Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben unideylen zekirdek grubuyla her bayram hem huzurevine hem cocuk yuvasina gider hediye gotururduk.sonra arkadaslarla kopunca gitmedim bi daha..

sen iste sana taktik verem bacım ) bi kere şurdan başlıyor iş kişi kendini değerli görecek ben değerliyim eşim benzerim yok ki Rabbim beni tek yaratmış var mı başka Ada yok.. ozaman ben değerliyim

ada ben hep bunu diyorum ama herkes sen bi annesin eşşsin
önce kendini sevmek ne diyorrr

bende diyorum önce ben kendimi sevecem sonra eş, çocuk , aile, arkadaş

önce kendimi mutlu edicem sonra onlar
ben mutlu
onlar mutlu

ama nö ölökösüüüüü var sen annesönnnnnn diyorlarrrr

ama önce ben sonra onlar

Orada olunca biliyorsun ada bir daha gelmeyecek o gelenler neden gelsin ki
Orada kim.gelirse gelsin az bi sevsin dünyayı sana hediye etmiş gibi oluyor öyle bi sevgi açlığı ki sana bi sarılınca sanki yaran kapanıyor

ay o fark ettimi bilmiyorum
amaaaa benn başka bir şey anladımmm

bir eş sıcaklıgı olabilir mii( en kibarını yazdım )

ayy tövbeler olsunnnnnnnnnn benide kendine benzetti bu miu
ay utanıyrum ne kadan ayıplı şeyler geçmiş aklınızdan

halbuki ben çok masumane yazdıydım her zamanki gibi
Büyü bozulmasin beee
kız yok güzelliğimden kör olur gözlerin kıyamam zati

evet ben kendimi sevmezsem kimseyi sevmem önce kendimi seviyorum ben mutlu olunca evdeki herkesi mutlu ediyorum... ben mutsuzsam da o gün evde terör estiriyorum..... herkes banada ne kadar bencilsin diyorlar ama onlar nedemek istedşğimi anlamıyorlar..

birebir katılıyorum

masum öyle bir sarılıyorlarki sıkı sıkı anlatamam sanaaaa

Orada kim.gelirse gelsin az bi sevsin dünyayı sana hediye etmiş gibi oluyor öyle bi sevgi açlığı ki sana bi sarılınca sanki yaran kapanıyor

ay gitmek istedim şimdi
amaaa çok kötü olurum eminimmmmmmmm

Sararma oldumu? Sararma olmayandan yapalim diyo mobilyaci.
3 oda ayni renk ve modelde otel gibi olmazmi

hımmm şimdi benimkilerin modeli farklı
lükens ayaklı komidin ve makyaj masam var

çocuk odasıda genç odası seti foto atarım istersenn
sararma filan olmadı 2 yıl olu yaptıralı

ay utanıyrum ne kadan ayıplı şeyler geçmiş aklınızdan

halbuki ben çok masumane yazdıydım her zamanki gibi

kız yok güzelliğimden kör olur gözlerin kıyamam zati

Ben 10 senedir niye gizli tutuyorum kendimi saniyosun hep herkesin gözünü düsündügümden

Ay bunu ben.de yaşıyorum hatta daha gecen aksam esimle atistik bu yüzden. Kendime vakit ayiramiyorum hutun.gun evdeyim kebdim için ayirabildigim vi zaman dilimi yok diyorum.Oglumuzla ilgileniyosun iste ne güzel annesin artik o var ne istiyosun fln dedi.Ben de ona nö ölökösö vör yööö dedim kafami dinlemeye ihtiyacim var heralde benim de dedim.
Ya mesela birine sacimi boyatcam dedigim zaman aman kapalisin kim görüyor diyolar.Ya ben görüyorum ben baskasi icin yapmıyorum ki bunu.Kocam icin bile yapmıyorum zaten o sevmez boya fln.Ben aynaya bakinca mutlu olacagim seyi yaparim kime ne.
Kendini beğenmiş biri degilim ama kendimi seviyorum iyi ki varim canim ben

çok haklısın canım bu bizlerin eksikliği alışveriş binalarında geziyoruz herhafta bir haftada oraya git demi ....Allah senden razı olsun uyanmama vesile oldun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…