- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Rabbim sabır versin o kv ye de vicdan versin rabbim ne diyeyim şimdi banin ağa babasını yiyeceğim yoksaKusuruma bakmayin canlar
İse gitmedim bugun cocugu toparlayamadik boyle bir hastalik gormedim ates 39 dan dusmuyo gunlerdir.Aklimi oynaticam uykusuzluktan.Ha bire midem bulaniyo kusup duruyorum.Kaynana derseniz oda yatak dosek yatiyor.Onun grip oldugunda sanirsinizki ince hastaliga yakalanmis o derece naz niyaz.Beni delirtti bugun.Sigara icmeye balkona ciktim diyoki son sigarani ic bir daha sigara icilmeyecek.Hayirdir dedim ne oluyor.Sigarayi birakiyorumda gormek istemiyorum diyo.Dedimki nazi belgeseli izliyosun heralde benim yasam alanimi kisirlama hakki nerden geliyo.Bana diyoki ayip bu ne ya habire diyo.
Yok kizlar ben yakinda basima hunimi takar gezerim.Bende dedim ki iyi o zaman ben diyet yapiyorum o zaman hepiniz doyet yapacaksiniz.Ama bir laf daha soylerse bitti artik alip cocugumu cikicam ve ardima bile bakmiycam.
Ne oldu Berna iyi misin canimmmBibyerime biseyler kacti da bakalim nasil cikar.Hayirlisi..
Kalkıp eline verse ne oluyormus olur muymuş gereksiz insan sen hizmetçilik ederken iyi de bi kumandayı vermek mi batmış münasip bi tarafına acaba bu çocuk be çocuk haber izleyecekmisKafayi yemis gercekten.Normal degil.Esime soyledim yeni bi kural gelmis duydun mu diye.Anlattim olayi ne alip veremediginiz var diyo o da ayri bir mal.Dun cocuk ates icinde yaniyo cizgi film izliycem dedi.Kv haber izliyorum bekle dedi.Cocuk pert zaten mahvolmus hastaliktan bekliyceksin diyo.Kizda agladi esimde evdeydi kv aldi kumandayi firlatti yere al al ne izliyosan al diye.Bende noluyo napiosun dedim.Esim dediki anne mapion sen kv diyoki napiyim kalkipta eline mi vereyim.Gercekten artik diyecek kelimem kalmiyo bazen.
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Seni gaza getirmek istemiyorum ama göz dağı vermenin zamanı gelmişte çoktan geçiyor bile.Kusuruma bakmayin canlar
İse gitmedim bugun cocugu toparlayamadik boyle bir hastalik gormedim ates 39 dan dusmuyo gunlerdir.Aklimi oynaticam uykusuzluktan.Ha bire midem bulaniyo kusup duruyorum.Kaynana derseniz oda yatak dosek yatiyor.Onun grip oldugunda sanirsinizki ince hastaliga yakalanmis o derece naz niyaz.Beni delirtti bugun.Sigara icmeye balkona ciktim diyoki son sigarani ic bir daha sigara icilmeyecek.Hayirdir dedim ne oluyor.Sigarayi birakiyorumda gormek istemiyorum diyo.Dedimki nazi belgeseli izliyosun heralde benim yasam alanimi kisirlama hakki nerden geliyo.Bana diyoki ayip bu ne ya habire diyo.
Yok kizlar ben yakinda basima hunimi takar gezerim.Bende dedim ki iyi o zaman ben diyet yapiyorum o zaman hepiniz doyet yapacaksiniz.Ama bir laf daha soylerse bitti artik alip cocugumu cikicam ve ardima bile bakmiycam.
Geçmiş olsun canımSelamlarr
Şu an yatak döşek yatıyorum hasta
Menü:
Sabah
1 strepsil pastil
Öğlen:
1 kase çorba
Ara:
1 strepsil pastil
Akşam daha bilmiyorum ama çorba olur sanırım yine.
Ailen destekse arkandaysa al kızını git baba evine. Bulandı görüp de susan eş hala orda duran eş bu fedakarlığıfedakarlığın haketmiyor.Kafayi yemis gercekten.Normal degil.Esime soyledim yeni bi kural gelmis duydun mu diye.Anlattim olayi ne alip veremediginiz var diyo o da ayri bir mal.Dun cocuk ates icinde yaniyo cizgi film izliycem dedi.Kv haber izliyorum bekle dedi.Cocuk pert zaten mahvolmus hastaliktan bekliyceksin diyo.Kizda agladi esimde evdeydi kv aldi kumandayi firlatti yere al al ne izliyosan al diye.Bende noluyo napiosun dedim.Esim dediki anne mapion sen kv diyoki napiyim kalkipta eline mi vereyim.Gercekten artik diyecek kelimem kalmiyo bazen.
Ay gelemedim bugün bi türlü yoğun bi tempo içindeyim çocuklar hasta oldu öksürüyorlar yoldayım eve gidiyorum şimdiYaKaMoZz-z
@Ytmz
Nevreste
@Shut Up
nerelerdesin hey yooo yeaah hell yeaahhhh diyin bi ses verin yahu
Heyoooo yeahhhhhhhYaKaMoZz-z
@Ytmz
Nevreste
@Shut Up
nerelerdesin hey yooo yeaah hell yeaahhhh diyin bi ses verin yahu
TeşekkürlerGecmis olsun canim
Buda farklı bir türmüşKafayi yemis gercekten.Normal degil.Esime soyledim yeni bi kural gelmis duydun mu diye.Anlattim olayi ne alip veremediginiz var diyo o da ayri bir mal.Dun cocuk ates icinde yaniyo cizgi film izliycem dedi.Kv haber izliyorum bekle dedi.Cocuk pert zaten mahvolmus hastaliktan bekliyceksin diyo.Kizda agladi esimde evdeydi kv aldi kumandayi firlatti yere al al ne izliyosan al diye.Bende noluyo napiosun dedim.Esim dediki anne mapion sen kv diyoki napiyim kalkipta eline mi vereyim.Gercekten artik diyecek kelimem kalmiyo bazen.
Geçmiş olsunAy gelemedim bugün bi türlü yoğun bi tempo içindeyim çocuklar hasta oldu öksürüyorlar yoldayım eve gidiyorum şimdi
Geçe acikirsın bence . Yogurt felan yeMenü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi bir gün kurusu kayısı
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim çavdar ekmeği
Bir bardak çay
Roka maydanoz dereotu
Peynir
3 zeytin
Ara 14:00
Bir nar
Akşam yemek yiyemedim dışarıda olduğum için
Oğlum hamburger yedi ben menüde ki tavuktan bi parça yedim
Bir muz ve süt ile karnımı doyurdum
Hayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Sabah
2 hs yumurta
Akşam
Tonbalikli salata
Yoğurt
Hayırlı akşamlar
Oyy Nefs sen ondan takılıp kalıyorsun demek. Bende sayılı yerm hep. Bir seferde 2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem gibi
Owww ablamın menüye bak. Ekmek neyin yok mu giHayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Sabah
2 hs yumurta
Akşam
Tonbalikli salata
Yoğurt
Hayırlı akşamlar
Sormaa Eflalim kizzz bende artık Noluyooo demeye baslamistim...
Sayıyla yeniliyormus ben agobun kazı gibii avuç avuç badem fındık...
Zaten cevizz sayısız
Çok şükür öğrendim insan gibi yiyeceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?