eve gidemiyorum diye bozuk kız moralim
yaaa oralara girme şimdileblebi gibi yerim bende 15 20 @ada81 duymasın da
ama diyetteyizzzzz minnaklarımmmmmmmmmmmmmmm
Yavrum anlamadım bu işi 52 olmakta zor zaar 1 adet cıs oluyor sana yarım kiloTüh yiyeydin bari o kadar artıyahadi inşallah az kaldı o zaman
Dur bakıyım yarına marul havuç var onla idare ederimAlabiliyorsan kendin al alamıyorsan yazacaksın ya da konuştuğunuz zamanı bekleyeceksinciddi yaz kızdığını da anlar çıkamıyorum da diye eklersin sonuna sana tenezzül etmezdim yani gibisinden tabi direk açık açık yazma ima et
Son kilolar hep öyle oluyor. Ayy ömür bitiyor diyet bitmiyorYavrum anlamadım bu işi 52 olmakta zor zaar 1 adet cıs oluyor sana yarım kilo
Mecbur kalınca hemen çareler aranıyorrrDur bakıyım yarına marul havuç var onla idare ederimbuzlukta da sebze var
Tuza dikkat et canım o zaman. Tuz şu tutar vücutta.Ama tartı aynı kalıyor bazen sık gidiyorum o zaman neredeyse -1 oluyorum
Ben diyette değilim aslında korumadayım kendi kendime aşağı inmeye çalışıyorumSon kilolar hep öyle oluyor. Ayy ömür bitiyor diyet bitmiyor
Aynen. Ya yarına karnıyarık yapayım buzluk deyince, ben kızartma yemiyorum diye adama da yapmadığımı farkettim şu anMecbur kalınca hemen çareler aranıyorrr
İyi ki doğdun canım. Nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara.Bugün Doğum günüm bu arada ona rağmen sıfır kaçamak hiç şımarmadım bile
Tuzlu da yemiyorum gerçekten fazla su vücudumda kalıyor benim biraz tuhaf olabilir ama öyleTuza dikkat et canım o zaman. Tuz şu tutar vücutta.
Amin teşekkür ederim canımİyi ki doğdun canım. Nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara.
Koruma da bir nevi diyer işte. Bir gün yiyorsun 6 gün onu toparlamaya çalışıyorsunBen diyette değilim aslında korumadayım kendi kendime aşağı inmeye çalışıyorumama hep diyette gibiyim korumada kalamadım bu koruma nasıl bir şeydi unuttum
Aaa canım doğum günün kutlu olsun nice yaşların olsun sağlıklı mutlu çıtırBugün Doğum günüm bu arada ona rağmen sıfır kaçamak hiç şımarmadım bile
Aynen. Ya yarına karnıyarık yapayım buzluk deyince, ben kızartma yemiyorum diye adama da yapmadığımı farkettim şu an
Zor işte diğer günler açsın yoruyor seniKoruma da bir nevi diyer işte. Bir gün yiyorsun 6 gün onu toparlamaya çalışıyorsunsenin gibi minnak olsam bende artık. Onunla uğraşsam
Trabzon hurmasıPerşembe ( bir umut) Gebe Hatun Menüsü
08:00
Ihlamur
1 sahanda yumurta
11:00
1 kk peynirle yağsız tost
Kırmızı kapya biber
Taze soğan
Kahve
15:00
1 kase çorba
Kıymalı karnabahar ve yoğurt
2 parça kabak tatlısı
18:00 (şimdi yiyeceğim)
1 trabzon hurması ile tarçın ceviz yoğurt karışımı
Su 2 lt kadar ....
Spor tırtingen
Aaa canım doğum günün kutlu olsun nice yaşların olsun sağlıklı mutlu çıtır
Eki Görüntüle 2082361
Yemiyeceğiz sadece üfleyeceğiz tabü
Ahahhaa biz böyleyiz işte bende öyleyim bazen yapıyorum ben yoğurt elma takılıyorum ama
İdeal kiloya gelince tekrar kilo almaya engel olan bir düğmemiz olsaZor işte diğer günler açsın yoruyor seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?