Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

olabilir Begüm'üm. oyledir gecici kilolardır umarım canım. Yeni yılda yarışlara katilirim insaAllah canım bu aralar biraz yoğun geçiyor

Benim dün gelmesi gereken regli neden hala gelmedi ha oldum ha olacam diyom bakıyom yok.bidaha gidip bakayım eğer akşama kadar gelmezse test alacam
4 mü geliyooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yaşasın öğretmen meni seviyor seviyor
Belkim kirmizi kurdele de takar
dur daha ona var onun için çoook çalışman lazım fatmam.. ilk hedef en ön sıraya oturmak

hu huuuuuuuuuuu

sabah sporcuları grubu kurduk

taze bitti hanımmmmmmmmmmmmm

ben
@eflalim
Nare83
ada81
ecemavi (sana sormadım ama zaten sabah yapıyosun sporunu diye aldım kafadan)

işte şimdilik böyleyiz..

işe gidenler gitmeden önce.. evdekiler çoluk çocuk tombalak uyanmadan güne başlamadan önce..

günün siftahını sporla yapıp
rahat vicdanlarlaaaaaaaaaaaaaaaaa

gün geçireceğiz

ben sabah 1 saat erken uyanıp leslie 3 mil yapacağım. akşama vaktim kalmayacak spor çünkü ders çalışmama lazım hep..

sabahçıyım diyen varsa sınırlı katılımcı alabiliriz

canım kaptanım o kadra erken kalkamam ama kızıma kahvaltı yaptırı ben zaten geç kahvaltı yapıyorum sabah sporumu yapsam olar mı yanii ben 9 gibi başlıyorum 10 da bitiriyorum sporu zaten kahvaltımı hep 10 dan sonr ayapıyorum... sonra evdekilere öğle yemeği hazırlığı sonra onalr gidince tekrar spor yapıyorum olar de olar de ne olur olar deee

ivit balım o da sabah sporu zaten.. 11-12 ye kadar olan spor.. günün ilk yarısında.. sabah sporu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…