Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

begum75 Günaydın ballı çörekim Dün ki sporum 45 dakika tempolu 112,50 point hiç spor yapasım gelmiyor halsizim uykusuzum ve işlerimde bitmiyor

günaydın ballı lokma tatlım
sporunu kaydettim,yürüyüş hiç yoktan iyidir bende bu hafta doğru düzgün spor yok
senin neden işlerin bitmiyor bakıyım misafirlerinde yok yardıma gelim mi

begum75 hic karsilasamiyoruz nasilsin eşin iyilesti mi

ece biraz yoğundum o yüzden sık gelemedim
ben iyiyim çok şükür,sen nasılsın?
eşim de çınlama malesef hala devam ediyor,deneme tahtası oldu doktor kortizonlu ilaç vermiş (aslında vermek istemiyorum ama çınlama ilerde duyu kaybına sebep olabilir o yüzden erken önlemini almak için veriyorum demiş)
oda fayda etmezse araştırma hastanesine sevk edicez demiş bakalım inşallah gerek kalmadan atlatır

sorduğun için teşekkür ederim,çok düşüncelisin

cok şükür iyiyim canım hayat devam ediyor
66 ya dayandi kilom desem

olsun saydin yerleşmemiştir o kilolar,şlaç falan da kullandın tedavi gördümya onun şişliğidir,biraz spor birazda beslenmene dikkat edersen inersin hemen
sende katılsana spor takımlarına

İYi ki bugün okulum var

Hainler arkamdan durmamışlar begüş oynaşmalar etmeler

habire öpmeye alıştırdın takımı,sen yokken öpecek birilerini arıyoruz sürekli,takım dışınamı çıkalım miu napalımbak birbirimizi öpmezsek gelince herkes sana patlar dememdi deme

Gel kuzum vallahi çok güzel olur Puzzle yetiştirmeye çalışıyorum ama bitmeyecek gibi çünkü evde kalamadım bugün annemlere gitmek istiyorum 2 haftadır gitmedim yarın sinemaya gitmek istiyorum merak ettiğim filme gidemedim kaç haftadır sonrasında rahat gibiyim ikeaya gidip çerçeve olayını saymazsakeve gidip yemek hazırlayıp mutfağı toparlamak bütün akşamı alıyor sanki mübarek şimdi makine yıkadı onları akşam gidince dizeceğim ütülenecekler duruyor bir gün de onlara el atmam gerek

çalışınca akşamki vakit herşeye yetmiyo işte,bende bikaç gündür saldım gitti,bırak dağınık kalsın modundayım
toparlanmam lazım ama cuma akşamıda kardeşim geliyor annemlere,pazartesi döncek,hafta sonu bana yine ne temizlik nede spor var bi ara ne güzel başlamıştım bi kere düzen bozulunca toparlaması çok zor

Aynen öyle kuzum bir de yılbaşında bizde toplanabiliriz o yüzden bu hafta sonu temizlik yapmam ama haftaya sıkı temizlik yaparım falan böyle gidip geliyor düzen yok hep dağınık bırakıyorum işin ucunu
kızlar tart kalıbı aldım şok tan ama 27 cm
küçük mü sizce ya ? kulllanan var mı
Ben kullanmıyorum maalesef kuzum

Doğru kuzum bu hafta az saldım haftaya daha da iyi olurum inşallah Triplimelek Megi bende etiketleniyor

spor kaptanım nehirnil111 azıcık ucundanda olsa sporumu yazayımda irezil olmıyım

cuma: jillian level2 + 10 dakika bölgesel egzersiz+45 dakika eliptik=310 puan
cumartesi: insainty max:30 cardio challange+10 dakika bölgesel egzersiz+jillan level 2= 280 puan
pazar: yok
pazartesi: yok
salı: 30 dakika normal tempoda yürüyüş=30 puan

Senin bi gülüşün bin eyelinere bedel. makyajın gülüşün olsun boşver öteki kadıları sen bana gel. Yeni aydandır bu haller. Lan şarkı sözü gibi oldu haa

Bugun bende zor kalktim gece 12.15te uyudum sabah 7.30 da esimin gurultusuyle uyandim azcik soylendim kizim uyandi saat 8 de kalktim ama zor kalktim resmen bi o tarafa yatiyorum bi bu tarafa ...bide calismak istiyorsun ada dedim neyine otur evinde dedim

Benden güzel sporların neden rezil olasın ki kuzum

Günaydın hanımla ilk defa bu saate kadar uyudum . 2 gündür ebru şallı karın savar yazıyorum ve inanılmaz fayda etti çok uzun ama çok faydalı inanılmaz ya çok mutluyum 1 ay olmadan karın işi tamam yapın anam
Karından sonra bacak sonra tekrar zayıflama bi sikilasayim tam 55 olucak benşimdi 58 sonra size foto MiuLego ozel

uyuyamı kaldın masumm

cnm çok geç yattım 1:30 gibi
sabah sürünerek uyandım ama yarından sonra full yapmam laızm ara verdikçe soguor insan
kv vardı onalr gitti diziye takıldım bi 45 dk işte azcık oturunca ceremesini çekiyorsun
çm attım makinaya, salata yaptım,çocukalrın odasını topladım

ada eşin evde kahvaltı yapmıyor mu
bizim evin altın kuralı
evden kahvaltısız çıkılmaz
isterse 6 da çıkılsın
eşim çok zorlanıyordu ilk başta oda şimdi alıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…