- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Ben de nenemden öğrendim...Bu ellam kelimesini Yozgat'lı arkadaşım vardı,çok kullanırlardı
Ha şarkı türü önemli miydiİğğğğğdeeeeeeeeaaağğğğğğğ
Yok kabızlık bitti şükür.Ama ya tuzu fazla kaçırdım yemeklerde ya da karbonlar böyle yaptı.bu hafta hep yemek pişirdim.Haşlama sebze falan yemedim ondan da olabilirKabızlık var mı?
nette felaket tellallığından başka bişey yapmıyorlar kuzum ama insan merakına yenik düşüyor.. korkan yerlerini uzat bana sarıp sarmalayayımEvet yakışmıyor bana
Zaten nettten bakınca oldu,o kadar da bakmayayım netten diyorum ,ne zaman önceden netten baktıysam bir sorunuma alakasız çıktı,başkası baksa kızarım
Hafiftem göğsümde ağrı vardı dr söyledim ailede var mı o hastalıktan ,darbe aldın mı falan sordu tırstım işte
bekle accukBirileri de bir kere de olsa şarkı paylaşıp altına benim adımı etiketlesin...
ben eksik kalmışım keşke arayaydımGünaydıııııııııııııııııııııııın
Ule iyi ki bir 12 de uyanalım dedik... Bi peder bey aradı. O bitti manitu aradı, O bitti işten aradılar. O bitti banka aradı. Dedim iğde kalk ula kalk bütün dünyanın sana ihtiyacı var ellam
aynen deynepim ben de nescafe paket.. toz sadece.. ondan içerim hep.. gold ya da klasik.. süt ya da süt tozu koymam3 ü bir arada zararlı diye klasik büyük kavanoza boşaltılandan aldım nescafe,ondan yapıyorum şu an,Türk kahvesi olsa daha iyi de üşeniyorum yapmaya
şiş mi hissediyosun kendini? tartılmadıysan moralin neden bozuk? eksisin belki? booooooooooolca su iç.. 2 gün akşamı çok hafif asla şişkinlik yapmayacak şeylerle geçir.. alkol asla yok.. üzme beni cumaya.. bir tartıl da kilonu bilelim bacımbilmiyom keşke bilsem.Ondan mı bu kadar moralsizim.Bol su ve dıkan birası son çarem sanırım.Yoksa cumaya ponpon değil başımda çiviliyi sallican al razıyım seninim.
Ne kızıyorsun ki,ya İsmail YK nın Allah belanı versin şarkısını gönderseydiİğğğğğdeeeeeeeeaaağğğğğğğ
Ne kızıyorsun ki,ya İsmail YK nın Allah belanı versin şarkısını gönderseydi
Şişim sanırım pazartesiye kadar yüzüğüm fırt fırt çıkıyodu parmağımdan.kaç gündür sıkışıyo çıkmıyo ödem oldum heralde.nette felaket tellallığından başka bişey yapmıyorlar kuzum ama insan merakına yenik düşüyor.. korkan yerlerini uzat bana sarıp sarmalayayım
bekle accuk
ben eksik kalmışım keşke arayaydım
aynen deynepim ben de nescafe paket.. toz sadece.. ondan içerim hep.. gold ya da klasik.. süt ya da süt tozu koymam
şiş mi hissediyosun kendini? tartılmadıysan moralin neden bozuk? eksisin belki? booooooooooolca su iç.. 2 gün akşamı çok hafif asla şişkinlik yapmayacak şeylerle geçir.. alkol asla yok.. üzme beni cumaya.. bir tartıl da kilonu bilelim bacım
o zaman bol sporŞişim sanırım pazartesiye kadar yüzüğüm fırt fırt çıkıyodu parmağımdan.kaç gündür sıkışıyo çıkmıyo ödem oldum heralde.
Ara beni boya beni miuuuuuuunette felaket tellallığından başka bişey yapmıyorlar kuzum ama insan merakına yenik düşüyor.. korkan yerlerini uzat bana sarıp sarmalayayım
bekle accuk
ben eksik kalmışım keşke arayaydım
aynen deynepim ben de nescafe paket.. toz sadece.. ondan içerim hep.. gold ya da klasik.. süt ya da süt tozu koymam
şiş mi hissediyosun kendini? tartılmadıysan moralin neden bozuk? eksisin belki? booooooooooolca su iç.. 2 gün akşamı çok hafif asla şişkinlik yapmayacak şeylerle geçir.. alkol asla yok.. üzme beni cumaya.. bir tartıl da kilonu bilelim bacım
kıyamam ki ben uyandırmayaAra beni boya beni miuuuuuuu
Bi rivayete göre ağzım ve gözüm açık uyuyormuşum... Oysa ben premsesler gibi uyuduğumu sanardımkıyamam ki ben uyandırmaya
kim bilir ne kadan çirkin uyuyorsunhiç uyandırır mıyım
Beğendim
Bi rivayete göre ağzım ve gözüm açık uyuyormuşum... Oysa ben premsesler gibi uyuduğumu sanardım
ay bayılıyorum bu adamın şarkılarına yahuBeğendim
Bu şarkı da benden sana gelsin ,bu aralar çok dinledim
İgdeye yok,O bana göndermedi şarkı
AA karnıbahar brokoli de mi ödem yapıyo.E ben geçen haftalarda hep yedim onlardan.ula yicek bişe kalmadı nedecüyükko zaman bol spor
bolsu
dukan birası
karbon zaten yok
şişirecek karnabahar brokoli tarzı şeyler yok
alkol yok
neyin ödemi yahu
hadi göreyim seni bir anda iniverir ödemler
sen hareket et yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?