- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Nedense o kısmı MEME LAZIM diye okudumEvet miuya söz vermiştim, cumartesi 50 dk yürüyüşü beğenmedi iki gün 6 mil yaparım dedim. Bi daha yapmam, neme lazım
Göremesin diye geçmişi şişiriyorumayyyy gorse cok kiskanir simdi
tebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsunnn
Sagolun canlar.
Bir hafta oldu regl biteli onun ödeminden eser kalmamıştır. Yarın öbür gün dukan biraya geri dönim dediğin gibi. Ayy stres oldum tartı sıkıntısındanYeşilçayı bırakmışsın etmeeee
Cumaya kadan 3 günümüz var o zaman. 0 a yakın karbon al. Bol su. Bi de yeşil çaya devam et. Dukan birası yapıyordun sanırım. Yarın ve diğer gün iç onu. Patır patır inecek sanıyorum. Regl yakın mı ?
Oyy seni yirim
Ohooo ne yemedin sorsan belki bikac sey bulabilirdim canim. Cok fena seyler.Ne yidin acep
Dün akşam ben de tozuttum kimseye söyleme aramızda kalsın
Genelde öyle yaptırıyor canım bizlere de videolar atıyor çok güzel oyunlar oynatıyor sınıfta.sınıfta oyunlar oyantılsa test yerine böyle neşesi bol bütün çocukların katılabileceği... yaa ben öğretmen olsaydım kesinlikle beden eğitimleirni çocukların yemezdim zaten apartmanlarda büyüyorlar hava güzel dışarı kötü ise içerde bir etkinlik yapardım
Emeklerinin karşılığı işte çiçeğim kolay değilSon aylarimin ne kadar zorlaya zorlaya oldugunu daha net gordum simdi
iş başa düştü naif kelebeğim yaptım sporumu
İyi yapmışsın canım spor candırben 6 ay oldu bırakalı içmiyorum artık yeşil çay
Evet miuya söz vermiştim, cumartesi 50 dk yürüyüşü beğenmedi iki gün 6 mil yaparım dedim. Bi daha yapmam, neme lazım
Akşam yemeğinden sonra ara öğün yapıyon mu gulüm ?Ohooo ne yemedin sorsan belki bikac sey bulabilirdim canim. Cok fena seyler.
Ben yarın bildiririm zaten bi günüm var sanırımEki Görüntüle 2081291
Sporlarımızı önümüzde alıp bakalım şöyle daha Salı ama Cuma çabuk gelir vücut çabuk salar falanBakın bakalım fıstıklar eksik gedik var mı
@Sarayca @Antepia27malipina begum75 @Nefs @cakil80 ada81 @Floweroflife @ecemavi @Bonus @Ytmz @Shut Up @Leeshinmee @YaKaMoZz-z
Bende nescafe yaptım şuanda harikaİşten erken çıktım kızlar şu an evdeyim. Hemen bi kahve yaptım ayaklarımı uzattım. Çok zevk alıyorum kızlar şu an harika
Yerim seniBen yarın bildiririm zaten bi günüm var sanırım
Spor takiminin dip kuyusuna atın beni
Bence de çok zevk alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?