Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Helal olsun sana

Küçükkenoyunda mızıkçılık yapıp kusenlerdenmiydin
Küstüm senle konuşma benle kalbimi kırdın pis kelle
aynen öyle ....herşeyine he desem avucunun içinde olurum .. ben eşimede böyleyim herşeyine hee demem hahaha
Zor kıdınnnnn
Erkekler gelemiyor ne hikmetse her dediğine he demeyen hatun kişilere
Habire kavga olor

ay gitmek istedim şimdi
amaaa çok kötü olurum eminimmmmmmmm
Zaten oraya bi kere giden ikinciye gitmiyor çoğu zaman üzülüyorum diye ama yanlış banum 1 ayda 4 5 saat çok değil evet çok büyük bi üzüntü ama oradan çıkınca 2 3 gün kendime gelemiyorum diyorlar ya oradaki o küçük kalpler biri gelse de sevse diye bekleyenler ya onlar

ben kızımı ilk doğurduğum zamanlar yani ilk 2 yıl ) eşimi arardım izin al gel ben sıkıldım ben çarşıya gidecem derdim... biraz sen bak ben çıkacam derdim gelirdi ben çıkardım ... bi kerede benim canım sıkıldı gel oturak sohbet edek demiştim geleceksin banane dedim adam çıktı geldi .. izin haklarımızı hep kulanmıştık

çok haklısın canım bu bizlerin eksikliği alışveriş binalarında geziyoruz herhafta bir haftada oraya git demi ....Allah senden razı olsun uyanmama vesile oldun...
Ne demek balım ya eksiklik değil sadece kabullenememek orada çocuk olduğunu unutuyoruz çoğu zaman çünkü biz evlatlarımızı çok seviyoruz ve herkesi aynı sanıyoruz sanki orada bi hayat yokmuş gibi geliyor kendim oradan geldim inkar etmiyorum ama hala akl.almiyor anne baba evladını nasıl ederken diye

aynen öyle bir hayat yokmuş gibi unutuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…