olabilir Begüm'üm. oyledir gecici kilolardır umarım canım. Yeni yılda yarışlara katilirim insaAllah canımolsun saydin yerleşmemiştir o kilolar,şlaç falan da kullandın tedavi gördümya onun şişliğidir,biraz spor birazda beslenmene dikkat edersen inersin hemen
sende katılsana spor takımlarına
habire öpmeye alıştırdın takımı,sen yokken öpecek birilerini arıyoruz sürekli,takım dışınamı çıkalım miu napalımbak birbirimizi öpmezsek gelince herkes sana patlar dememdi deme
çalışkan öğrencim benim
ön sıralara baya yaklaşıyorsun fatmam
Salı günü yazılmamış canımEki Görüntüle 2081689
sportmen kızlar
bi ara kontrol yapalım mı sporlarımız
HİPERSTARLAR
Nevreste
@eflalim
@Donna_salut
@Whiteblacklife
@nehirnil111
Ahu060812
SÜPERSTARLAR
@matematik61
Nare83
@Triplimelek Megi
@hepfit
@suspushanimcim
yahu triplimelek megi neden etiketlenmiyo
Benim dün gelmesi gereken regli neden hala gelmedi ha oldum ha olacam diyom bakıyom yok.bidaha gidip bakayım eğer akşama kadar gelmezse test alacam
dur daha ona var onun için çoook çalışman lazım fatmam.. ilk hedef en ön sıraya oturmakYaşasın öğretmen meni seviyor seviyor
Belkim kirmizi kurdele de takar
Benim dün gelmesi gereken regli neden hala gelmedi ha oldum ha olacam diyom bakıyom yok.bidaha gidip bakayım eğer akşama kadar gelmezse test alacam
o artılara bir sağ kroşe bir sol.. işi tamamdır.. spor candırgidem bir jiilian level 1 yapam sonra biraz daha yürüyem sabahta 45 dakika yürümüştüm ... sonra gelsin artılar çokta tınnnnnn
hu huuuuuuuuuuu
sabah sporcuları grubu kurduk
taze bitti hanımmmmmmmmmmmmm
ben
@eflalim
Nare83
ada81
ecemavi (sana sormadım ama zaten sabah yapıyosun sporunu diye aldım kafadan)
işte şimdilik böyleyiz..
işe gidenler gitmeden önce.. evdekiler çoluk çocuk tombalak uyanmadan güne başlamadan önce..
günün siftahını sporla yapıp
rahat vicdanlarlaaaaaaaaaaaaaaaaa
gün geçireceğiz
ben sabah 1 saat erken uyanıp leslie 3 mil yapacağım. akşama vaktim kalmayacak spor çünkü ders çalışmama lazım hep..
sabahçıyım diyen varsa sınırlı katılımcı alabiliriz
ne güzel sporlar onlar öyleeeeSalı günü yazılmamış canım
Spor
15 dk leslie
1 saat tempolu yürüyüş
15 dk egzersiz
uyanmazsam ortadan ikiye böl beni ahu vur banağğğğğğğğğğğ
canım kaptanım o kadra erken kalkamam ama kızıma kahvaltı yaptırı ben zaten geç kahvaltı yapıyorum sabah sporumu yapsam olar mı yanii ben 9 gibi başlıyorum 10 da bitiriyorum sporu zaten kahvaltımı hep 10 dan sonr ayapıyorum... sonra evdekilere öğle yemeği hazırlığı sonra onalr gidince tekrar spor yapıyorum olar de olar de ne olur olar deeehu huuuuuuuuuuu
sabah sporcuları grubu kurduk
taze bitti hanımmmmmmmmmmmmm
ben
@eflalim
Nare83
ada81
ecemavi (sana sormadım ama zaten sabah yapıyosun sporunu diye aldım kafadan)
işte şimdilik böyleyiz..
işe gidenler gitmeden önce.. evdekiler çoluk çocuk tombalak uyanmadan güne başlamadan önce..
günün siftahını sporla yapıp
rahat vicdanlarlaaaaaaaaaaaaaaaaa
gün geçireceğiz
ben sabah 1 saat erken uyanıp leslie 3 mil yapacağım. akşama vaktim kalmayacak spor çünkü ders çalışmama lazım hep..
sabahçıyım diyen varsa sınırlı katılımcı alabiliriz
Teşekkürler Miu'm nasılsınne güzel sporlar onlar öyleeee
ivit balım o da sabah sporu zaten.. 11-12 ye kadar olan spor.. günün ilk yarısında.. sabah sporucanım kaptanım o kadra erken kalkamam ama kızıma kahvaltı yaptırı ben zaten geç kahvaltı yapıyorum sabah sporumu yapsam olar mı yanii ben 9 gibi başlıyorum 10 da bitiriyorum sporu zaten kahvaltımı hep 10 dan sonr ayapıyorum... sonra evdekilere öğle yemeği hazırlığı sonra onalr gidince tekrar spor yapıyorum olar de olar de ne olur olar deee
iyiyim nevom sen nasılsın minnoşummmmmmmTeşekkürler Miu'm nasılsın
inşallah canım sporlar gidecek gitmezse daha ne yapam bilmiyorumo artılara bir sağ kroşe bir sol.. işi tamamdır.. spor candırada canandır
tamam ozaman ben başladım bugün haberiniz olsunnnnivit balım o da sabah sporu zaten.. 11-12 ye kadar olan spor.. günün ilk yarısında.. sabah sporu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?