Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bir arkadaşımız gelmiş şehir dışından.. iş çıkışı dışarda onla oturcaz azcık eve gidişim geç olcak yine.. yoksam yokumdur merak etmeyin hee
Bir akşam da kır dizini otur evinde kııııız ne gezenti çıktın sen ayol
(Çok cadı gorumce modeli gördüm kendimi )

7 den sonra su içmeyi d bırakcam bir günlük ödem çok tutuyorum çünkü bugün bu kadar aç kalmışken boşa gitmesini istemem
suyun ödem yaptığını ilk kez sende duyuyorum biliyor musun yakamoz

Bir akşam da kır dizini otur evinde kııııız ne gezenti çıktın sen ayol
(Çok cadı gorumce modeli gördüm kendimi )
sorma saydınım çok moralim bozuk
sıcacık evime gitmek istiyorum ya

Katılıyorum ,bence de diyetisyen listesi ile diyet daha stresli
Evde olanlardan yemek daha kolay.
Ama diyetisyenin isteyeceği tahliller vardır.
Nego sağlık ocağı da yapıyor onları,kilo vermek isteyen bir yakınım aile hekimine danışmış,kilo almasına sebep olan birşey var mı diye bir sürü tahlil istemişti.
aMA SEN GİTSEN ,SEN KİLOLU DEĞİLSİN Kİ DER DR.
Caps Locks

hem hamile hem çıtırsın diye kıskanıp içleniyor arkadaşlar ausum o yüzden diyorum

nazarlara gelirsin Allah korusun diye

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet hiç bu açıdan bakmamıştım olaya .... arkadaşlarımın üzülmesne dayanamam ...bir an önce 75 olmalıyım

Kiz düşünme kara kara ceneme vurdu sadece yermiyim seni uzermiyimmm hiçç

yersen 8 tane ye e miii

miu şimdi ada bi gün listede 8 adet mercimek köftesi yemişşşş akşam yemeğinde ... ben kızınca bi bozuldu 8 çok normal ölçü imiş

@MiuLego

Tahlil yapıldı canım zaten. Ben öyle düşünmüyorum, liste daha işime geliyor benim . Ne yiyeceğim belli olunca. Bundan sonrasına uygun bir liste bulup devam edicem artık. Deneme yanılma olacak ama olsun.
Kiloluyum bir kerem nasıl değilim ideal kilomda değilim.

hee yaaa kendi kendime laaa neresi cok diyodum

@MiuLego kaptanım akşama kuru fasulye yapmıştım küçük tabakla yesem bi artısı olur mu bana kuru fasulyenin pilawsız tabiki yoksa başka bişi yapçam
kız sakın
sakın yeme
ağzına sürme
kuru = ödem
ay koklama bile
bak sakın didim

hem karbon hem gaz yapan gıda

soru mu bu şimdi

he 75 ol çok mantıklı

8 tane mi mercimek köftesi. vur beni aus kulaklarım neler işitti şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…