Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım bir haftadır fıstık ezmesi istiyor, evde fıstık var yapıcam da, sınır koyamam çok yerim diye yapmıyorum bu ne ya son günlerde her şeye aş eriyorum ben
Canim a101 de cotanak var fındık ezmesi 0 seker ve bal var tadi cok guzel ve gundr 1 tatli kasigi yiyebilirsin diyetisyen önerisi ben yiyemiyorum anca 1 cay asigindan az bal bana pek iyi gelmiyor rahatsız oluyrum yediğim zaman

Canim siz maddiyattan dolayi mi birlikte yasiyorsunuz ?
Yok kuzum anne baba duskunlugu rahata alisma kira fatura vs derdinin olmayisi

Kalkıp eline verse ne oluyormus olur muymuş gereksiz insan sen hizmetçilik ederken iyi de bi kumandayı vermek mi batmış münasip bi tarafına acaba bu çocuk be çocuk haber izleyecekmis
Olurmu eksilir canim.nefret ettim iyice gecen gece acile giderken nene lutfen sende geel dedi de gelmedi ya.biz yaza ev ayiricaz ya yapabilecegi tum isgemceyi yapiyor

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Seni gaza getirmek istemiyorum ama göz dağı vermenin zamanı gelmişte çoktan geçiyor bile.
Sabrimin sinirindayim

Arkamdalar canim annem aradi hadi kizim bi cesaret cik gel dedi ama olmuyo iste bi sinirle karar vermek istemiyorum.yaza kadar sabrediyorum yazin bu ev ayrilmazsa yolumu ayiricam

@MiuLego kaptancım buralara pek gelemiyorum eşim salı günü gidiyo biliyosunuz. Hem onun işlerine koşturuyoruz hemde biraz vakit geçirelim gitmeden diye pek telefon alamıyorum elime. Bi kaç gün izin istiyorum sizden. İzin dediysem sadece buraya girmek için yoksa diyete spora ve menü paylaşımıma devam etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…