Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yeme canom perşembe bakliyat riskli şişirebilir
Tamam canım bende başka bişe yapam sağol canım
kız sakın
sakın yeme
ağzına sürme
kuru = ödem
ay koklama bile
bak sakın didim

hem karbon hem gaz yapan gıda

soru mu bu şimdi
tamam kaptaniçem yok yok yemedim yemem ha oda yasaklı yani prşmbe günü yani bilmiodum şişireceğini ödem yapacağını canısı öğrenmiş oldum size sormadan yemek istemedim ben menemen yapam en iyisi

Bir aydır ütümün buhar kısmı bozulmuşsa, götürüp yaptırmayan ya da istediğim buhar kazanlı ütüyü almayan biri varsa, ben altını söküp kireç çözücüye koyacam deyip bunu yapmayan biri varsa. Ben bütün gün limon tuzu sirke ile kireçi çözmeye çalışmışsam ve başarılı olamamışsam.
Ütü bekleyen iki sepet ütülenecek varsa.
Adam buna rağmen ütülü kıyafet yok diye dır dır etse, bu adama ne yapılır. Bir gömleği tam yarım saatte su püskürte püskürte bastıra bastıra ütülermisiniz yoksa o ütüyü yanlışlıkla iyice bozarmısınız
Sonra eflal asabi eften püften şeylere sinirleniyor olur, tabi canım hırsızın hiç suçu yok
Ne olacak peki yine kp vericem ütüyü baba oğlun yaptırmıyor yaptır diyicem. Ne güzel dünya adam gezecek tozacak, bekar gibi sorumluluk almayacak, benim yapmama da izin vermeyecek

@MiuLego kaptanım akşama kuru fasulye yapmıştım küçük tabakla yesem bi artısı olur mu bana kuru fasulyenin pilawsız tabiki yoksa başka bişi yapçam

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ha

hiç duymayalım .... sen zaten perşembe günü şu saatlerde artık yem içme işini bırakmalısın ... ne yapacaksan hafif yap hatta salata yoğurt ye ...
perşembe akşamları böyle ...

Yani sen sabahın köründe de tartılsan olur diyorsun yani

bana hiç tartılma dedi ya

he 75 ol çok mantıklı

8 tane mi mercimek köftesi. vur beni aus kulaklarım neler işitti şuan

mantık kadınıyım ben sonuçta

kız adeti boş ver .. bi de atarlandı ... ne varmış 8 de ... kaç tane yenirmiş ki

tüpümüz bitmişti ya eşim daha yeni getirdi şimdi yumurtalı menemen yapçam

En güzeli yeşil elma yoğurt mis gibi ya da salata hafif kereviz salatası falan mesela yoğurtlu normal yeşil salata da olabilir perşembe akşamları listede olsaydım kesin öyle yerdim

Bence mercimek 10 dan aşağı azdır ondan atarlanmıştır 8 ne ki midesindeki şiştikten sonraki halini düşünemiyorum

En güzeli yeşil elma yoğurt mis gibi ya da salata hafif kereviz salatası falan mesela yoğurtlu normal yeşil salata da olabilir perşembe akşamları listede olsaydım kesin öyle yerdim
Ben kereviz aldıracaktım unutuyorum ya. Gerçi salata sebze malzemesi hep bitti ama ben adamla konuşmuyorum ne olecek şimcik

Mesajla istiyorum zaten de. Şimdi tenezzül etmiş olucam
Alabiliyorsan kendin al alamıyorsan yazacaksın ya da konuştuğunuz zamanı bekleyeceksin ciddi yaz kızdığını da anlar çıkamıyorum da diye eklersin sonuna sana tenezzül etmezdim yani gibisinden tabi direk açık açık yazma ima et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…