Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaa bende Optimumu çok seviyorum....
Ankamall hicc tercihim değil çok büyük bea..
Kentpark ve Cepa orta derece...
Amaaa Gordion iyyyyyy hiç sevmiyorum ama hiccccc..
optimum yakin da kalabalik kuzucum her daim. Orada boguluyorum
Ankamall buyuk, secenek cok o sebepten tercihim
Gordion benim için de eh iste
ama Kentpatk Cepayı severim

Oyy geçmiş olsun canım rabbim şifa versin oglusuna

Huhuuuuu hayrişim

Not : bide miuşu öpemde gıskanmasın şindi
Oyyyy önce bi sevgi seline kapılam senin....
Nasılsın apla? Gene misafirliklerden gelemiyon sanki
Sonraaaaaaaaaaaaa
görünn eyyy ahaliiiii
Zalım miunun korkusu aeben aplayı bile sarmış....
Kimse kimseyi rahatça öpemez oldu
Buna bir dur demeyecek miyiz
Herkesi greve davet ediyorum
Halaylı malaylı grev
Bugün çok yağmur yedim. Üşüttüm ellam

Cadı sen çalışmayamı başladın sabah çoçuklar neyin diyordun , birde belalımı edindin kız ne iş ?

Miuşa gelince napam yav illa öp öp diyo
Ama ben seviyom cadıyı öpeyim elma yanacıklarından nolcek

Gecmis olsun canim

Canim spor yapmak yeme istegini törpüluyor.. zaten insulin direncini spor kırıyor..
aslında evet spor yapmak gerek. ama 1-2 gündür hareketsizim. enfeksiyon olduğundan öğlen dışarıya çıkmıyorum. akşam da leslie yapmadım. tatile gidene kadar toparlayayım istiyorum. hasta gitmek istemiyorum. orada daha rahat spor yapıyorum. bol bol yürüyüş.
Fulya bende aynı şeyi kendim için düşünüyordum kii takiii insan gibi kuruyemiş yemedigimi ogrenene kadar...
Bakalım sonucu merak ediyorum haftaya netleşir benim durum
öfff valla yaaa ilk gün iyiydi de dün ve bugün açlık hissettim. yoksa bu kadar ara yapmayacağım.
Kuzum bel simidin varsa insülin direncin var demektir. Çok öğünlü beslenme de insülin direncine sebep oluyo
öyle ama çalıştığım için sabah erken kahvaltı yapıyorum. akşam da 19.15 19.30 civarı yemek yiyebiliyorum. dolayısıyla öğlen yemek zorundayım. ama sanırım yediklerimde proteini arttırmam lazım. az geliyor.
bel simidini hiç sorma. bel ve üst var bende. elma tipiyim
Aaa Aşkolsun hergün begeni atıyorum
Afiyet olsun senin için güzel menüler , hatta spor bile yapıyorsun
ilgilenmiyorsun sandım menülerim henüz istediğim gibi değil ama geçen haftalara göre daha sağlıklı şeyler yiyorum. hayırlısı bakalım.

Hee abla yaz sonu başladım. Bir çocuklar için bir hobi okulu ana okulu gibi bi yerdeyim...
Belalı da şu eski takıntım isimsiz çiçek miçek gönderdi 2-3 kez.

Erken kalkıyosan en azından 3 öğüne indir kuzum. Dikkat ettim nerdeyse iki saatte bir bişeyler yiyosun. Afiyet olsun tabiki ama inssülin direncin var leptin hormonuna izin ver çalışması için

Kahvaltiyi gec yapip cok doydum esim de gec gelcem dedi tek yiyesim gelmiyo zaten.sabah da azucuk arti gorduydum carsamba carsambaondan mutevellit boyle oldu canim.acikmiyorum da :)
İyi yaa acıkmıyorsan ne güzel:) ben böyle yapsam gece yatmadan birde pul biber yoğurt patlatırım üstüne bir lt su ohh yansın yağlar :) Bakalım belki bende yarın yaparım acıkmam inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…