Hahahaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ha
hiç duymayalım .... sen zaten perşembe günü şu saatlerde artık yem içme işini bırakmalısın ... ne yapacaksan hafif yap hatta salata yoğurt ye ...
perşembe akşamları böyle ...
bana hiç tartılma dedi ya
mantık kadınıyım ben sonuçta
kız adeti boş ver .. bi de atarlandı ... ne varmış 8 de ... kaç tane yenirmiş ki
yaaa oralara girme şimdileblebi gibi yerim bende 15 20 ada81 duymasın da
ama diyetteyizzzzz minnaklarımmmmmmmmmmmmmmm
İyi ki doğmuşsun canım nice mutlu yaslaraBugün Doğum günüm bu arada ona rağmen sıfır kaçamak hiç şımarmadım bile
dal yapıyor daaal ...
ya banu ne hayallerim vardı benim ....
videolar indirip ...3. ay düşük riski geçince hemen pilates ...yogo başlayacaktım ....
çoooooooook sağlıklı beslenecektim ...
ayyyyyyyyyyyyyy hiç biri tutmadıçünkü onları yapınca mutlu hissetmeyeceğim şu an kendimi
yaniiii ne gömmeye ... ne
ona yok buna yoook sonra beyzadenin ütülü gömleği yook .... baksın işine ...
eflal böyle alıştırmış , nasıl olsa o beni ütüsüz gömlekle bırakmaz rahatlığında adam ...
iste diyetteki 8 ... diyette olmsyinca 15 -20... kız bide az yedim diye bi övüne övüne yazmistim menuyu tebrik beklerken sopalari yiyince
Ayyy keske hepimiz istedigimiz kiloya insekte kaptanda izin verse gelseniz bana oooo size en guzel mercimekli kofteyi yaparimmmGidiyor bir güzel meret ama tadını unuttuk tabü
Teşekkür ederim canımİyi ki doğmuşsun canım nice mutlu yaslara
Teşekkür ederimOglumu uyuttum obara esim geldi kanepede uyumusuz sipam uyanmasa daha da uyurdum.Simdi de yemek hazirligii..gecmise yetemedim
YaKaMoZz-z iyi ki dogdun canim nice senelere
Eflaaalll gecmisi bosver benim nisan elbisem 38 bedendi abiyelerin kaliplari dar bi de.album gozumun onunde her gun hiiicc bakmiyom
Bugün Doğum günüm bu arada ona rağmen sıfır kaçamak hiç şımarmadım bile
Doğum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce..Bugün Doğum günüm bu arada ona rağmen sıfır kaçamak hiç şımarmadım bile
Ben de fındıklıktan kasa kasa getirdim ,konu komşuya ,akrabalara dağıttım ,bugün kahvaltıya canım birşey istemedi,3 tane hurma yedim çaylakız deme dalları ile getiriyor eşim köyden ... bak sapını dalını yerim şimdi gidip balkona
Ben de yaparım Eflal kavgalıyken ,Onu düşündüğümden değil,eşi olarak ben ütülemiyormuş ,kırışık gezdiriyormuş konumuna düşmemek için ,utanırım eşimin ütüsüz gezmesindenNe giyecekişin ucu bana dokunuyor, iş yerindekiler ne bilsin ütü bozuk o yaptırmıyor
benimde aynen umrumda olmazdı
gittigim her yolu tıkadıysaaa, cemeresini çeker
Aslinda eflal benim gibi sıkıştiginda verecek gonderecek utucuye....ohhh utude yok ver para ütületyaniiii ne gömmeye ... ne
ona yok buna yoook sonra beyzadenin ütülü gömleği yook .... baksın işine ...
eflal böyle alıştırmış , nasıl olsa o beni ütüsüz gömlekle bırakmaz rahatlığında adam ...
Alllllaaahhhhh tutmayın beniGel canım ya bak menüye makarna salatası da ekledim mayonezli garnitür lu gel hemen
Hep o firdevsin sucu o gelmisti yine o yuzden yapmistimcidden yenir 8-10 tane de ..diyette olmaz tabii ...şişirgengillerden :)
bir de benim için o tarzlar şeyler dur 1 tane yiyeyim de nefsim körlensin değil ki ..bi başlarsam bırakamam
Teşekkür ederim adaDoğum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?