sana hiç yakışıyor mu karamsarlık?Sabah 9 da yattım az önce geri kalktım havalar aydınlandı da ,ben ben de biraz karamsarlık var
Geçen gün dr gittiğimde meme USG isteyince tırstım biraz ,ya illet hastalık varsa bende diye,bu ara o hastalığa yakalananları çok duydum psikolojimi bozdu biraz
sade en sertindenKahve mi,güzel fikir
böyle dediğine göre tartı hala mı kötü yoksaBen de şu kavem bitsin gidem herif uyanmadan lesli yapam bari.
Başınız sağolsun Ausum. Allah kalanlara sabır versin...Günaydınlar uyananlara , uyanamayanlara .
Çok başım ağrıyor bu sabah ... gece uyuyamadım kabuslardan .
Bugün öğlene köye çıkıyoruz , cenaze haberi aldık dün gece .
Rahmetliyi tanımam ama eşini annesini çok severdim . Daha 50 sinde ancak adam.
Yusuf etütten çıkmadan döneriz inşallah .
Azıcık uyusam şimdi keşke ... kafam dönüyor .
Hadi çook çok öpüldünüz .
Bizde de hep hazırdı kahvaltı. Şimdi işe gitmeden kahvaltı yapmazsam eksik hissediyorum kendimi... Çok güzel bir alışkanlık.
ay ada tam kontessinnn yaaaa
ya bizim evde dediigm gibi altın kural
saat kaç olurdsa olsun yapılır o kahvaltı
Dipteyim sondayım depresyondayımböyle dediğine göre tartı hala mı kötü yoksa
şarkını da seni de yiirimmmBaşınız sağolsun Ausum. Allah kalanlara sabır versin...
Bizde de hep hazırdı kahvaltı. Şimdi işe gitmeden kahvaltı yapmazsam eksik hissediyorum kendimi... Çok güzel bir alışkanlık.
Yalnız Ada ya diyince farkettim benim anam da kontesmiş...Hep babam hazırladı. Orta okuldan itibaren de ben.
Anam
ne dedi tartı.. söyle de pınarım çözüm bulalım .. cidden neden böyle oldu ki yahuDipteyim sondayım depresyondayım
Evet yakışmıyor banasana hiç yakışıyor mu karamsarlık?
sen doktora gitmiştin ama temizdi sonuçlar.. bu başka bişey mi?
netten falan o tarz şeyler okuma insanın sinirini bozuyorlar hep
cnm çok geç yattım 1:30 gibi
sabah sürünerek uyandım ama yarından sonra full yapmam laızm ara verdikçe soguor insan
kv vardı onalr gitti diziye takıldım bi 45 dk işte azcık oturunca ceremesini çekiyorsun
çm attım makinaya, salata yaptım,çocukalrın odasını topladım
ada eşin evde kahvaltı yapmıyor mu
bizim evin altın kuralı
evden kahvaltısız çıkılmaz
isterse 6 da çıkılsın
eşim çok zorlanıyordu ilk başta oda şimdi alıştı
Rabbim acil şifalar versin o zaman
Kabızlık var mı?Dipteyim sondayım depresyondayım
3 ü bir arada zararlı diye klasik büyük kavanoza boşaltılandan aldım nescafe,ondan yapıyorum şu an,Türk kahvesi olsa daha iyi de üşeniyorum yapmayasade en sertinden
hemen ayıltıyor adamı
gel ben sana ısmarlarım
bilmiyom keşke bilsem.Ondan mı bu kadar moralsizim.Bol su ve dıkan birası son çarem sanırım.Yoksa cumaya ponpon değil başımda çiviliyi sallican al razıyım seninim.şarkını da seni de yiirimmm
ne dedi tartı.. söyle de pınarım çözüm bulalım .. cidden neden böyle oldu ki yahu
Bu ellam kelimesini Yozgat'lı arkadaşım vardı,çok kullanırlardıGünaydıııııııııııııııııııııııın
Ule iyi ki bir 12 de uyanalım dedik... Bi peder bey aradı. O bitti manitu aradı, O bitti işten aradılar. O bitti banka aradı. Dedim iğde kalk ula kalk bütün dünyanın sana ihtiyacı var ellam
şarkını da seni de yiirimmm
ne dedi tartı.. söyle de pınarım çözüm bulalım .. cidden neden böyle oldu ki yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?