Ben deeeBen de yapacağım bu hafta falanCam ,kapı,duvar,koltuk
Benim mutfak banyo tuvalet dolaplarım ve tabi balkondaki kiler dolabım var onlar bitirirsek yolu düze cıkarırızBen de yapacağım bu hafta falanCam ,kapı,duvar,koltuk
Onları hiç söylemeBenim mutfak banyo tuvalet dolaplarım ve tabi balkondaki kiler dolabım var onlar bitirirsek yolu düze cıkarırız
Hiç te kıskanmadımOnları hiç söylemeAma eşim izinde O yardım edecek,bir de kızların dersleri hafif Hep beraber bir kalkacağız inşaallah Yoksa işim zor
Kolay gelsin
Senin kızın büyüsün oda yardım ederHiç te kıskanmadım
Allah kolaylık versin şimdidenOnları hiç söylemeAma eşim izinde O yardım edecek,bir de kızların dersleri hafif Hep beraber bir kalkacağız inşaallah Yoksa işim zor
Kolay gelsin
Aman eşler hep öyleAllah kolaylık versin şimdidenbu gün kızı dersini kütük calıştırdı hic içime sinmedi elinde telefon nasıl bir ders caliştirmaysa
Ohooooo kız büyüyecek te ,bana yardım edecek teSenin kızın büyüsün oda yardım ederGerçi benim oğlumda yardım eder...Haftasonu temizliğinde yerleri önce o siliyor sonra ben siliyorum
Yok benimkilerin evlenmesine daha çok varOhooooo kız büyüyecek te ,bana yardım edecek te
Senin kızların büyür evlenir o zaman ,benim kızım da büyür, bana yardım eder ,sen de beni kıskanırsın
Menum sabah 1dl tb ekemek 1adet yaorak galeta sebzeli omletli klasik kahvaltı
Arada biraz birer dl meyva
Aksam
tavuk suyu corba yogurtlu ìspanak
Antepia27
Bide birkac yerfistigi
Hazır nugget mı sordun ki kuzum? Hazırsa asla derim ıyk içinde kimbilir tavuğun nereleri varKaptan hanımefendi bişey soracak ben nuget yenirmi yağsız halde pişir sem yada kendim yapsam ???
Çok sevindim hadi geçti gitti bidaha gelmesin :)Herkese selamlar,
Merhaba doğan güneş merhaba bulut kardeş, dışarı çıkabildim sonunda gitti virüsler yaşasın!
Herkese kucak dolusu öpücükler
Çakıl bacı geçmiş olsun ...Sağol canım
Saraycam neden bu kadar zor geliyor yahuDiyet nasıl yapılıyor. Sanki hayatım boyunca hiç diyet yapmamış gibi hissediyorum. Kalan 5-6 kg gözümde 30-40 kg büyüyor
Nasıl bir psikoloji icerisindeyim. Kendimi anlamaya çalışıyorum. Oysaki yazın 55 olduğumda 30 kg fazlam olsa aynı hızla devam edecek enerjim vardı. Şimdi ne oldu bana
Fulyacım açlık hisetmemek için proyu artırıp karbonu minimum seviyeye çekmen gerek ...
evet benim de bu ara öğünler hiç hoşuma gitmiyor
NEfs ve kuruyemişleriFulya bende aynı şeyi kendim için düşünüyordum kii takiii insan gibi kuruyemiş yemedigimi ogrenene kadar...
Bakalım sonucu merak ediyorum haftaya netleşir benim durum
Gene noldu yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?