belli olmuyor ki ben bi gün öncesi yazdığım mesajdan ban yemiştim geçen.Hangi konuda banlanmis kiii
Dogru canim mantıklı oyle de diyebilirimCanım diyeceksin ki emanet ve ben çok korkuyorum bir şey olur diye. O yüzden gönderme diyeceksin.
Canim a101 de cotanak var fındık ezmesi 0 seker ve bal var tadi cok guzel ve gundr 1 tatli kasigi yiyebilirsin diyetisyen önerisiCanım bir haftadır fıstık ezmesi istiyor, evde fıstık var yapıcam da, sınır koyamam çok yerim diye yapmıyorumbu ne ya son günlerde her şeye aş eriyorum ben
Tebrikler canimm alkışlar sana gelsinbugün işyerinde ikram edilen fıstıklı baklavayı yemedimbrownie yi de yemedim içimden tadını biliyorum dedim
Can sıkan mevzular var kuzum bakalim hallolacak miNe oldu Berna iyi misin canimmm
Sıkıntı neyse inşallah hayırlısı ile çözülür anlatmak istersen dileriz balim Rabbim ferahlık versinCan sıkan mevzular var kuzum bakalim hallolacak mi
Yok kuzum anne baba duskunlugu rahata alisma kira fatura vs derdinin olmayisiCanim siz maddiyattan dolayi mi birlikte yasiyorsunuz ?
Olurmu eksilir canim.nefret ettim iyice gecen gece acile giderken nene lutfen sende geel dedi de gelmedi ya.biz yaza ev ayiricaz ya yapabilecegi tum isgemceyi yapiyorKalkıp eline verse ne oluyormus olur muymuş gereksiz insan sen hizmetçilik ederken iyi de bi kumandayı vermek mi batmış münasip bi tarafına acaba bu çocuk be çocuk haber izleyecekmis
Sabrimin sinirindayimCanım öncelikle çok geçmiş olsun. Seni gaza getirmek istemiyorum ama göz dağı vermenin zamanı gelmişte çoktan geçiyor bile.
Arkamdalar canim annem aradi hadi kizim bi cesaret cik gel dedi ama olmuyo iste bi sinirle karar vermek istemiyorum.yaza kadar sabrediyorum yazin bu ev ayrilmazsa yolumu ayiricamAilen destekse arkandaysa al kızını git baba evine. Bulandı görüp de susan eş hala orda duran eş bu fedakarlığıfedakarlığın haketmiyor.
Ben kv bir kere evimde sorun çıkardı şimdi kapıma el gibi gelebiliyor.
Eşim eskisi gibi olun desin açarım ağzımı daha da kapatmam. İki yıldır eşime sürekli içimi kustum kustum anası ile ilgili en son haklısın evet dedi de ben artık sustum hiç yorum yapmıyorum.
Sağol canımGeçmiş olsun
İştah Yok kiGeçe acikirsın bence . Yogurt felan ye
Başım bağlı benim
Sön köröböyömö yödön :))
baklavayı zorla verdiler. sakladım. sonra arkadaşa verdim. ağzıma atmam ve pişman olmam anlık bir durumdu. pişman olmamayı tercih ettimTebrikler canimm alkışlar sana gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?