hadi len
miu tiryakisiii
he en güzel benim aşırı güzelim la bi görsen
sedef rengi kesinlikleeeee bende değiştirecem ya sedef rengi yada sütlü kahve rengiBana mobilya rengi tavsiye etseniz ya yatak odasi cocuk odasi genc odasi
Miuda ney eksikmis masum farkedip neye gulmus
miu rengi bebeeeöBana mobilya rengi tavsiye etseniz ya yatak odasi cocuk odasi genc odasi
sen iste sana taktik verem bacım) bi kere şurdan başlıyor iş kişi kendini değerli görecek ben değerliyim eşim benzerim yok ki Rabbim beni tek yaratmış var mı başka Ada yok.. ozaman ben değerliyim
sen iste sana taktik verem bacım) bi kere şurdan başlıyor iş kişi kendini değerli görecek ben değerliyim eşim benzerim yok ki Rabbim beni tek yaratmış var mı başka Ada yok.. ozaman ben değerliyim
Orada olunca biliyorsun ada bir daha gelmeyecek o gelenler neden gelsin kibiz lisedeyken bir sene içerisinde iki kere gitmiştik bizim sınıf öğretmenimiz çok duyarlıydı bu konuya .. hepimiz evden pastalar börekler yapmıştık götürmüştük... çocukların ödevlerine yardım ettik sonra biraz bahçede oynamıştık onlarla ... giderken bir erkek çocuk bana sarıldı bidaha gelmeyeceksin biliyorum dedi.. ben sarıldım söz yine gelecem demiştim sonra bir kere daha gittik sınıfça sonra işte sonra gidemedimmmm daha
ay o fark ettimi bilmiyorum
amaaaa benn başka bir şey anladımmm
bir eş sıcaklıgı olabilir mii( en kibarını yazdım )
ayy tövbeler olsunnnnnnnnnnbenide kendine benzetti bu miu
kız yok güzelliğimden kör olur gözlerin kıyamam zatiBüyü bozulmasin beee
Bana mobilya rengi tavsiye etseniz ya yatak odasi cocuk odasi genc odasi
evet ben kendimi sevmezsem kimseyi sevmem önce kendimi seviyorum ben mutlu olunca evdeki herkesi mutlu ediyorum... ben mutsuzsam da o gün evde terör estiriyorum..... herkes banada ne kadar bencilsin diyorlar ama onlar nedemek istedşğimi anlamıyorlar..
ada ben hep bunu diyorum ama herkes sen bi annesin eşşsin
önce kendini sevmek ne diyorrr
bende diyorum önce ben kendimi sevecem sonra eş, çocuk , aile, arkadaş
önce kendimi mutlu edicem sonra onlar
ben mutlu
onlar mutlu
ama nö ölökösüüüüü var sen annesönnnnnn diyorlarrrr
ama önce ben sonra onlar
birebir katılıyorum
ben mutlu
onlar mutlu
ama önce ben sonra onlar
masum öyle bir sarılıyorlarki sıkı sıkı anlatamam sanaaaa
Orada olunca biliyorsun ada bir daha gelmeyecek o gelenler neden gelsin ki
Orada kim.gelirse gelsin az bi sevsin dünyayı sana hediye etmiş gibi oluyor öyle bi sevgi açlığı ki sana bi sarılınca sanki yaran kapanıyor
yatak odası yaptırdım beyaz
mat lake
çocuk odamda beyaz
evet ben kendimi sevmezsem kimseyi sevmem önce kendimi seviyorum ben mutlu olunca evdeki herkesi mutlu ediyorum... ben mutsuzsam da o gün evde terör estiriyorum..... herkes banada ne kadar bencilsin diyorlar ama onlar nedemek istedşğimi anlamıyorlar..
birebir katılıyorum
bence al denizi kayrayı birilikte gidin canım.. bende kızımla gidecem eşimde gelir zaten
ay gitmek istedim şimdi
amaaa çok kötü olurum eminimmmmmmmm
Sararma oldumu? Sararma olmayandan yapalim diyo mobilyaci.
3 oda ayni renk ve modelde otel gibi olmazmi
ay utanıyrum ne kadan ayıplı şeyler geçmiş aklınızdan
halbuki ben çok masumane yazdıydım her zamanki gibi
kız yok güzelliğimden kör olur gözlerin kıyamam zati
Ay bunu ben.de yaşıyorum hatta daha gecen aksam esimle atistik bu yüzden. Kendime vakit ayiramiyorum hutun.gun evdeyim kebdim için ayirabildigim vi zaman dilimi yok diyorum.Oglumuzla ilgileniyosun iste ne güzel annesin artik o var ne istiyosun fln dedi.Ben de ona nö ölökösö vör yööö dedim
ben mutlu
onlar mutlu
ama önce ben sonra onlar
çok haklısın canım bu bizlerin eksikliği alışveriş binalarında geziyoruz herhafta bir haftada oraya git demi ....Allah senden razı olsun uyanmama vesile oldun...Orada olunca biliyorsun ada bir daha gelmeyecek o gelenler neden gelsin ki
Orada kim.gelirse gelsin az bi sevsin dünyayı sana hediye etmiş gibi oluyor öyle bi sevgi açlığı ki sana bi sarılınca sanki yaran kapanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?