- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Oyy ben bumbara bayilirim babam alir temizlenmis ben yinede temizlerim bir gecede ben suda bekletirim ertesi gun doldururum
Canim pekmez evet kan yapiyor malatyadan özel getittirdik ama fena iştah aciyor hergun kizima 1 yk veriyorum istahi artti masallah.. kizina ver hem kan yapar hemde istahi artar...
yok kuzucum Ankamalloptimuma nadir giderim. Cepa Ankamall Kenpark Gordion seviyore ben
Sonunda geldim gözüm açıldı kendimi iyi hissediyorum sadece gribim. Eskisi okuyamadim ama menumu paylaşım
Sabah Türk Kahvesi
Öğlen cevizli bol yeşillikli salata yanında balkabağı çorbası 2 dilim kepekli ekmek
Aksam bol yesillikli ton balıklı salata 50 gr yufka ekmek 1 kaşık nutella
Çok geçmiş olsunSonunda geldim gözüm açıldı kendimi iyi hissediyorum sadece gribim. Eskisi okuyamadim ama menumu paylaşım
Sabah Türk Kahvesi
Öğlen cevizli bol yeşillikli salata yanında balkabağı çorbası 2 dilim kepekli ekmek
Aksam bol yesillikli ton balıklı salata 50 gr yufka ekmek 1 kaşık nutella
Ben de anlamadim sabah kalktim acamadim bide bolca batma vardı sonra göz tansiyonu bi dolu şey söyledi gözlerim balon gibi şişti 1 tanesi hemen düzeldi diğeri uzun sürdüNe oldu gözüne çakıl ben kaçırmışım
Kahvaltidan sonra 1 yk kaşığı veriyorum...iyi geldi kizima insallah senin kizinada iyi gelir...Sende bumbarcisin halaa
Ya ben hamileyken görümce mle doldurduk Bn yemem dedim dışarda odun ateşinde pisirdilk allahimmmm öyle tat yok daha tencerenin dibini getirdim. :)
Ay unutuyorum unutmasam ama verilen sabah mı veriyorsun 1 yemek kasigimi
Hadi bakalım göreceğiz
Hicc inanmıyorum listedesin diyede bişey diyemiyorum..
Benden çok vereceğin kesinn..
Haaa ama ben asla Umudumu kaybetmem Cuma'ya daha var
Hoşgeldin çakıl..
Geçmiş olsun tekrar.
Hosbuldum kaçırdığım çok şey var mı umarım herkes iyidir.Çok geçmiş olsun
Hosbuldum kaçırdığım çok şey var mı umarım herkes iyidir.
Canim spor yapmak yeme istegini törpüluyor.. zaten insulin direncini spor kırıyor..ben de acaba insülin direnci mi varbu menüyle bile acıkıyorum
ben de acaba insülin direnci mi varbu menüyle bile acıkıyorum
Kuzum bel simidin varsa insülin direncin var demektir. Çok öğünlü beslenme de insülin direncine sebep oluyoben de acaba insülin direnci mi varbu menüyle bile acıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?