Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Başınız sağolsun ausum sanada geçmiş olsun

aynısı olabilir

kız ben de sevmem
son olayından sonra pislik
sen onu duyma sözlerine bak sadece emi

sen ilki oluyosun demi nilişkom ikinci ben su içse yarayan
Tabi canım ben hep çıtırım
Kızlar napıosunuz @MiuLego nehirnil111 kaptaniçelerim spor yapamadm akşam eşim kötü grip olmuş onunla uğraştım biraz bugün inşallah aksatmadan yapacağım

Geçmiş olsun canım havalar buz gibi herkes hasta

ada81 @Daydream- @Sarayca kizlar su sampuan isine ne yaptiniz memnunmusunuz bende alayim sampuanim bitti
ben memnun kalmadım dökülme devam etti ne aldıysam yaramadı en son dedim artık mis kokulu bi şampuan alacam öylede dökülüyor böylede dökülüyor en azından güzel koksun dedim elidor aldım yeni 2 haftadır kullanıyorum dökülme azaldı ))

iyiyiz Büşra sen nasılsın kuzummm

tartı gülüyor mu bize??????????

çok geçmiş olsun eşine de sen iyi edersin onu
sporu da telafi edersin ki
bende iyiyim kuzucum ilaçlarla değilde doğal yöntemlerle tedavi etmeye çalışıyorum geçmezse ilaça artık işte tarçınlı balkı süt portakal suyu nane limon zenfecil çorbalar falan işte bildiğimiz yöntemler teşekkür ederim canımcım inşallah güler cuma günü göreceğiz bakalım kaptaniçem edicem inş çok huzursuzum sanki spor yapmayınca oğlanı birazdan uyutup hemen başlıcam allahın izniyle

yok be tatlımm öyle sevindirik bi durum değil anlatsamda inandırıcı gelmez inan yatarken açlıktan midem bulanıyor öyle ytaıyorum ama tartı hergün artı gösteriyor spora bağlamak istiyorum .... çünkü bayağı inceldim ama tartı oooo artılarda...evet bi kaç gündü menü vermiyorum ama kaçamakda yapmıyorum sadece moralim bozuk niye böyle oluyor diye (

Sen olsan onu yapardın herhal

Bu ceceliyi de sevmem ama sen gönderiyorsun diye dinleyeyim bir kerelik

çooook beğendim
Yok içimden geldi ben sana bunu gönderiyorum ,portakalıı soyduum ,başucuma koyduum

Mustafa Ceceli'nin bu şarkısı güzel,bence bunu seversin ,bu şarkıyı da benim için dinle.Şarkının anlamlı bir hikayesi de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…