- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Canım ben lisede çalışmaya başladım 16 17 yaşında falan okuldan arta kalan kısımları merdiven sildim ne bileyim çocuk baktım ek işler yaptım zaten yurtta kaliyordum bi masrafimda yoktu onları biriktirdim 4 5 arkadaş 18 gelince kendi istemiyle ayrıldık beraber ev tuttuk hem çalıştık hem okuduk
ya bak hala saçmalıyor. onu düşünür myüm sence?????
ben şu yine yazdığın kısma kızıyorum. "yanlış anlaşılıyorum" kısmına..
yanlış anlaşılmıyorusun diyorum sadece fikirler her zaman aynı olmak zorunda değil. bu ynalış anlaşılmak değil. yanlış mı anlaşılıyorum diyip kendine de yüklenmene kızıyorum.
yoksa bidaha benle konuşmamak falan.. böyle bişeyden.. kaç yaşındayız la biz6-7 mi
bonus saçlarından sürür getirir karşıma yine konuştururum zorla gerekirse
Zor kıdınnnnnaynen öyle ....herşeyine he desem avucunun içinde olurum .. ben eşimede böyleyim herşeyine hee demem hahaha
Zaten oraya bi kere giden ikinciye gitmiyor çoğu zaman üzülüyorum diye ama yanlış banum 1 ayda 4 5 saat çok değil evet çok büyük bi üzüntü ama oradan çıkınca 2 3 gün kendime gelemiyorum diyorlar ya oradaki o küçük kalpler biri gelse de sevse diye bekleyenler ya onlar
ay gitmek istedim şimdi
amaaa çok kötü olurum eminimmmmmmmm
ben kızımı ilk doğurduğum zamanlar yani ilk 2 yılAy bunu ben.de yaşıyorum hatta daha gecen aksam esimle atistik bu yüzden. Kendime vakit ayiramiyorum hutun.gun evdeyim kebdim için ayirabildigim vi zaman dilimi yok diyorum.Oglumuzla ilgileniyosun iste ne güzel annesin artik o var ne istiyosun fln dedi.Ben de ona nö ölökösö vör yööö dedimkafami dinlemeye ihtiyacim var heralde benim de dedim.
Ya mesela birine sacimi boyatcam dedigim zaman aman kapalisin kim görüyor diyolar.Ya ben görüyorum ben baskasi icin yapmıyorum ki bunu.Kocam icin bile yapmıyorum zaten o sevmez boya fln.Ben aynaya bakinca mutlu olacagim seyi yaparim kime ne.
Kendini beğenmiş biri degilim ama kendimi seviyorum iyi ki varim canim ben
hımmm şimdi benimkilerin modeli farklı
lükens ayaklı komidin ve makyaj masam var
çocuk odasıda genç odası seti foto atarım istersenn
sararma filan olmadı 2 yıl olu yaptıralı
benimki susuyor kızHelal olsun sana
Küçükkenoyunda mızıkçılık yapıp kusenlerdenmiydin
Küstüm senle konuşma benle kalbimi kırdın pis kelle
Zor kıdınnnnn
Erkekler gelemiyor ne hikmetse her dediğine he demeyen hatun kişilere
Habire kavga olor
Ne demek balım ya eksiklik değil sadece kabullenememek orada çocuk olduğunu unutuyoruz çoğu zaman çünkü biz evlatlarımızı çok seviyoruz ve herkesi aynı sanıyoruz sanki orada bi hayat yokmuş gibi geliyor kendim oradan geldim inkar etmiyorum ama hala akl.almiyor anne baba evladını nasıl ederken diyeçok haklısın canım bu bizlerin eksikliği alışveriş binalarında geziyoruz herhafta bir haftada oraya git demi ....Allah senden razı olsun uyanmama vesile oldun...
Benimki en son nasıl biliyorsan onu yap tamam sen haklısın yeterli sus diyorbenimki susuyor kız
aynen öyle bir hayat yokmuş gibi unutuyoruzNe demek balım ya eksiklik değil sadece kabullenememek orada çocuk olduğunu unutuyoruz çoğu zaman çünkü biz evlatlarımızı çok seviyoruz ve herkesi aynı sanıyoruz sanki orada bi hayat yokmuş gibi geliyor kendim oradan geldim inkar etmiyorum ama hala akl.almiyor anne baba evladını nasıl ederken diye
Bu güzel sıkıldım miNick namemi degistirsem
Bana bir isim şey edin
Bonusum haftaya mortuyiz hazır mısın looooKısır var yermisin?
Kısır var yermisin?
Değişiklik olsun :)Bu güzel sıkıldım mi
Kısır varmışNe var
Değişiklik olsun :)
Onun beyazla yazdığını görmedimKısır var yermisin?
Beyaz yazmış ay goremedimKısır varmış
gebertirim heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKısır var yermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?