- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yani sen sabahın köründe de tartılsan olur diyorsun yani
nak hele sinsi planlar içerisindeKeşke beni doğum gününe çağıran biri olsa
Tamam canım bende başka bişe yapam sağol canımYeme canom perşembe bakliyat riskli şişirebilir
tamam kaptaniçem yok yok yemedim yemem ha oda yasaklı yani prşmbe günü yani bilmiodum şişireceğini ödem yapacağını canısı öğrenmiş oldum size sormadan yemek istemedim ben menemen yapam en iyisikız sakın
sakın yeme
ağzına sürme
kuru = ödem
ay koklama bile
bak sakın didim
hem karbon hem gaz yapan gıda
soru mu bu şimdi
@MiuLego kaptanım akşama kuru fasulye yapmıştım küçük tabakla yesem bi artısı olur mu bana kuru fasulyenin pilawsız tabiki yoksa başka bişi yapçam
Yani sen sabahın köründe de tartılsan olur diyorsun yani
he 75 ol çok mantıklı
8 tane mi mercimek köftesi. vur beni aus kulaklarım neler işitti şuan
tüpümüz bitmişti ya eşim daha yeni getirdi şimdi yumurtalı menemen yapçamamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ha
hiç duymayalım .... sen zaten perşembe günü şu saatlerde artık yem içme işini bırakmalısın ... ne yapacaksan hafif yap hatta salata yoğurt ye ...
perşembe akşamları böyle ...
bana hiç tartılma dedi ya
mantık kadınıyım ben sonuçta
kız adeti boş ver .. bi de atarlandı ... ne varmış 8 de ... kaç tane yenirmiş ki
En güzeli yeşil elma yoğurt mis gibi ya da salata hafif kereviz salatası falan mesela yoğurtlu normal yeşil salata da olabilirTamam canım bende başka bişe yapam sağol canım
tamam kaptaniçem yok yok yemedim yemem ha oda yasaklı yani prşmbe günü yani bilmiodum şişireceğini ödem yapacağını canısı öğrenmiş oldum size sormadan yemek istemedim ben menemen yapam en iyisi
Bence mercimek 10 dan aşağı azdır ondan atarlanmıştıramaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ha
hiç duymayalım .... sen zaten perşembe günü şu saatlerde artık yem içme işini bırakmalısın ... ne yapacaksan hafif yap hatta salata yoğurt ye ...
perşembe akşamları böyle ...
bana hiç tartılma dedi ya
mantık kadınıyım ben sonuçta
kız adeti boş ver .. bi de atarlandı ... ne varmış 8 de ... kaç tane yenirmiş ki
Ben kereviz aldıracaktım unutuyorum ya. Gerçi salata sebze malzemesi hep bitti ama ben adamla konuşmuyorum ne olecek şimcikEn güzeli yeşil elma yoğurt mis gibi ya da salata hafif kereviz salatası falan mesela yoğurtlu normal yeşil salata da olabilirperşembe akşamları listede olsaydım kesin öyle yerdim
Ahahhaha direk mesaj at kereviz,marul vs bittiBen kereviz aldıracaktım unutuyorum ya. Gerçi salata sebze malzemesi hep bitti ama ben adamla konuşmuyorum ne olecek şimcik
O değil de çiğ köfte yiyemedim hala, sen yedin miBence mercimek 10 dan aşağı azdır ondan atarlanmıştır8 ne ki midesindeki şiştikten sonraki halini düşünemiyorum
Kız valla içtiğim su Benimle kalıyor wc falan çıkamıyorumsuyun ödem yaptığını ilk kez sende duyuyorum biliyor musun yakamoz
sorma saydınım çok moralim bozuk
sıcacık evime gitmek istiyorum ya
Mesajla istiyorum zaten de. Şimdi tenezzül etmiş olucamAhahhaha direk mesaj at kereviz,marul vs bitti
Yemedim içimde patladıO değil de çiğ köfte yiyemedim hala, sen yedin mi
Kız senle kalır mı hiç. Süt oluyor o ,lohusasın daha ter oluyor bol bolKız valla içtiğim su Benimle kalıyor wc falan çıkamıyorum
Bence mercimek 10 dan aşağı azdır ondan atarlanmıştır8 ne ki midesindeki şiştikten sonraki halini düşünemiyorum
Alabiliyorsan kendin al alamıyorsan yazacaksın ya da konuştuğunuz zamanı bekleyeceksinMesajla istiyorum zaten de. Şimdi tenezzül etmiş olucam
Tüh yiyeydin bari o kadar artıyaYemedim içimde patladıartıyım bir de yemediğime yanamadım hedefime istediğim rakama ulaştığımda kendime ısmarlayacağım yılbaşı gecesi
Ama tartı aynı kalıyor bazen sık gidiyorum o zaman neredeyse -1 oluyorumKız senle kalır mı hiç. Süt oluyor o ,lohusasın daha ter oluyor bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?