- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Teşekkür ederim canım
çok yiyen var mı deynebim ?nevo 1 kilo verebiliyor mu bu hafta Nevreste
Ayyy geldi perşembe yine , durumlar iyidir herkeste umarım .. ödem şiş kaçamak yoktur .
dur ben birWhiteblacklife etiketleyeyim , o tüm menüleri okuyor , bi küçük özet geçsin ama sopa var mı sopa ?
Doğum günün kutlu olsun canımEvet haklısın öyle hakkaten
Teşekkür ederim canıımmm
Hayırlı olsun yeni yaşın kuzucummTeşekkür ederim
duuur bende ağlayan pasta yapayım favorim oldu bu aralar :))
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun yeni yaşın kuzucumm
Senin takımın yok mu?@MiuLego bende spor takımı istiyorım yani takımlardan birine girmek istiyorum. Anlatabildim mi? Ben bugün 60 dk yürüyüş ve 18 dk body project (dünya ahiret abim olsun :)) abs videosu yaptım.
Tatlım varr Sporum toplu yazayım dedim..Eki Görüntüle 2082062
Starlarım @SaraycaAntepia27 @malipina begum75 Nefs @cakil80 @ada81 @Floweroflife @ecemavi @Bonus @Ytmz @Shut Up @Leeshinmee YaKaMoZz-z bugün güzel perşembe şöyle sporlarımıza bakalım son viraj için iyi olacaktır eksik gedik varsa diyin hele
@SaraycaNefs @cakil80 @Bonus @Shut Up @Leeshinmee bu hafta hiç sporunuz yok doğru mudur ?
İyidir senden ne haber bir varsın bir yoksun ne yaptın nasıl gidiyor korumaMerhaba kızlarŕr nasılsnzź
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim
tarif atsana kuzum obur taraftanduuur bende ağlayan pasta yapayım favorim oldu bu aralar :))
Daha eve gidemedim
Resim çek bakalımİlk defa pasta yaptım inşallah güzel olmuştur ya olmadıysa çok üzülürüm
Kızlar halam vefat etmiş
Ani kalp krizi dediler ;(
Eşimi bekliyorum yola çıkacağız haber vereyim dedim
ALLAHA EMANET OLUN
canlar yarın için
listedekiler
sabahın köründe tartılmayalım
bi uyanalım sporumuzu yapalım
az oturalım
sonra tartılalım emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?