çok mantıklıaynen öyle ....herşeyine he desem avucunun içinde olurum .. ben eşimede böyleyim herşeyine hee demem hahaha
aynen öyle ....herşeyine he desem avucunun içinde olurum .. ben eşimede böyleyim herşeyine hee demem hahaha
he
ada zaten insnaın bir duruşu olmamlı herşeye he denmez
kimse demez yani
evde de iş yerinde demezsin
o ahmaklık olur biraz zaten
aynen öyle ....herşeyine he desem avucunun içinde olurum .. ben eşimede böyleyim herşeyine hee demem hahaha
çok mu aşıksın bana
Olamadigim kadin türü idolümsün ada :))
Dudak tiryakisiyim ben
biz lisedeyken bir sene içerisinde iki kere gitmiştik bizim sınıf öğretmenimiz çok duyarlıydı bu konuya .. hepimiz evden pastalar börekler yapmıştık götürmüştük... çocukların ödevlerine yardım ettik sonra biraz bahçede oynamıştık onlarla ... giderken bir erkek çocuk bana sarıldı bidaha gelmeyeceksin biliyorum dedi.Çok sevindim ada inanki çok sevindim keşke herkes gitse herkes sevsw o çocukları belki bu kadar sevgiye aç buyumezler ben hata yapmadım ama sevgi yüzünden çok hata yapan arkadaşlarim var inanıp kanan sevdiğini sanan az bi sevgi ilgi görünce şaşırıp yolundan çıkan belki sevginin ne demek olduğunu ogrenirseler o çocuklar daha az hata yaparlar
he
bende ne eksik Allah'ımmmmmmmmm
aklıma bişey geliyor ama
inşallah o değildir
biz lisedeyken bir sene içerisinde iki kere gitmiştik bizim sınıf öğretmenimiz çok duyarlıydı bu konuya .. hepimiz evden pastalar börekler yapmıştık götürmüştük... çocukların ödevlerine yardım ettik sonra biraz bahçede oynamıştık onlarla ... giderken bir erkek çocuk bana sarıldı bidaha gelmeyeceksin biliyorum dedi.. ben sarıldım söz yine gelecem demiştim sonra bir kere daha gittik sınıfça sonra işte sonra gidemedimmmm daha
kafalar gidik ya la hepimizde
maşallahhhh
hep diyorum nevo ama anlatamıyorum
hadi lenGuzel olduguna artik eminiz miu bize kanitlamana gerek yok
Klavye tiryakiside olabilirim
sen iste sana taktik verem bacım
Olamadigim kadin türü idolümsün ada :))
Dudak tiryakisiyim ben
Miuda ney eksikmis masum farkedip neye gulmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?