Rabbim acil şifalar versin o zamangünaydın ballı lokma tatlım
sporunu kaydettim,yürüyüş hiç yoktan iyidir bende bu hafta doğru düzgün spor yok
senin neden işlerin bitmiyor bakıyım misafirlerinde yok yardıma gelim mi
ece biraz yoğundum o yüzden sık gelemedim
ben iyiyim çok şükür,sen nasılsın?
eşim de çınlama malesef hala devam ediyor,deneme tahtası oldudoktor kortizonlu ilaç vermiş (aslında vermek istemiyorum ama çınlama ilerde duyu kaybına sebep olabilir o yüzden erken önlemini almak için veriyorum demiş)
oda fayda etmezse araştırma hastanesine sevk edicez demişbakalım inşallah gerek kalmadan atlatır
sorduğun için teşekkür ederim,çok düşüncelisin
Ben yürüyüş hariç hiç yapamadımbi yaptım bi yapamadım,böyle oluncada pek fayda sağlamıyo o yüzden kuzum yaa
Hazirlasam kesin yaparda hazirlayan yok yemiyor oda haha
cnm çok geç yattım 1:30 gibi
sabah sürünerek uyandım ama yarından sonra full yapmam laızm ara verdikçe soguor insan
kv vardı onalr gitti diziye takıldım bi 45 dk işte azcık oturunca ceremesini çekiyorsun
çm attım makinaya, salata yaptım,çocukalrın odasını topladım
ada eşin evde kahvaltı yapmıyor mu
bizim evin altın kuralı
evden kahvaltısız çıkılmaz
isterse 6 da çıkılsın
eşim çok zorlanıyordu ilk başta oda şimdi alıştı
çok az daha işim kaldı yettim gariiii
Bonusum ruh güzelliğini hangi makyajla kapatacaklar peki
Ins gonlune gore bisey bulursun mali
Etkilesimmi yaptik noldi bende pek darım bu hafta.
Gorulmemis sey inanirmisin duygusalim birazda.
Yarin sabah ana sinifi velilerinden en seckin olanlarla kahvalti edecegim.
Bir ihtimal şen ve şuh kahkahalar dolanicak ortalikta....yada tam tersi
Hoş benim oldugum yerde kimsenin somurtmasina misade etmemde yinede yeni tanisagim insanlar gerginim anliyomusun
Bazi veliler o saatte okula kusursuz aylaynırla geliyolar ben nasil gideyim acaba?
Elifin sutunu anneme gotureyimde orda icsin aglamasin diyorum anca.
Hazirlasam kesin yaparda hazirlayan yok yemiyor oda hahazaten 1.5 yil sonra kizim okula basliyacak mecbur kalkip kahvalti hazirlayacam biraz daha keyif yapayim ...
Başınız sağolsun Aus Allah rahmet eylesin.. Sen de iyi ol sağ salim evine gel de uyu hemencikGünaydınlar uyananlara , uyanamayanlara .
Çok başım ağrıyor bu sabah ... gece uyuyamadım kabuslardan .
Bugün öğlene köye çıkıyoruz , cenaze haberi aldık dün gece .
Rahmetliyi tanımam ama eşini annesini çok severdim . Daha 50 sinde ancak adam.
Yusuf etütten çıkmadan döneriz inşallah .
Azıcık uyusam şimdi keşke ... kafam dönüyor .
Hadi çook çok öpüldünüz .
yiyerek kilo almalısından olmasın o nilişkomKaptanım kızma yemedik ya ama yemeden de artı çıkabiliyorum ben içimden geçirince de kilo alıyorum öyle bir haldeyim
sabah jillianı oooooooooJillian aplayla bulustuk
Antepia27 sen nasilsin dunku bulusma çarptımı ben ilk bulusmadan sonra 3gun egilip dogrulamamistim
ah kuzum kortizon da ne fena bişey ya.. aman iyi olsun inşallah başka şeye gerek kalmasın daece biraz yoğundum o yüzden sık gelemedim
ben iyiyim çok şükür,sen nasılsın?
eşim de çınlama malesef hala devam ediyor,deneme tahtası oldudoktor kortizonlu ilaç vermiş (aslında vermek istemiyorum ama çınlama ilerde duyu kaybına sebep olabilir o yüzden erken önlemini almak için veriyorum demiş)
oda fayda etmezse araştırma hastanesine sevk edicez demişbakalım inşallah gerek kalmadan atlatır
sorduğun için teşekkür ederim,çok düşüncelisin
beni öpün işte ben gelince hepsini toplarım o öpücüklerinhabire öpmeye alıştırdın takımı,sen yokken öpecek birilerini arıyoruz sürekli,takım dışınamı çıkalım miu napalımbak birbirimizi öpmezsek gelince herkes sana patlar dememdi deme
bu hafta son kozlarımı oynuyorum artık sabahta spor yapayım bakalım tartı nediyecek ?
neden yok kuzumbugünde lesile yok
Günaydın hanımla ilk defa bu saate kadar uyudum . 2 gündür ebru şallı karın savar yazıyorum ve inanılmaz fayda etti çok uzun ama çok faydalı inanılmaz ya çok mutluyum 1 ay olmadan karın işi tamam yapın anam
Karından sonra bacak sonra tekrar zayıflama bi sikilasayim tam 55 olucak benşimdi 58 sonra size foto MiuLego ozel
neden kızdın
gözlerimiz bereldi laaaaa
oooooooooooo
Sabah 9 da yattım az önce geri kalktım havalar aydınlandı da ,ben ben de biraz karamsarlık var
Kahve mi,güzel fikirişyerinde ne çok iş birikmiş vay anaammmmm
olsun çalış kızım miuuuuuuukahvemi içeyim bi deee
ay 5 Ocak'a ne kadan da az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?