Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar hastanedeyim takip edemedim hiç. Etlerim acıyor yazmıştım ya meğerse alerji olmuşum aşırı sisince farkedildi (ailede alerjiden ölenler var). Neye alerjim olduğunu bilmiyoruz, seruma kortizon ve antihistaminik koydular gözetim altında tutuyorlar

Geçmiş olsun kuzum. Rabbim tez zamanda şifasını versin

aaa çok geçmiş olsun canım yaaa Allah Allah neyden acaba

çoook geçmiş olsun canımmm

en güzeli doğal yollar zaten canım.. İyileşir ilaca gerek kalmadan inşallah
Ben gidiyom sporumu yapim.

ada tartıdaki rakam aşırı mı önemli peki? inceldiğini hissediyorsun ayna da yalan söylemez.. neden moral bozuyorsun ki
kolay gelsin iğdem bizim yerimize de yi
oyyyy geçmiş olsun canımcım Allah korumuş

çok rahatlatıyor aslında hikayesini de biliyordum Başucuma koyduğum portakaldan sonra iyi geldi sağol deynep

ya ödem yapmaz da şişlik yapar gaz gibi.. ama evet önceden de yedin sen onlar şişirmiyor demek seni.. herkesi şişirmez çünkü.. sen yiyebilirsin de.. bulgur vs yeme turşu rakı bunlar olmasın emi

cumaya güzel eksiyle gelme sözü vermiştin bana

gelmiyorum değil gelemiyorum banu

öp hadiii

aman ben de uyurken iğrencim
ablam bazen foto çekiyor uyurken
ne kadan çikin

biliyorum canım gelemiyorsun

He ama son çocuk okula başlayınca başlamış hazırlamaya

ahahahaha mecbur kaldı zaaarrr
ay igde ya koptum yemin ederimmm
kız sen birde ergenlşik halinizi anlatmıştın o mesajda yarılmıştım resmen
çok tatlısınız ailecekkkkk

aynen masum o kahvaltı yapılacak o kaa
sabahın 6 sında çıksam saati öne kurar hazırlarım kahvaltıyı,eşimi oğlumu poğaça simit yemeye mahkum edemem
mutfakta ufak bi radyom var bazen onu açarım ki kendilerine gelsinler neşeli olsunlar diye

ayy aynen bende açarım müzik hemncikkkk

geçmiş olsun hande
hastande mi yatıyorsun

Geçmiş olsun kuzum. Rabbim tez zamanda şifasını versin

aaa çok geçmiş olsun canım yaaa Allah Allah neyden acaba

çoook geçmiş olsun canımmm

Sağolun kızlar, alerjik bünye olunca normalde alerji yapmayan bisey bile birden alerji yapabiliyor. En tuhafı bu sefer nasıl oldu da anlamadim bir sürü azar işittim arkadaşlarımdan

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah

öyle ama kaptanım listeye girmek istesem önemli işte tamam listeyide geçtim biriyle rakip olsam önemli motivasyon göçüyor ....bu hafta kuru üzümü bırakıyorum sadece acil durumlarda çiğ badem yiyecem oda acil durumlarda... kuru üzümü seviyorum diye yemiyorum zaten demir için yiyordum acaba o mu engelliyor bilmeiyorum kafam karışık

yani düşünüyorum şöyle ben ki diyete başlamadan önce çikolata yerdim akşam patlamış mısır yerdim üstüne ekmek arası peynir yerdim şimdi insan bunları 10 günde bırakınca hiç mi değiştirmez tartıyı insanlar 3 gün rejim yapınca hemen farkediyor -500 falan oluyorlar benim metam niye böyleeeee artık çıldırmıyorum için için ağlıyorum..

neyse gidem bizimkilerin öğle yemeği saati geldi hazırlık yapam sonra gelirimmmmm

Ben zaten hastanede çalışıyorum o yüzden arkadaşlar kendine dikkat etmiyorsun diye kızdılar, serum ve ilaç verildi oturtturdular zorla beni

aha buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…