Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hahaha

yaaa oralara girme şimdi leblebi gibi yerim bende 15 20 ada81 duymasın da

ama diyetteyizzzzz minnaklarımmmmmmmmmmmmmmm
iste diyetteki 8 ... diyette olmsyinca 15 -20... kız bide az yedim diye bi övüne övüne yazmistim menuyu tebrik beklerken sopalari yiyince

ayy boşver beeeeeeeeeee
sonra, zaten ugraşcannnnn

ya aynen çok bencilce
ve eflal çok ödün vermiş

iste diyetteki 8 ... diyette olmsyinca 15 -20... kız bide az yedim diye bi övüne övüne yazmistim menuyu tebrik beklerken sopalari yiyince

cidden yenir 8-10 tane de ..diyette olmaz tabii ...şişirgengillerden :)

bir de benim için o tarzlar şeyler dur 1 tane yiyeyim de nefsim körlensin değil ki ..bi başlarsam bırakamam

Teşekkür ederim

kız deme dalları ile getiriyor eşim köyden ... bak sapını dalını yerim şimdi gidip balkona
Ben de fındıklıktan kasa kasa getirdim ,konu komşuya ,akrabalara dağıttım ,bugün kahvaltıya canım birşey istemedi,3 tane hurma yedim çayla

Ne giyecek işin ucu bana dokunuyor, iş yerindekiler ne bilsin ütü bozuk o yaptırmıyor
Ben de yaparım Eflal kavgalıyken ,Onu düşündüğümden değil,eşi olarak ben ütülemiyormuş ,kırışık gezdiriyormuş konumuna düşmemek için ,utanırım eşimin ütüsüz gezmesinden sinirimi başka türlü çıkarırım

benimde aynen umrumda olmazdı
gittigim her yolu tıkadıysaaa, cemeresini çeker

Aslinda eflal benim gibi sıkıştiginda verecek gonderecek utucuye....ohhh utude yok ver para ütület

Ben cok pisbogazim yahu. Olmuyor iste yapamiyorum
Bir basladimmi tum gun agzim calisiyor. Cok kotu seyler yiyorum kaptan
@MiuLego
Ausencia
Bi cozum bulmam lazim
Ben ne kadar gec baslarsam yemege o kadar Az yiyorum. Diyorum ki, oglen 4de baslasam yemege yarindan ? Yumurtayla doyursam kendimi. Aksam da proteinli biseyler yesem, kapasam gunu ? Ne dersiniz kaptanlarim ?
Jillian yaptim 25 dak bugun
Yarin son gun
begum75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…