Ödem vardır.Bu kadar artı olmazÖhöm öhöm... Ses kontrol deneme bir ki üç....
Kilo bildirimim:
Geçen hafta 54.8
Bu hafta: 57.7
Fark: 2.9 ama kesinlikle 3 değil bakAusencia @Miulego
Canım o zaman şu iki hafta spor artı normal liste deniyim. Sonuca göre bir şok patlatıp tekrar girerim listeye olmaz mı? Ne dersin buna. İzindeyim yerim oh diye bir durum yok. Daha hedefe çok var nasıl yiyeyim.aynen canım ... seni tanıdım yanii ... kilolar gitmeyecek ..hatta artı göreceksin iyice depresyona gireceksin diye endişem .
yani bir perşembe günü ayran , pirinç lapa , ya da patates ....vs yapmak 1 gün zorlar seni .... bilemedim işte bende ..sesli düşünüyorum ...
Canım ön alt dişler aynen arkadan çıkmıştı, süt disket düşmeden peşine biri oynadı ben çıkardım diğerini doktora götürdük düşmeyince çekti, geriden gelen dişler oturdu yerine tekrar.Canım nasıl birşey emin değilim ama benim kızlarda dişler üstten çıktı alttaki dişi çekmeden onlar çıkmadı.Orası morardı.Sonra dişleri çektirdik.Üsttekiler çıktı.Önce çok yamuk ve çirkin duruyordu.Sonra büyüdükçe ağız yapısı düzeldi
Pide sıcak çikolata tost vs ödem yapmıştırÖdem vardır.Bu kadar artı olmaz
O minik ayrıntıya takılmayalım bence...Vuuu ausla mı yarışıyorsun o hamile yalunuz
Dişleri sahiden çok farklı çıkıyor canım.Benim kızlarında öyle işte önden arkadan,azı vs hep üstten göründü alttakini çektirdi yerine geldi ve ağrı hiç olmadıCanım o zaman şu iki hafta spor artı normal liste deniyim. Sonuca göre bir şok patlatıp tekrar girerim listeye olmaz mı? Ne dersin buna. İzindeyim yerim oh diye bir durum yok. Daha hedefe çok var nasıl yiyeyim.
Canım ön alt dişler aynen arkadan çıkmıştı, süt disket düşmeden peşine biri oynadı ben çıkardım diğerini doktora götürdük düşmeyince çekti, geriden gelen dişler oturdu yerine tekrar.
Bu azı diş yerinde. Netten baktım. Diş hemotomu diye bir şeymiş dis çıkarken olurmuş ama hiç ağrı yok demesi şaşırttı beni.
Oyyyyy oyyyyyyyPide sıcak çikolata tost vs ödem yapmıştır
Merakını giderdin mi bariO minik ayrıntıya takılmayalım bence...Sonuçta kilo verirken de yarışıyorduk kendisiynen alırken de nası olacak diye merak etmiş olabilirim
Evet en iyisi götürmek canım sağolDişleri sahiden çok farklı çıkıyor canım.Benim kızlarında öyle işte önden arkadan,azı vs hep üstten göründü alttakini çektirdi yerine geldi ve ağrı hiç olmadı
Yine de götürmekte fayda var
canım valla pek inandırıcı durmuyor gibi demi ama tek cumartesi kaçamak yaptım ...evet spor beni çok şişiriryor...
biri yazsa bende yürü laaaaa yiyiorsun derim içimdenbelki benim içinde öyle düşünebilirisniz çünkü ben olsam düşünürüm ama gerçek bu asum yapacak bişeyim yok meta bu ada bu .. moralimi bozmak istemiyorum ki sporu bırakmayayım diyeti bırakmayayım ....inşallah maşallah haftaya daha iyi gelecem galiba sanırsam
tartıldım ve senden şu an tısım tısım tırsıyorum
Ay kızlar gece uykusuz kalmistim oglum uyuyunca uyusam mi uyumasam mi derken uyumusum bile.Simdi ben ne zaman tartilayim bu 1 saatlik uyku ödem yapar mi?
