Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sözün bittiği yer

Ada kilo sabit regl yok kafayı yedim yiyecem yarın kesin bakacam neden böyle oldu.benim hep 26-28 günde gelirdi yarın 30.gün

Ahum fazla kilo kayıplarından sonra hormonal dengesizlik yadaniyormus canim sende bayağı klobverdin olmadı bı kadın doğuma gidersin. 2015 bende 30 kilo civarında verdiğimde gittiğimde dedi

Hadiiii
ilk bölümü çokda şey değildi ama kızım bidaha izlemeyek anne ne olur dedi durdu
Ahu bebelere iskence yapma kiz sonra sen zararli cikarsin tuvalete bile tek baslarina gidemezler benim 2,5yasindaki bile ruya gorsun hemen kalkiyor anne ben karpuz gördüm diye sonra baya etkisinde kaliyor ustelik bizde tv bile yok ama abla faktoru var iste kurt diyor ayı diyor bebe onlardan tirsiyor

Hanima bakin yaaaaa göz gore göre 4gün yapiyor
Bide ben gormeyeyim diye etiket yapmiyor hain morti

Ayyy hatunun gözünden de hiç bişey kaçmıyor hem Zeki hem hırslı hemde yenilecek güçlü rakibimi yenmek daha bı özgüven yaşatacak resmen yarın 2 1 biten maçtan sonra Ece Ece kendine gel diyenlere ne diycek men sevinç içinde 99 ve eceyi saraycayi yenmenin gururla uğraşırken
Rakibem yarından sonra bozulacaktır psikolojin için sana tanıdığım psikolog var igdedali hayrisim ilgilenecek ama oda fırsat bulursa çünkü 99 partimi hazirlaycakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…