Beğendim ikisini de
aha buldum
Geçmiş olsun ,haklı arkadaşların ,Onlar oturtmasa oturmayacaktın yaniBen zaten hastanede çalışıyorumo yüzden arkadaşlar kendine dikkat etmiyorsun diye kızdılar, serum ve ilaç verildi oturtturdular zorla beni
günaydınnnnnHerkese günaydın
ya elbette iinsan onca emeğe tartıda da eksiyi görmek istiyor illaki. haklısın.öyle ama kaptanım listeye girmek istesem önemli işte tamam listeyide geçtim biriyle rakip olsam önemli motivasyon göçüyor ....bu hafta kuru üzümü bırakıyorum sadece acil durumlarda çiğ badem yiyecem oda acil durumlarda... kuru üzümü seviyorum diye yemiyorum zaten demir için yiyordum acaba o mu engelliyor bilmeiyorum kafam karışık
yani düşünüyorum şöyle ben ki diyete başlamadan önce çikolata yerdim akşam patlamış mısır yerdim üstüne ekmek arası peynir yerdim şimdi insan bunları 10 günde bırakınca hiç mi değiştirmez tartıyıinsanlar 3 gün rejim yapınca hemen farkediyor -500 falan oluyorlar benim metam niye böyleeeee artık çıldırmıyorum için için ağlıyorum..
neyse gidem bizimkilerin öğle yemeği saati geldi hazırlık yapam sonra gelirimmmmm
çalışkan öğrencim benimAyy gözlerim ağrıdı bitti ödevimi yaptım gecmisimi temuzledim
ben de ben deSelam güzeller
Şu enler olaydı en dümdük sohbete dalana kendimi aday edecegidim
HuhuuuuuAha gaçtım ben
Eflal
Yazamaz kiii yazamaz kiiiiii
iyi gene dank etmiş ya hiç dank etmeseydi@MiuLego sana yolladigim videoyu yapmistim pazar gunu. Dunden beri yanlarim agriyo diyorum bana noldu regl agrisi da değilbu sabah dank etti
Afiyet olsun balımGidiyorum ben
İşe gidiyorum
Yafrılarımla kutu kutu pense oynamaya gidiyorum...
Yafrılarımdan biri annesiyle kurabiye yapmış iğde öğretmenine
Önce kurabiye yiyip sonra yafrımın parmaklarını yemeye gidiyorum...
Kızlar hastanedeyim takip edemedim hiç. Etlerim acıyor yazmıştım ya meğerse alerji olmuşum aşırı sisince farkedildi (ailede alerjiden ölenler var). Neye alerjim olduğunu bilmiyoruz, seruma kortizon ve antihistaminik koydular gözetim altında tutuyorlar
Oy kuzuuummmm tek seni severim gerekirse
Günaydınlar uyananlara , uyanamayanlara .
Çok başım ağrıyor bu sabah ... gece uyuyamadım kabuslardan .
Bugün öğlene köye çıkıyoruz , cenaze haberi aldık dün gece .
Rahmetliyi tanımam ama eşini annesini çok severdim . Daha 50 sinde ancak adam.
Yusuf etütten çıkmadan döneriz inşallah .
Azıcık uyusam şimdi keşke ... kafam dönüyor .
Hadi çook çok öpüldünüz .
Hayırlı sabahlar
Halimize sağlığımıza huzurumuza evliliğimize mutluluğumuza çocuklarımıza binlerce kez şükürler olsun.tek derdimiz kilo vermek olsun
Jillian aplayla bulustuk
Antepia27 sen nasilsin dunku bulusma çarptımı ben ilk bulusmadan sonra 3gun egilip dogrulamamistim
günaydın ballı lokma tatlım
sporunu kaydettim,yürüyüş hiç yoktan iyidir bende bu hafta doğru düzgün spor yok
senin neden işlerin bitmiyor bakıyım misafirlerinde yok yardıma gelim mi
ece biraz yoğundum o yüzden sık gelemedim
ben iyiyim çok şükür,sen nasılsın?
eşim de çınlama malesef hala devam ediyor,deneme tahtası oldudoktor kortizonlu ilaç vermiş (aslında vermek istemiyorum ama çınlama ilerde duyu kaybına sebep olabilir o yüzden erken önlemini almak için veriyorum demiş)
oda fayda etmezse araştırma hastanesine sevk edicez demişbakalım inşallah gerek kalmadan atlatır
sorduğun için teşekkür ederim,çok düşüncelisin
Sabah 9 da yattım az önce geri kalktım havalar aydınlandı da ,ben ben de biraz karamsarlık var
Geçen gün dr gittiğimde meme USG isteyince tırstım biraz ,ya illet hastalık varsa bende diye,bu ara o hastalığa yakalananları çok duydum psikolojimi bozdu biraz
Birileri de bir kere de olsa şarkı paylaşıp altına benim adımı etiketlesin...
aynen masum o kahvaltı yapılacak o kaa
sabahın 6 sında çıksam saati öne kurar hazırlarım kahvaltıyı,eşimi oğlumu poğaça simit yemeye mahkum edemem
mutfakta ufak bi radyom var bazen onu açarım ki kendilerine gelsinler neşeli olsunlar diye
Kızlar hastanedeyim takip edemedim hiç. Etlerim acıyor yazmıştım ya meğerse alerji olmuşum aşırı sisince farkedildi (ailede alerjiden ölenler var). Neye alerjim olduğunu bilmiyoruz, seruma kortizon ve antihistaminik koydular gözetim altında tutuyorlar
Geçmiş olsun canımKızlar hastanedeyim takip edemedim hiç. Etlerim acıyor yazmıştım ya meğerse alerji olmuşum aşırı sisince farkedildi (ailede alerjiden ölenler var). Neye alerjim olduğunu bilmiyoruz, seruma kortizon ve antihistaminik koydular gözetim altında tutuyorlar
ayy cok severim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?