Kafayi yemis gercekten.Normal degil.Esime soyledim yeni bi kural gelmis duydun mu diye.Anlattim olayi ne alip veremediginiz var diyo o da ayri bir mal.Dun cocuk ates icinde yaniyo cizgi film izliycem dedi.Kv haber izliyorum bekle dedi.Cocuk pert zaten mahvolmus hastaliktan bekliyceksin diyo.Kizda agladi esimde evdeydi kv aldi kumandayi firlatti yere al al ne izliyosan al diye.Bende noluyo napiosun dedim.Esim dediki anne mapion sen kv diyoki napiyim kalkipta eline mi vereyim.Gercekten artik diyecek kelimem kalmiyo bazen.
Ben hala tartilamadim. Ay yemeklerı hızlı ve ne yediğimi anlamadan yiyorum . Bugün de yazeyim menü . Hani şöyle kabasini. İçeriği ve sayı miktarı diyete basladim ben huloooooogggg... deyince yazem. @MiuLego
Sbah yumurta kızartma peynir vs. Ekmekle tabı
Akşam fırında köfte patates kola ekmek
Çay saatleri ve abur cuburlar facia !!!
Sabah ne hoştu yulaf imi yedım Ogle ton balıklı salata butun gun yerli malı haftası münasebetiyle gelen her seye hayır dedım eve gelecem annem aradı biz komsudayız sende gel Tmm dedım yapmış sarma dolma jçkuru patlıcan cok da severim 2 tane kuru dolma minik 3 de sarma yedım neyse dedım Tmm aksam yemek yemem bısı olmaz eve geldım esim aradı abımler geliyor yemege e Tmm dedım oturdum Bı guzel onlarla da yemek yedım niye yedım bilmiyorum yani birini gorunce bi yiyesim geliyor gene kendimle kavgaya basladim
Yaaa çiğ bile yerim ben onu ki yiyorumBrokoli yaptimmm ama yemedim yarın yiyeceğim
Brokoli brokoli olalı böyle eziyet gormemistir...
İyice hasladim sonra küçük küçük dogradim...
Sarımsaklı yağa Salça baharat koydum birde öyle azcik cevirdim dinleniyor şimdi
ayy boş boş migde bulandırır yaw
boş migdeee yeee
Yaaa çiğ bile yerim ben onu ki yiyorumona sarımsak, limon, zeytinyağ ile sos yapacaksın onunla harmanlayacaksın oyyy mis mis karnabahar brokoli her sebzeyi severim. Sakatalara çiğ bile koyarım
Efser bune kv bor sorun var sanirimKv sanirim yine seni deli etmiş gibi duruyor.icde aşk pıtırcıgı var diyosun kv ne derse desin sen aşķını yaşarsın.bir yandan çocugu uyutun diyer yadanda uyumadıgına şaşarsın.artık kızmızı kartı cektin ahada oyun dışı kaldı kv.spor vakkti azda halay hafta sonunu amcak temizler diyosun .canın sıkkın arada bir hapşuruyosun ihlamurmu icsem yoksa sodami içsem karar vermeyip baklava acımıssin üzerinede kahve iciyorsun kv ne yapsan begenmez kafanı boşa duvarlara vurma.sinirlerin gevşesin uzaktan kv ye el salla eniyi eline o sopa hiç yakışmıyor.sen en iyisi ortada dön boşver ama hırsın hic gecmimiyor aglama öyle .bir dengesizlik var sevindin kv ye nameler şarkılar düzüyosun dişleri getik kaynana oğlun marul getirdik sensiz yedik diyosun.pembiş gözlükleri taktın o marul sana kuzu sarmadan daha tatlı diyosun kv yede öyle gösteriyosun.kvde vermiyosun sen hazımsızlık var sana yaramaz mazallah şiser 100 kilo olur diyosun.kvnin bagırsak dügümlemiş çok üzülüyorsun yardım edeyim derken birde bakmışsın saçlarını eline dolayıp yerlede sürüyosun o yapma etme desede sen sana yardımcı oluryorum diyosun bire bir bagırsak calıstırıcı diyosun şimdi 65 kilo olacaksın yarım saat sürmez sönersin diyosun.çok zevk alıyorsun ooo harika diyosun ama kvde işe yaramamış tekrar üzülmüşsun
Haliyeti ruhiyen
Geçmiş olsun iyi cıkmıs şükürBacılarııımmm ben geldim..,
Geçen hafta doktor fobimi yenip gittim.,.artık kafayı yemek üzereydim..gitmek zorunda kaldığım için..
Kadın doğum muayene etti Smear alındı..mamagrofi ve Batın ultrasonu istedi..Şükür bir sıkıntı yok..
Hipotroidi çıktı..sanırım ilaç kullanacağım..şeker yüksek biraz birde kolesterol..bunlar halledilir önemsemiyorum..merak etmişsiniz sağolun...
Görme onusen onun elti menüsünü gördün mü
özlesen de napsan etsen de 6 ayı doldurucuksun
Menu nerde mortimmHayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Sabah
2 hs yumurta
Akşam
Tonbalikli salata
Yoğurt
Hayırlı akşamlar
Guzelll
Naber kuzummerhaba şekerler
Bu eziyetten sonra iyice dinlensin yazikBrokoli yaptimmm ama yemedim yarın yiyeceğim
Brokoli brokoli olalı böyle eziyet gormemistir...
İyice hasladim sonra küçük küçük dogradim...
Sarımsaklı yağa Salça baharat koydum birde öyle azcik cevirdim dinleniyor şimdi
evet yaa daha bugün diyodu :)Eflal banlar kralicesi olmus yineee
Hangi konuda banlanmis kiiievet yaa daha bugün diyodu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?