begum75 Günaydın ballı çörekim Dün ki sporum 45 dakika tempolu 112,50 point hiç spor yapasım gelmiyor halsizim uykusuzum ve işlerimde bitmiyor
begum75 hic karsilasamiyoruz nasilsin eşin iyilesti mi
cok şükür iyiyim canım hayat devam ediyor
66 ya dayandi kilom desem
İYi ki bugün okulum var
Hainler arkamdan durmamışlar begüş oynaşmalar etmeler
Gel kuzum vallahi çok güzel olurgünaydın ballı lokma tatlım
sporunu kaydettim,yürüyüş hiç yoktan iyidir bende bu hafta doğru düzgün spor yok
senin neden işlerin bitmiyor bakıyım misafirlerinde yok yardıma gelim mi
ece biraz yoğundum o yüzden sık gelemedim
ben iyiyim çok şükür,sen nasılsın?
eşim de çınlama malesef hala devam ediyor,deneme tahtası oldudoktor kortizonlu ilaç vermiş (aslında vermek istemiyorum ama çınlama ilerde duyu kaybına sebep olabilir o yüzden erken önlemini almak için veriyorum demiş)
oda fayda etmezse araştırma hastanesine sevk edicez demişbakalım inşallah gerek kalmadan atlatır
sorduğun için teşekkür ederim,çok düşüncelisin
Gel kuzum vallahi çok güzel olurPuzzle yetiştirmeye çalışıyorum ama bitmeyecek gibi çünkü evde kalamadım bugün annemlere gitmek istiyorum 2 haftadır gitmedim yarın sinemaya gitmek istiyorum merak ettiğim filme gidemedim kaç haftadır sonrasında rahat gibiyim ikeaya gidip çerçeve olayını saymazsak eve gidip yemek hazırlayıp mutfağı toparlamak bütün akşamı alıyor sanki mübarek şimdi makine yıkadı onları akşam gidince dizeceğim ütülenecekler duruyor bir gün de onlara el atmam gerek
Aynen öyle kuzum bir de yılbaşında bizde toplanabiliriz o yüzden bu hafta sonu temizlik yapmam ama haftaya sıkı temizlik yaparım falan böyle gidip geliyor düzen yok hep dağınık bırakıyorum işin ucunu
çalışınca akşamki vakit herşeye yetmiyo işte,bende bikaç gündür saldım gitti,bırak dağınık kalsın modundayım
toparlanmam lazım ama cuma akşamıda kardeşim geliyor annemlere,pazartesi döncek,hafta sonu bana yine ne temizlik nede spor var bi ara ne güzel başlamıştım bi kere düzen bozulunca toparlaması çok zor
Ben kullanmıyorum maalesef kuzumkızlar tart kalıbı aldım şok tan ama 27 cm
küçük mü sizce ya ? kulllanan var mı
Eki Görüntüle 2081689
sportmen kızlar
bi ara kontrol yapalım mı sporlarımız
HİPERSTARLAR
Nevreste
@eflalim
Donna_salut
Whiteblacklife
nehirnil111
Ahu060812
SÜPERSTARLAR
matematik61
Nare83
@Triplimelek Megi
hepfit
suspushanimcim
yahu triplimelek megi neden etiketlenmiyo
Ekledim kuzumgünaydın herkese
nehirnil111 canım dün 60 dakika tempolu yürüyüş yaptım...
şimdide sabah sporumu yaptım öğleden sonrada yaparım)
Senin bi gülüşün bin eyelinere bedel. makyajın gülüşün olsun boşver öteki kadıları sen bana gel. Yeni aydandır bu haller. Lan şarkı sözü gibi oldu haa
Ins gonlune gore bisey bulursun mali
Etkilesimmi yaptik noldi bende pek darım bu hafta.
Gorulmemis sey inanirmisin duygusalim birazda.
Yarin sabah ana sinifi velilerinden en seckin olanlarla kahvalti edecegim.
Bir ihtimal şen ve şuh kahkahalar dolanicak ortalikta....yada tam tersi
Hoş benim oldugum yerde kimsenin somurtmasina misade etmemde yinede yeni tanisagim insanlar gerginim anliyomusun
Bazi veliler o saatte okula kusursuz aylaynırla geliyolar ben nasil gideyim acaba?
Elifin sutunu anneme gotureyimde orda icsin aglamasin diyorum anca.
Benden güzel sporların neden rezil olasın ki kuzumspor kaptanımnehirnil111 azıcık ucundanda olsa sporumu yazayımda irezil olmıyım
cuma: jillian level2 + 10 dakika bölgesel egzersiz+45 dakika eliptik=310 puan
cumartesi: insainty max:30 cardio challange+10 dakika bölgesel egzersiz+jillan level 2= 280 puan
pazar: yok
pazartesi: yok
salı: 30 dakika normal tempoda yürüyüş=30 puan
Six pack hastasıyım benGece gündüz farketmez korkma acımayacak
Six pack yapacaz beraber ama benimkiler örtülü ödenek gibi yağların altında örtülü six pack olacak
bi yaptım bi yapamadım,böyle oluncada pek fayda sağlamıyo o yüzden kuzum yaaBenden güzel sporların neden rezil olasın ki kuzum
uyuyamı kaldın masumm
Bugun bende zor kalktim gece 12.15te uyudum sabah 7.30 da esimin gurultusuyle uyandim azcik soylendim kizim uyandi saat 8 de kalktim ama zor kalktim resmen bi o tarafa yatiyorum bi bu tarafa ...bide calismak istiyorsun ada dedim neyine otur evinde dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?