Geçmiş olsun kuzum. Rabbim tez zamanda şifasını versinKızlar hastanedeyim takip edemedim hiç. Etlerim acıyor yazmıştım ya meğerse alerji olmuşum aşırı sisince farkedildi (ailede alerjiden ölenler var). Neye alerjim olduğunu bilmiyoruz, seruma kortizon ve antihistaminik koydular gözetim altında tutuyorlar
Daha ben sana şarkı göndereceğidim ,nereye ulaGidiyorum ben
İşe gidiyorum
Yafrılarımla kutu kutu pense oynamaya gidiyorum...
Yafrılarımdan biri annesiyle kurabiye yapmış iğde öğretmenine
Önce kurabiye yiyip sonra yafrımın parmaklarını yemeye gidiyorum...
aaa çok geçmiş olsun canım yaaa Allah Allah neyden acabaKızlar hastanedeyim takip edemedim hiç. Etlerim acıyor yazmıştım ya meğerse alerji olmuşum aşırı sisince farkedildi (ailede alerjiden ölenler var). Neye alerjim olduğunu bilmiyoruz, seruma kortizon ve antihistaminik koydular gözetim altında tutuyorlar
çoook geçmiş olsun canımmmKızlar hastanedeyim takip edemedim hiç. Etlerim acıyor yazmıştım ya meğerse alerji olmuşum aşırı sisince farkedildi (ailede alerjiden ölenler var). Neye alerjim olduğunu bilmiyoruz, seruma kortizon ve antihistaminik koydular gözetim altında tutuyorlar
en güzeli doğal yollar zaten canım.. İyileşir ilaca gerek kalmadan inşallahbende iyiyim kuzucum ilaçlarla değilde doğal yöntemlerle tedavi etmeye çalışıyorum geçmezse ilaça artık işte tarçınlı balkı süt portakal suyu nane limon zenfecil çorbalar falan işte bildiğimiz yöntemler teşekkür ederim canımcım inşallah güler cuma günü göreceğiz bakalım kaptaniçem edicem inş çok huzursuzum sanki spor yapmayınca oğlanı birazdan uyutup hemen başlıcam allahın izniyle
Ben gidiyom sporumu yapim.
ada tartıdaki rakam aşırı mı önemli peki? inceldiğini hissediyorsun ayna da yalan söylemez.. neden moral bozuyorsun kiyok be tatlımm öyle sevindirik bi durum değil anlatsamda inandırıcı gelmez inan yatarken açlıktan midem bulanıyor öyle ytaıyorum ama tartı hergün artı gösteriyor spora bağlamak istiyorum .... çünkü bayağı inceldim ama tartı oooo artılarda...evet bi kaç gündü menü vermiyorum ama kaçamakda yapmıyorum sadece moralim bozuk niye böyle oluyor diye(
kolay gelsin iğdem bizim yerimize de yiGidiyorum ben
İşe gidiyorum
Yafrılarımla kutu kutu pense oynamaya gidiyorum...
Yafrılarımdan biri annesiyle kurabiye yapmış iğde öğretmenine
Önce kurabiye yiyip sonra yafrımın parmaklarını yemeye gidiyorum...
oyyyy geçmiş olsun canımcım Allah korumuşKızlar hastanedeyim takip edemedim hiç. Etlerim acıyor yazmıştım ya meğerse alerji olmuşum aşırı sisince farkedildi (ailede alerjiden ölenler var). Neye alerjim olduğunu bilmiyoruz, seruma kortizon ve antihistaminik koydular gözetim altında tutuyorlar
Gönder dinleyem deynepim dinlemeden çıkmayımDaha ben sana şarkı göndereceğidim ,nereye ula
çok rahatlatıyor aslında hikayesini de biliyordumYok içimden geldi ben sana bunu gönderiyorum ,portakalıı soyduum ,başucuma koyduum
Mustafa Ceceli'nin bu şarkısı güzel,bence bunu seversin ,bu şarkıyı da benim için dinle.Şarkının anlamlı bir hikayesi de var.