Ayrica ben kendimden umutlu degilim bugun kotu eksi gelecek sanki nafta ici durduk yere arti geldigi oldu
Ödem vardır.Bu kadar artı olmaz
sagol portakalim ooofff ciger harika bi fikir döner mi yesem acaba aklima düştü simdiTebrik ederim cocoooo
Vallahi millet mezuniyetini diyet püskevitle kutlar ben gidip bir tam bir yarım ciğerle kutluyorumve hala bitmedi kutlamalarım
aynen abla yaaa omuzumdan yük kalkti liste sorumlulugu başlı başına stressporsuz nerde görülmüş dötün göbeğim kaslandığı toplandığı .... anasını ağlatırdın sen yahuuuu sporun .... yapsanıza @Sarayca ile bir spor mortiliği .... benim hıncımı da alsın senden
sen stresten korkudan az geliyordun , şimdi rahatladın tabiii
he kız ... hemi de hiç 2.9 almadım ben bi hafta ..
Artık çok geç hakkınızı helal edin.Sizlerle yarışmak çok güzeldi.ayyy aşk olsun ada ...hiç düşünmedim yediğini ... metanın eşi benzeri olmadığını vurguladım sadece ... bak banu ile kelebek ile ahu ile benzer tutarsınız siz birbirinizi ama hayır ... onlar da bu kaçamaksızlıkla ve sporla en az 600-700 gr gider ...
sen bambaşkasın .
tabii ki moral bozmuyorsun ... ince misin evet ? aynalar gülüyor mu evet ? yağlar gidiyor mu ? evet
benceeeeeeeeee yeme ve bekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben senden umutluyum berna
sen dün neler yediğini görmedin mi iğdenin
Canım o zaman şu iki hafta spor artı normal liste deniyim. Sonuca göre bir şok patlatıp tekrar girerim listeye olmaz mı? Ne dersin buna. İzindeyim yerim oh diye bir durum yok. Daha hedefe çok var nasıl yiyeyim.
Canım ön alt dişler aynen arkadan çıkmıştı, süt disket düşmeden peşine biri oynadı ben çıkardım diğerini doktora götürdük düşmeyince çekti, geriden gelen dişler oturdu yerine tekrar.
Bu azı diş yerinde. Netten baktım. Diş hemotomu diye bir şeymiş dis çıkarken olurmuş ama hiç ağrı yok demesi şaşırttı beni.
Pide sıcak çikolata tost vs ödem yapmıştır
Ay bildigin karnimaa agrilar giriyo tartilcam diye tovbe yarabbim.Ausencia tartilayim mi hemen bekleyeyim mi yoksa.
Korkunun ecele faydası yok
itiraf ediyorum çarşamba tartıldığımda vermem gereken kilo kadar ödemim vardı.
Geçen cuma:...95,7
Bu cuma:...95,200
Fark:..-500 gr
@MiuLego
Yok görmedimayyy aşk olsun ada ...hiç düşünmedim yediğini ... metanın eşi benzeri olmadığını vurguladım sadece ... bak banu ile kelebek ile ahu ile benzer tutarsınız siz birbirinizi ama hayır ... onlar da bu kaçamaksızlıkla ve sporla en az 600-700 gr gider ...
sen bambaşkasın .
tabii ki moral bozmuyorsun ... ince misin evet ? aynalar gülüyor mu evet ? yağlar gidiyor mu ? evet
kız ne iyi kalplisinizayyy aşk olsun ada ...hiç düşünmedim yediğini ... metanın eşi benzeri olmadığını vurguladım sadece ... bak banu ile kelebek ile ahu ile benzer tutarsınız siz birbirinizi ama hayır ... onlar da bu kaçamaksızlıkla ve sporla en az 600-700 gr gider ...
sen bambaşkasın .
kuzum çarşamba 97 küsürdümbak bu olur .... sadece 2 haftaama artın olursa listeye de giremezsin ona göre
hep ödem yapıcı şeyler
tartıl ama bildirme :))) bekle ... 1 saat kadar sakin sakin bekle
lan artılar fizana vardı sandım
miu beğenez o ayrı ama bana göre benim sıtma / ölüm taktiği bu
Yok görmedimNiye dövmedik Yoksa dövdünüz beni çağırmadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?