Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım o zaman şu iki hafta spor artı normal liste deniyim. Sonuca göre bir şok patlatıp tekrar girerim listeye olmaz mı? Ne dersin buna. İzindeyim yerim oh diye bir durum yok. Daha hedefe çok var nasıl yiyeyim.
Canım ön alt dişler aynen arkadan çıkmıştı, süt disket düşmeden peşine biri oynadı ben çıkardım diğerini doktora götürdük düşmeyince çekti, geriden gelen dişler oturdu yerine tekrar.
Bu azı diş yerinde. Netten baktım. Diş hemotomu diye bir şeymiş dis çıkarken olurmuş ama hiç ağrı yok demesi şaşırttı beni.

Dişleri sahiden çok farklı çıkıyor canım.Benim kızlarında öyle işte önden arkadan,azı vs hep üstten göründü alttakini çektirdi yerine geldi ve ağrı hiç olmadı
Yine de götürmekte fayda var

O minik ayrıntıya takılmayalım bence... Sonuçta kilo verirken de yarışıyorduk kendisiynen alırken de nası olacak diye merak etmiş olabilirim
Merakını giderdin mi bari

Evet en iyisi götürmek canım sağol

ayyy aşk olsun ada ...hiç düşünmedim yediğini ... metanın eşi benzeri olmadığını vurguladım sadece ... bak banu ile kelebek ile ahu ile benzer tutarsınız siz birbirinizi ama hayır ... onlar da bu kaçamaksızlıkla ve sporla en az 600-700 gr gider ...

sen bambaşkasın .

tabii ki moral bozmuyorsun ... ince misin evet ? aynalar gülüyor mu evet ? yağlar gidiyor mu ? evet

tartıldım ve senden şu an tısım tısım tırsıyorum

benceeeeeeeeee yeme ve bekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben senden umutluyum berna

Ödem vardır.Bu kadar artı olmaz

sen dün neler yediğini görmedin mi iğdenin

Tebrik ederim cocoooo

Vallahi millet mezuniyetini diyet püskevitle kutlar ben gidip bir tam bir yarım ciğerle kutluyorum ve hala bitmedi kutlamalarım
sagol portakalim ooofff ciger harika bi fikir döner mi yesem acaba aklima düştü simdi

aynen abla yaaa omuzumdan yük kalkti liste sorumlulugu başlı başına stres

Artık çok geç hakkınızı helal edin.Sizlerle yarışmak çok güzeldi.
Hazırım vurun beni
Eşhedüenlailaheillallah

bak bu olur .... sadece 2 hafta ama artın olursa listeye de giremezsin ona göre

Pide sıcak çikolata tost vs ödem yapmıştır

hep ödem yapıcı şeyler

Ay bildigin karnimaa agrilar giriyo tartilcam diye tovbe yarabbim. Ausencia tartilayim mi hemen bekleyeyim mi yoksa.

tartıl ama bildirme :))) bekle ... 1 saat kadar sakin sakin bekle

Korkunun ecele faydası yok

itiraf ediyorum çarşamba tartıldığımda vermem gereken kilo kadar ödemim vardı.

Geçen cuma:...95,7

Bu cuma:...95,200

Fark:..-500 gr

@MiuLego

lan artılar fizana vardı sandım

miu beğenez o ayrı ama bana göre benim sıtma / ölüm taktiği bu

Yok görmedimNiye dövmedikYoksa dövdünüz beni çağırmadınız mı

kız ne iyi kalplisiniz utandım şimdi ben çok fenayım ben olsam düşünürdüm valla evet canım metam eşsiz mesala gelen kilo bende kalıcı oluyor ama gelmeside ayları buluyor yaaa normalde benim gibi diyeti bırakmış hereşyden yemiş bir insan eski kilosuna döner demi ama 6 ay geçti az az geldi ) ilginç gidem spor yapam basam aminoasiti Başkannnn birazdaha şişem

kuzum çarşamba 97 küsürdüm

Yok görmedimNiye dövmedikYoksa dövdünüz beni çağırmadınız mı

uyanıkkk iğde ....cuma telaşı arasına sıkıştırdı yediklerini .... bildirimler , artılar eksiler , listenin yüzdesi ile boğuşan kaptanın en gafil olduğu zamanda

di mi igdedali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…