spora vurdum kendimi valla spor yapıyorum diyet yapıyorum şişiyorum asum çok keyif alıyorummmtartı hergün 100 gr 100 gr artı gösteriyor
Ausencia auuuuussssssss uluyasim geldi benimde.
Aus benim kanima giriyo su an miu derkennnn kafamin icinde bi dınk sesi hissettim kiii ula salak bonus austa iciyodu demesinmi
canlar yarın için
listedekiler
sabahın köründe tartılmayalım
bi uyanalım sporumuzu yapalım
az oturalım
sonra tartılalım emi
Kızlar halam vefat etmiş
Ani kalp krizi dediler ;(
Eşimi bekliyorum yola çıkacağız haber vereyim dedim
ALLAHA EMANET OLUN
Artik uzulmuyorum guluyorum dalga geciyorum kendimle ...üzünce kendimi daha cok motivasyonum bozuluyor kopuyorum canim.Aynen spora devam kendini kasma tartı acayip bişey ödem şişlik kabizlik tuzlu beslenme uykusuzluk adet hemen 1 2 kilo fark ediyor bende tartıyı uzaklastirdim şu an kendimden sikilasmak istiyorum bence sende tartılip morelini bozma spor candır :) aynadaki ficut mohum:)
ay inşallah eflalllAyaklarım ağrıdı leslidenşu göbek bir gitse on numara olacak
Dun bi jillian yaptim canim anam bugün namaz kilarken cook zorlandım yere bise düşünce kizima aldirttim kiz mahvoldum yarin yine jillan yapacamAyaklarım ağrıdı leslidenşu göbek bir gitse on numara olacak
hem hamile hem çıtırsın diye kıskanıp içleniyor arkadaşlar ausum o yüzden diyorumgücenirim ama
La sen diyettesin o yüzden şey ettimmercimek köftesi miiiiheee beni çağırmaaaaa
tartılınacak saydın hanımya ben
Heee unutmuşum belki bunyem şaşırırda eksiye döner diye düşündümLa sen diyettesin o yüzden şey ettim
Heee unutmuşum belki bunyem şaşırırda eksiye döner diye düşündüm
Heee ben cook kıskanıyorum hatun hamile benden zayifffhem hamile hem çıtırsın diye kıskanıp içleniyor arkadaşlar ausum o yüzden diyorum
nazarlara gelirsin Allah korusun diye
Kiz düşünme kara kara ceneme vurdu sadece
Dun bi jillian yaptim canim anam bugün namaz kilarken cook zorlandım yere bise düşünce kizima aldirttim kiz mahvoldum yarin yine jillan yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?