çay
Roka maydanoz dereotu
Peynir
3 zeytin
Ara 14:00
Bir nar
Akşam yemek yiyemedim dışarıda olduğum için
Oğlum hamburger yedi ben menüde ki tavuktan bi parça yedim
Bir muz ve süt ile karnımı doyurdum

Buda farklı bir türmüş

Geçe acikirsın bence . Yogurt felan ye

Ben hala tartilamadim. Ay yemeklerı hızlı ve ne yediğimi anlamadan yiyorum . Bugün de yazeyim menü . Hani şöyle kabasini. İçeriği ve sayı miktarı diyete basladim ben huloooooogggg... deyince yazem. @MiuLego
Sbah yumurta kızartma peynir vs. Ekmekle tabı
Akşam fırında köfte patates kola ekmek
Çay saatleri ve abur cuburlar facia !!!

18 aralık menüsü

Kahvaltı : Mantarlı omlet, peynir, 2 zeytin, dom, sal, 2 dilim ekmek

Ara: 1 muz, 2 kaşık yoğurt

Öğlen : Peynirli salata, maden sulu ayran

Ara: 1 avuç müsli meyveli

Akşam : 1 tabak bamya, 1 kase yoğurt

Su: 2.5 litre
Spor : 30 dk eliptik begum75

@MiuLego

Oyy Nefs sen ondan takılıp kalıyorsun demek. Bende sayılı yerm hep. Bir seferde 2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem gibi

Sormaa Eflalim kizzz bende artık Noluyooo demeye baslamistim...
Sayıyla yeniliyormus ben agobun kazı gibii avuç avuç badem fındık...
Zaten cevizz sayısız

Çok şükür öğrendim insan gibi yiyeceğim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…