Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rabbim acil şifalar versin o zaman

Hazirlasam kesin yaparda hazirlayan yok yemiyor oda hahazaten 1.5 yil sonra kizim okula basliyacak mecbur kalkip kahvalti hazirlayacam biraz daha keyif yapayim ...

Bonusum ruh güzelliğini hangi makyajla kapatacaklar peki seninle yarışmaları mümkün mü

Başınız sağolsun Aus Allah rahmet eylesin.. Sen de iyi ol sağ salim evine gel de uyu hemencik
Kaptanım kızma yemedik ya ama yemeden de artı çıkabiliyorum ben içimden geçirince de kilo alıyorum öyle bir haldeyim
yiyerek kilo almalısından olmasın o nilişkom
Jillian aplayla bulustuk
Antepia27 sen nasilsin dunku bulusma çarptımı ben ilk bulusmadan sonra 3gun egilip dogrulamamistim
sabah jillianı ooooooooo
ah kuzum kortizon da ne fena bişey ya.. aman iyi olsun inşallah başka şeye gerek kalmasın da
habire öpmeye alıştırdın takımı,sen yokken öpecek birilerini arıyoruz sürekli,takım dışınamı çıkalım miu napalımbak birbirimizi öpmezsek gelince herkes sana patlar dememdi deme
beni öpün işte ben gelince hepsini toplarım o öpücüklerin
bu hafta son kozlarımı oynuyorum artık sabahta spor yapayım bakalım tartı nediyecek ?
cumayı merakla bekliyorum adaaaa
bugünde lesile yok
neden yok kuzum
bekliyom hadi bakalım

gözlerimiz bereldi laaaaa
neden kızdın

Spor bildireyim
30 dk koşu bandı
20 dk bisiklet
30 dk kardio
30 dk yürüyüş
nehirnil111
oooooooooooo

bir sabah sporcuasu dahaaaaaaaaa

hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

aydınlandı mı oralarda havalar deynepnaz hanım huuuuuuuuuu
Sabah 9 da yattım az önce geri kalktım havalar aydınlandı da ,ben ben de biraz karamsarlık var
Geçen gün dr gittiğimde meme USG isteyince tırstım biraz ,ya illet hastalık varsa bende diye,bu ara o hastalığa yakalananları çok duydum psikolojimi bozdu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…