Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım evet mutlu oluyorum, çook güzel verdim bu kadar vermiş olmam dile kolay ara vere vere ite kaka 8 ay az değil, 8 ayda 16 kilo. Şoku bedenim istemiyor artık aus o geceyi o bir haftayı çok zor geçirdim , dedim gitti sağlığım sonunda , kim bakacak bana çocuklar ne olacak, günlerim zehir oldu. O halimle adam yattı fosur fosur kalktım hasta hasta kahvaltı hazırladım ben çocuklara umrunda olmadı güçlü olmak zorundayım çocuklar için. Yoksa tek olsam yine zorlardım. Şu iki gün ayran yaptım bezdim yeminle, sinirden ağladım. Gözümün önünde yemekler uçuştu
Sene haklısın biliyor beni düşünüyorsun, bilmiyorum ...

Öhöm öhöm... Ses kontrol deneme bir ki üç....
Kilo bildirimim:
Geçen hafta 54.8
Bu hafta: 57.7
Fark: 2.9 ama kesinlikle 3 değil bak Ausencia @Miulego

bak iyi ki sormuşum ..... 1 kg cevizin üzerime yapıştığı gibi 3 kg üzerine yapışacaktı kuzum

sen zaten 57- 58 istemiyor musun ? bu miu zorluyor seni di mi çöp olmaya

bak iyi ki sormuşum ..... 1 kg cevizin üzerime yapıştığı gibi 3 kg üzerine yapışacaktı kuzum

sen zaten 57- 58 istemiyor musun ? bu miu zorluyor seni di mi çöp olmaya

Aslında o açıdan bakınca 300 gr eksiğim bilem var
ama işte döt göbek istemiyorum kas istiyorum ondan zorluyor miu...
Spora başlamadan yeme işini düzene koyamayacam anlaşıldı

Bırakır mıyım hic canim ablam bugün mezun oluyorum ya ne hikmetse daha cok gelesim geliyo buraya daha cok yazasim geliyo merak etme ablam abartmiycam kurabi olayini ama yiyceeeemmmmmmm onun hayalini kurdum 1 haftadir

aynen canım ... seni tanıdım yanii ... kilolar gitmeyecek ..hatta artı göreceksin iyice depresyona gireceksin diye endişem .

yani bir perşembe günü ayran , pirinç lapa , ya da patates ....vs yapmak 1 gün zorlar seni .... bilemedim işte bende ..sesli düşünüyorum ...

Canım nasıl birşey emin değilim ama benim kızlarda dişler üstten çıktı alttaki dişi çekmeden onlar çıkmadı.Orası morardı.Sonra dişleri çektirdik.Üsttekiler çıktı.Önce çok yamuk ve çirkin duruyordu.Sonra büyüdükçe ağız yapısı düzeldi

Bırakır mıyım hic canim ablam bugün mezun oluyorum ya ne hikmetse daha cok gelesim geliyo buraya daha cok yazasim geliyo merak etme ablam abartmiycam kurabi olayini ama yiyceeeemmmmmmm onun hayalini kurdum 1 haftadir
Tebrik ederim cocoooo

Vallahi millet mezuniyetini diyet püskevitle kutlar ben gidip bir tam bir yarım ciğerle kutluyorum ve hala bitmedi kutlamalarım

canım valla pek inandırıcı durmuyor gibi demi ama tek cumartesi kaçamak yaptım ...evet spor beni çok şişiriryor...
biri yazsa bende yürü laaaaa yiyiorsun derim içimden belki benim içinde öyle düşünebilirisniz çünkü ben olsam düşünürüm ama gerçek bu asum yapacak bişeyim yok meta bu ada bu .. moralimi bozmak istemiyorum ki sporu bırakmayayım diyeti bırakmayayım ....inşallah maşallah haftaya daha iyi gelecem galiba sanırsam

Aslında o açıdan bakınca 300 gr eksiğim bilem var
ama işte döt göbek istemiyorum kas istiyorum ondan zorluyor miu...
Spora başlamadan yeme işini düzene koyamayacam anlaşıldı

sporsuz nerde görülmüş dötün göbeğim kaslandığı toplandığı .... anasını ağlatırdın sen yahuuuu sporun .... yapsanıza Sarayca ile bir spor mortiliği .... benim hıncımı da alsın senden

sen stresten korkudan az geliyordun , şimdi rahatladın tabiii

Vuuu ausla mı yarışıyorsun o hamile yalunuz

he kız ... hemi de hiç 2.9 almadım ben bi hafta ..

Ay kızlar gece uykusuz kalmistim oglum uyuyunca uyusam mi uyumasam mi derken uyumusum bile.Simdi ben ne zaman tartilayim bu 1 saatlik uyku ödem yapar mi?

Ayrica ben kendimden umutlu degilim bugun kotu eksi gelecek sanki nafta ici durduk yere arti geldigi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…