Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sana hiç yakışıyor mu karamsarlık?

sen doktora gitmiştin ama temizdi sonuçlar.. bu başka bişey mi?

netten falan o tarz şeyler okuma insanın sinirini bozuyorlar hep

Başınız sağolsun Ausum. Allah kalanlara sabır versin...

ay ada tam kontessinnn yaaaa
ya bizim evde dediigm gibi altın kural
saat kaç olurdsa olsun yapılır o kahvaltı
Bizde de hep hazırdı kahvaltı. Şimdi işe gitmeden kahvaltı yapmazsam eksik hissediyorum kendimi... Çok güzel bir alışkanlık.
Yalnız Ada ya diyince farkettim benim anam da kontesmiş... Hep babam hazırladı. Orta okuldan itibaren de ben.
Anam

şarkını da seni de yiirimmm
Dipteyim sondayım depresyondayım
ne dedi tartı.. söyle de pınarım çözüm bulalım .. cidden neden böyle oldu ki yahu

sana hiç yakışıyor mu karamsarlık?

sen doktora gitmiştin ama temizdi sonuçlar.. bu başka bişey mi?

netten falan o tarz şeyler okuma insanın sinirini bozuyorlar hep
Evet yakışmıyor bana
Zaten nettten bakınca oldu,o kadar da bakmayayım netten diyorum ,ne zaman önceden netten baktıysam bir sorunuma alakasız çıktı,başkası baksa kızarım
Hafiftem göğsümde ağrı vardı dr söyledim ailede var mı o hastalıktan ,darbe aldın mı falan sordu tırstım işte

oyy malesef gece biraz zaman kaçınca ertesi güne ceremesi çıkıyor
neyse en azından iş halletmişsinbide misafir olunca ister istemez eli kolu bağlı oluyo insanın

masum bizdede kahvaltısız çıkılmaz,her sabah çaylarını demlerim,yumurtlarını haşlarım,hatta oğlumun yediğini bileyim diye servis tabağına hususi koyuyorum peynir,zeytin,cevizini
varsa her sabah 1 muz ve 1 kivi mutlaka yediririm

Rabbim acil şifalar versin o zaman

teşekkür ederim düşünceli ecem

şarkını da seni de yiirimmm

ne dedi tartı.. söyle de pınarım çözüm bulalım .. cidden neden böyle oldu ki yahu
bilmiyom keşke bilsem.Ondan mı bu kadar moralsizim.Bol su ve dıkan birası son çarem sanırım.Yoksa cumaya ponpon değil başımda çiviliyi sallican al razıyım seninim.

Bu ellam kelimesini Yozgat'lı arkadaşım vardı,çok kullanırlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…