Aaa Aşkolsun hergün begeni atıyorumaeben hiç karşılaşmıyoruz artık bak menülerime seni etiketliyorum ama hiç bakmıyorsun
iyi seyirler kuzucumAnkamall :) maidenin altın gününe gircem azcık gülelim
Geçmiş olsun canimDaha bugün gözlerim normale döndü hayatta bana normale döndü bi de grip geçti mi korkun benden sahalara döneceğim
optimum yakin da kalabalik kuzucum her daim. Orada boguluyorumYaa bende Optimumu çok seviyorum....
Ankamall hicc tercihim değil çok büyük bea..
Kentpark ve Cepa orta derece...
Amaaa Gordion iyyyyyy hiç sevmiyorum ama hiccccc..
Oyy geçmiş olsun canım rabbim şifa versin oglusunaevet girdimmmmmmm
suprizzzzz
deniz hasta , boğaz siş
ateş var...
hemen mantı hasladim yediler
ilaç, ıhlamur, zencefil,bal limon
hızlandırılmış hasta bakimi uyguladım
yarına mantar çorbası yaptım
vişne kaynattim
bi ıhlamur aldım geldim
kendimede mantar içine az kıyma biber domates sos ekleyip yemek yaptım
Kime ait bu eser
Oyyyy önce bi sevgi seline kapılam senin....Huhuuuuuhayrişim
Not : bide miuşu öpemde gıskanmasın şindi
Mortim hani etiket sen iyice beni salladin ama cuma gorecezMenü veriyorum
Sabah
Meyveli yoğurt
Öğle
4 köfte
Salata
Ara
Biraz k.cekirdegi
Akşam
2 tavuk but
Yeşillik nane d.otu maydanoz
Acikirsam tarçınlı süt
Aaa sabah 11 gibi bende oralardaydımiyi seyirler kuzucumayni yerdeymişiz ama denk gelememişiz kismet
Cadı sen çalışmayamı başladın sabah çoçuklar neyin diyordun , birde belalımı edindin kız ne iş ?Oyyyy önce bi sevgi seline kapılam senin....
Nasılsın apla? Gene misafirliklerden gelemiyon sanki
Sonraaaaaaaaaaaaa
görünn eyyy ahaliiiii
Zalım miunun korkusu aeben aplayı bile sarmış....
Kimse kimseyi rahatça öpemez oldu
Buna bir dur demeyecek miyiz
Herkesi greve davet ediyorum
Halaylı malaylı grev
Bugün çok yağmur yedim. Üşüttüm ellam
Gecmis olsun canimevet girdimmmmmmm
suprizzzzz
deniz hasta , boğaz siş
ateş var...
hemen mantı hasladim yediler
ilaç, ıhlamur, zencefil,bal limon
hızlandırılmış hasta bakimi uyguladım
yarına mantar çorbası yaptım
vişne kaynattim
bi ıhlamur aldım geldim
kendimede mantar içine az kıyma biber domates sos ekleyip yemek yaptım
aslında evet spor yapmak gerek. ama 1-2 gündür hareketsizim. enfeksiyon olduğundan öğlen dışarıya çıkmıyorum. akşam da leslie yapmadım. tatile gidene kadar toparlayayım istiyorum. hasta gitmek istemiyorum. orada daha rahat spor yapıyorum. bol bol yürüyüş.Canim spor yapmak yeme istegini törpüluyor.. zaten insulin direncini spor kırıyor..
Fulya bende aynı şeyi kendim için düşünüyordum kii takiii insan gibi kuruyemiş yemedigimi ogrenene kadar...
öfff valla yaaa ilk gün iyiydi de dün ve bugün açlık hissettim. yoksa bu kadar ara yapmayacağım.Bakalım sonucu merak ediyorum haftaya netleşir benim durum
öyle ama çalıştığım için sabah erken kahvaltı yapıyorum. akşam da 19.15 19.30 civarı yemek yiyebiliyorum. dolayısıyla öğlen yemek zorundayım. ama sanırım yediklerimde proteini arttırmam lazım. az geliyor.Kuzum bel simidin varsa insülin direncin var demektir. Çok öğünlü beslenme de insülin direncine sebep oluyo
Aaa Aşkolsun hergün begeni atıyorum
ilgilenmiyorsun sandımAfiyet olsun senin için güzel menüler , hatta spor bile yapıyorsun
Hee abla yaz sonu başladım. Bir çocuklar için bir hobi okulu ana okulu gibi bi yerdeyim...Cadı sen çalışmayamı başladın sabah çoçuklar neyin diyordun , birde belalımı edindin kız ne iş ?
Miuşa gelince napam yav illa öp öp diyo
Ama ben seviyom cadıyı öpeyim elma yanacıklarından nolcek
Erken kalkıyosan en azından 3 öğüne indir kuzum. Dikkat ettim nerdeyse iki saatte bir bişeyler yiyosun. Afiyet olsun tabiki ama inssülin direncin var leptin hormonuna izin ver çalışması içinaslında evet spor yapmak gerek. ama 1-2 gündür hareketsizim. enfeksiyon olduğundan öğlen dışarıya çıkmıyorum. akşam da leslie yapmadım. tatile gidene kadar toparlayayım istiyorum. hasta gitmek istemiyorum. orada daha rahat spor yapıyorum. bol bol yürüyüş.
öfff valla yaaa ilk gün iyiydi de dün ve bugün açlık hissettim. yoksa bu kadar ara yapmayacağım.
öyle ama çalıştığım için sabah erken kahvaltı yapıyorum. akşam da 19.15 19.30 civarı yemek yiyebiliyorum. dolayısıyla öğlen yemek zorundayım. ama sanırım yediklerimde proteini arttırmam lazım. az geliyor.
bel simidini hiç sorma. bel ve üst var bende. elma tipiyim
ilgilenmiyorsun sandımmenülerim henüz istediğim gibi değil ama geçen haftalara göre daha sağlıklı şeyler yiyorum. hayırlısı bakalım.
Sağol canımGeçmiş olsun canim
ogleden sonra 3 te gittik kuzumAaa sabah 11 gibi bende oralardaydım
evet benim de bu ara öğünler hiç hoşuma gitmiyorErken kalkıyosan en azından 3 öğüne indir kuzum. Dikkat ettim nerdeyse iki saatte bir bişeyler yiyosun. Afiyet olsun tabiki ama inssülin direncin var leptin hormonuna izin ver çalışması için
İyi yaa acıkmıyorsan ne güzel:) ben böyle yapsam gece yatmadan birde pul biber yoğurt patlatırım üstüne bir lt su ohh yansın yağlar :) Bakalım belki bende yarın yaparım acıkmam inşallah :)Kahvaltiyi gec yapip cok doydum esim de gec gelcem dedi tek yiyesim gelmiyo zaten.sabah da azucuk arti gorduydum carsamba carsambaondan mutevellit boyle oldu canim.acikmiyorum da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?