- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Kiz düşünme kara kara ceneme vurdu sadeceyermiyim seni uzermiyimmm hiçç
Slm Kızlar menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
2 mandalina
Bi haşlanmış yumurta beyazı
Ara 14:00
Roka dereotu maydanoz
4-5 dilim kaşar
Bir bardak süt
Akşam 17:00
Bir kase tavuk göğüs sote
3 lt su
Bir akşam da kır dizini otur evinde kııııızbir arkadaşımız gelmiş şehir dışından.. iş çıkışı dışarda onla oturcaz azcık eve gidişim geç olcak yine.. yoksam yokumdurmerak etmeyin hee
suyun ödem yaptığını ilk kez sende duyuyorum biliyor musun yakamoz7 den sonra su içmeyi d bırakcam bir günlük ödem çok tutuyorum çünkü bugün bu kadar aç kalmışken boşa gitmesini istemem
sorma saydınım çok moralim bozukBir akşam da kır dizini otur evinde kııııızne gezenti çıktın sen ayol
(Çok cadı gorumce modeli gördüm kendimi)
niden bozuk moralin nidensuyun ödem yaptığını ilk kez sende duyuyorum biliyor musun yakamoz
sorma saydınım çok moralim bozuk
sıcacık evime gitmek istiyorum ya
Katılıyorum ,bence de diyetisyen listesi ile diyet daha stresliartık sen zayıfsın ama düşünme bunu
ben mesela diyetisyene gitme taraftarı degilim eflal
ugraşamam kibrit kutusu ile 5 ögünü ile
eşinle ney derdiniz valla bi anlayabilsem
farklı dünlarada olabilirisniz
senin sevdigini o sevmez , onun sevdigini sen
amaa sev gimi yok ? saygı mı ?
sen sorunlarını tam paylaşsan bir yol gösterebiliriiz ama sorun ne tam bilemiyoruzda
üzme kendiniii canım
hem hamile hem çıtırsın diye kıskanıp içleniyor arkadaşlar ausum o yüzden diyorum
nazarlara gelirsin Allah korusun diye
Kiz düşünme kara kara ceneme vurdu sadeceyermiyim seni uzermiyimmm hiçç
Başın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin.Her ölüm acı da ani ölüm daha acı geliyor insana.Yakınlarına sabır versin Allah.Kızlar halam vefat etmiş
Ani kalp krizi dediler ;(
Eşimi bekliyorum yola çıkacağız haber vereyim dedim
ALLAHA EMANET OLUN
Yani sen sabahın köründe de tartılsan olur diyorsun yanicanlar yarın için
listedekiler
sabahın köründe tartılmayalım
bi uyanalım sporumuzu yapalım
az oturalım
sonra tartılalım emi
Tahlil yapıldı canım zaten. Ben öyle düşünmüyorum, liste daha işime geliyor benim . Ne yiyeceğim belli olunca. Bundan sonrasına uygun bir liste bulup devam edicem artık. Deneme yanılma olacak ama olsun.Katılıyorum ,bence de diyetisyen listesi ile diyet daha stresli
Evde olanlardan yemek daha kolay.
Ama diyetisyenin isteyeceği tahliller vardır.
Nego sağlık ocağı da yapıyor onları,kilo vermek isteyen bir yakınım aile hekimine danışmış,kilo almasına sebep olan birşey var mı diye bir sürü tahlil istemişti.
aMA SEN GİTSEN ,SEN KİLOLU DEĞİLSİN Kİ DER DR.
Caps Locks
eve gidemiyorum diye bozuk kız moralimniden bozuk moralin nidenBosver degmez be Miu. Hersey boş, yalan dunya
Yeme canom perşembe bakliyat riskli şişirebilir@MiuLego kaptanım akşama kuru fasulye yapmıştım küçük tabakla yesem bi artısı olur mu bana kuru fasulyenin pilawsız tabiki yoksa başka bişi yapçam
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet hiç bu açıdan bakmamıştım olaya .... arkadaşlarımın üzülmesne dayanamam ...bir an önce 75 olmalıyım
yersen 8 tane ye e miii
miu şimdi ada bi gün listede8 adet mercimek köftesi yemişşşş akşam yemeğinde ... ben kızınca bi bozuldu 8 çok normal ölçü imiş
@MiuLego
kız sakın@MiuLego kaptanım akşama kuru fasulye yapmıştım küçük tabakla yesem bi artısı olur mu bana kuru fasulyenin pilawsız tabiki yoksa başka bişi yapçam
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet hiç bu açıdan bakmamıştım olaya .... arkadaşlarımın üzülmesne dayanamam ...bir an önce 75 olmalıyım
yersen 8 tane ye e miii
miu şimdi ada bi gün listede8 adet mercimek köftesi yemişşşş akşam yemeğinde ... ben kızınca bi bozuldu 8 çok normal ölçü imiş
@MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?