ya ödem yapmaz da şişlik yapar gaz gibi.. ama evet önceden de yedin sen onlar şişirmiyor demek seni.. herkesi şişirmez çünkü.. sen yiyebilirsin de.. bulgur vs yeme turşu rakı bunlar olmasın emi
cumaya güzel eksiyle gelme sözü vermiştin bana
gelmiyorum değil gelemiyorum banu
öp hadiii
aman ben de uyurken iğrencim
ablam bazen foto çekiyor uyurken
ne kadan çikin
He ama son çocuk okula başlayınca başlamış hazırlamaya
Karının bütün derdi bizleymiş zaar
Ailecek kahvaltı süper bişey... Evi özlediğimde ilk aklıma gelen bu olur. Sabahın köründe kahvaltı yaparken yaptığımız geyikler, girdiğimiz iddialar, iddia sonucu kardeşimin kafama kaynar çay dökmesi benim ağlamam ve babamın evlatlarına umutsuz bakışı
aynen masum o kahvaltı yapılacak o kaa
sabahın 6 sında çıksam saati öne kurar hazırlarım kahvaltıyı,eşimi oğlumu poğaça simit yemeye mahkum edemem
mutfakta ufak bi radyom var bazen onu açarım ki kendilerine gelsinler neşeli olsunlar diye
Kızlar hastanedeyim takip edemedim hiç. Etlerim acıyor yazmıştım ya meğerse alerji olmuşum aşırı sisince farkedildi (ailede alerjiden ölenler var). Neye alerjim olduğunu bilmiyoruz, seruma kortizon ve antihistaminik koydular gözetim altında tutuyorlar
Sivas'tasın madem ,Haidise den göndereyimGönder dinleyem deynepim dinlemeden çıkmayım
Geçmiş olsun kuzum. Rabbim tez zamanda şifasını versin
aaa çok geçmiş olsun canım yaaa Allah Allah neyden acaba
çoook geçmiş olsun canımmm
en güzeli doğal yollar zaten canım.. İyileşir ilaca gerek kalmadan inşallah
ada tartıdaki rakam aşırı mı önemli peki? inceldiğini hissediyorsun ayna da yalan söylemez.. neden moral bozuyorsun ki
kolay gelsin iğdem bizim yerimize de yi
oyyyy geçmiş olsun canımcım Allah korumuş
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallahKızlar hastanedeyim takip edemedim hiç. Etlerim acıyor yazmıştım ya meğerse alerji olmuşum aşırı sisince farkedildi (ailede alerjiden ölenler var). Neye alerjim olduğunu bilmiyoruz, seruma kortizon ve antihistaminik koydular gözetim altında tutuyorlar
öyle ama kaptanım listeye girmek istesem önemli işte tamam listeyide geçtim biriyle rakip olsam önemli motivasyon göçüyor ....bu hafta kuru üzümü bırakıyorum sadece acil durumlarda çiğ badem yiyecem oda acil durumlarda... kuru üzümü seviyorum diye yemiyorum zaten demir için yiyordum acaba o mu engelliyor bilmeiyorum kafam karışıken güzeli doğal yollar zaten canım.. İyileşir ilaca gerek kalmadan inşallah
ada tartıdaki rakam aşırı mı önemli peki? inceldiğini hissediyorsun ayna da yalan söylemez.. neden moral bozuyorsun ki
kolay gelsin iğdem bizim yerimize de yi
oyyyy geçmiş olsun canımcım Allah korumuş
biliyorum canım gelemiyorsun
ahahahaha mecbur kaldı zaaarrr
ay igde ya koptum yemin ederimmm
kız sen birde ergenlşik halinizi anlatmıştın o mesajda yarılmıştım resmen
çok tatlısınız ailecekkkkk
ayy aynen bende açarım müzik hemncikkkk
geçmiş olsun hande
hastande mi yatıyorsun
Ben zaten hastanede çalışıyorumo yüzden arkadaşlar kendine dikkat etmiyorsun diye kızdılar, serum ve ilaç verildi oturtturdular zorla beni
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
aha buldum
biliyorum canım gelemiyorsun
ahahahaha mecbur kaldı zaaarrr
ay igde ya koptum yemin ederimmm
kız sen birde ergenlşik halinizi anlatmıştın o mesajda yarılmıştım resmen
çok tatlısınız ailecekkkkk
ayy aynen bende açarım müzik hemncikkkk
geçmiş olsun hande
hastande mi yatıyorsun
Gerçekten öyleler. Her biri ayrı dünya. Anam ergen kız modunda selfie ler çekip durur. Babam o sırada oğlana ödev yaptırır. Ufak kız kardeşim gelir ben sokak sanatçısı olmak istiyorum der. Sonra diğeri gelir saçını kırmızıya boyatmış olur vee tabii ki ben o sırada odaya girip bu okul bitmeyecek ben bırakıyorum derim (bu yaşandı)
Her gün böyleyiz
İşte süpermen olmaya çalıştığınızdan öyle oluyor biraz da. Tabi eş durumu da önemli ama açık açık yetiştiremediğinizi söylemek lazım. Bizim hatun direkt dedi ben bunalıyorum herşey bende. Haftada 1 günümü ver bana diye. İlk günler dayanamayıp eve geliyordu oğluşumu özledim diye. Şimdi ohooo arıyoruz ana nerdesin hava karardı yooksun amaaan geziyorum işte gelirim beni beklemeyin der
aaa ben seni hande ile karıştırdım
nedennn dikkat etmedin ya
hangi hastanedesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?