Bugün Doğum günüm bu arada ona rağmen sıfır kaçamak hiç şımarmadım bile
Trabzon hurmasıbir tane kalmış bende de yarın yiyicem
Teşekkür ederimCanımmmmmmmmmmmmmm mutlu yaşların olsuniyi ki doğmuşsun
bende kaynana stoğu erimedi daha
Ye ausum ye çok faydalı deniliyor, üstünde ki sapı bile değerliymis, japonlar değerlendiriyormuş.Canımmmmmmmmmmmmmm mutlu yaşların olsuniyi ki doğmuşsun
bende kaynana stoğu erimedi daha
Ye ausum ye çok faydalı deniliyor, üstünde ki sapı bile değerliymis, japonlar değerlendiriyormuş.
Kol kası yapıyım ben azcuk, ütü yapmaya çalışayım
Aman dur hamile hamile olmazkız deme dalları ile getiriyor eşim köyden ... bak sapını dalını yerim şimdi gidip balkona
Ne giyecekben olsam yapmazdım .
bişey derse ütü bozuk dedim ya ..ütülemiyor derdim .
Eflaaalll gecmisi bosver benim nisan elbisem 38 bedendi abiyelerin kaliplari dar bi de.album gozumun onunde her gun hiiicc bakmiyomay abim geçen gün eski fotolarımızı attı gruba. Eski ben şimdi ki benim üçte biri kadarmış
hmmmmm , işte o kısmı umrumda olmazdı benim .Ne giyecekişin ucu bana dokunuyor, iş yerindekiler ne bilsin ütü bozuk o yaptırmıyor
Canım hastalık yorgunluk uykusuzluk çocuğun hastalığı sinirlerin yıpranmış tır bu duygularla evliliginle ilgili karar verme bu şartlar geçince sakin sakin bı düşün çocuğunu evliliğini eğer olmayacağını anlarsan konuşursun diye düşünüyorum canim
Bu durumda benimde canım sıkılır di çünkü biz ailemiz için deyim gereği her kuruş u düşünüyoruz
Banum haklisin kuzum ama yapmış bi cahillik aynısını esimde yaptı gitti kefil oldu eee parayı biz odedik akillandi oda akillanir da işte giden paraya olur
Ha bu arada 5 leri bende hiç görmemiştim 14 yasimda bir kere gormustum oda normal yani
Nare83 canım şimdi okudum alıntılardan eşin ayıp etmiş.. niye saklamış ki alacam dese yok mu diyecektin ?
Kızlar halam vefat etmiş
Ani kalp krizi dediler ;(
Eşimi bekliyorum yola çıkacağız haber vereyim dedim
ALLAHA EMANET OLUN
Katılıyorum ,bence de diyetisyen listesi ile diyet daha stresli
Evde olanlardan yemek daha kolay.
Ama diyetisyenin isteyeceği tahliller vardır.
Nego sağlık ocağı da yapıyor onları,kilo vermek isteyen bir yakınım aile hekimine danışmış,kilo almasına sebep olan birşey var mı diye bir sürü tahlil istemişti.
aMA SEN GİTSEN ,SEN KİLOLU DEĞİLSİN Kİ DER DR.
Caps Locks
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet hiç bu açıdan bakmamıştım olaya .... arkadaşlarımın üzülmesne dayanamam ...bir an önce 75 olmalıyım
yersen 8 tane ye e miii
miu şimdi ada bi gün listede8 adet mercimek köftesi yemişşşş akşam yemeğinde ... ben kızınca bi bozuldu 8 çok normal ölçü imiş
@MiuLego
Ben kereviz aldıracaktım unutuyorum ya. Gerçi salata sebze malzemesi hep bitti ama ben adamla konuşmuyorum ne olecek şimcik
Perşembe ( bir umut) Gebe Hatun Menüsü
08:00
Ihlamur
1 sahanda yumurta
11:00
1 kk peynirle yağsız tost
Kırmızı kapya biber
Taze soğan
Kahve
15:00
1 kase çorba
Kıymalı karnabahar ve yoğurt
2 parça kabak tatlısı
18:00 (şimdi yiyeceğim)
1 trabzon hurması ile tarçın ceviz yoğurt karışımı
Su 2 lt kadar ....
Spor tırtingen
13 nisanda kızımın dogum gununde söz seni cagiracamKeşke beni doğum gününe çağıran biri olsa
hmmmmm , işte o kısmı umrumda olmazdı benim .
Çok farklı bakıyoruz eflalim , senin baktığın yer en çok seni yoruyor ve üzüyor .
zaten gereksiz yere olay çıkartamam abla ben
haksız olsam üstüne gitmemm
bakalım ne açıklaması lacak akşama
ama tepkim net hatalı
bilmiyorum neden söylemedi
başınız sagolsun megi....
ay deynep banada zor geliyor ya
her 2.5 saatte birşey yemekk
one yaa yer kalkarım işte bittii
eflal sen kendin alamıyor musun ya
şöyle bir market yapayım geleyim lüksün yok mu ?
hımmmm tırtingennn , güzel eriyortungen mi ?
Kiz 8 tanecikhe 75 ol çok mantıklı
8 tane mi mercimek köftesi. vur beni aus kulaklarım neler işitti şuan
benimde aynen umrumda olmazdı
gittigim her yolu tıkadıysaaa, cemeresini çeker
Gel canım ya bak menüye makarna salatası da ekledim mayonezli garnitür lu gel hemenKeşke beni doğum gününe çağıran biri olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?