bazi saglik soeunlarimda var ama böyle etkiler mi bilemedim
Canım evet mutlu oluyorum, çook güzel verdim bu kadar vermiş olmam dile kolay ara vere vere ite kaka 8 ay az değil, 8 ayda 16 kilo. Şoku bedenim istemiyor artık aus o geceyi o bir haftayı çok zor geçirdim , dedim gitti sağlığım sonunda , kim bakacak bana çocuklar ne olacak, günlerim zehir oldu. O halimle adam yattı fosur fosur kalktım hasta hasta kahvaltı hazırladım ben çocuklara umrunda olmadıcanımmm zaten dediğim o benimde en fazla 100-200 gr gidecek .. o da seni çok mutsuz edecek .
tartılacaksın da .. dayanamayacaksın
hani kararını şu yönden ver .. liste içip kasıp , şoklu moklu ilerlemek mi seni daha çok mutsuz ediyor olacak yoksa hep diyet psikolojinde olup bir tartıldığında iki haftada sabit kalmış , ya da 100 gr vermiş olmak mı ?
ben diyorum dene tamam ama seni şokla da olsa kilo vermek mutlu ediyordu bence
Öhöm öhöm... Ses kontrol deneme bir ki üç....
Kilo bildirimim:
Geçen hafta 54.8
Bu hafta: 57.7
Fark: 2.9 ama kesinlikle 3 değil bakAusencia @Miulego
bak iyi ki sormuşum ..... 1 kg cevizin üzerime yapıştığı gibi 3 kg üzerine yapışacaktı kuzum
sen zaten 57- 58 istemiyor musun ? bu miu zorluyor seni di mi çöp olmaya
Bırakır mıyım hic canim ablamAllah alllah çoook şaşkınım bende topal ördekimnehirin şarjörleri sağlam yemişsin .... acıdı mı canın ? ağladı mı pastan
Diyetin kurallarını hiç öğrenemeden 7. takımından süper yüzde ile mezun olan coco'm
tebrikler canım ..... kurabileri coşturma he miiiii ? bi bakarsın hooooooooooop 60 ... bizi de bırakma
yahuuuuuuuuuuuu karabatak gibisin kadınnnnnnnnnnnnnnnn
yok oluyorsun ... her gün gel ... şurdn motive kapın yahu .... hadi yahu ..hadi ... neyi bekliyorsunuz ?
sen banu , ada ... üçlü kombo olun ...yapın bir şeyler canım ya .... nereye böyle ? valla doğuracam , kilo vereceğim , siz hala buralarda
evet kızdım
senin dilinden ben anlarım
ooooooooooooooooooo hemen hemeeeeeeeeeeeeen acil önlem paketi ile tekrar 58 görmece ... silkelenme .... hadi ama hepfit ... nerde fit ?
bence süper bir metan ve kıymetini bilmeyen bir sahibi var fulya ... tekrar 78 olman için istersen 2-3 haftan var sadece ...
hadi bakalım ..tebrikler çooooooooook
Öhöm öhöm... Ses kontrol deneme bir ki üç....
Kilo bildirimim:
Geçen hafta 54.8
Canım evet mutlu oluyorum, çook güzel vehim bu kadar vermiş olmam dile kolay ara vere vere ite kaka 8 ay az değil, 8 ayda 16 kilo. Şoku bedenim istemiyor artık aus o geceyi o bir haftayı çok zor geçirdim , dedim gitti sağlığım sonunda , kim bakacak baba çocuklar ne olacak, günlerim zehir oldu. O halimle adam yattı fosur fosur kalktım hasta hasta kahvaltı hazırladım ben çocuklara umrunda olmadıgüçlü olmak zorundayım çocuklar için. Yoksa tek olsam yine zorlardım. Şu iki gün ayran yaptım bezdim yeminle, sinirden ağladım. Gözümün önünde yemekler uçuştu
Sene haklısın biliyor beni düşünüyorsun, bilmiyorum ...
Canım nasıl birşey emin değilim ama benim kızlarda dişler üstten çıktı alttaki dişi çekmeden onlar çıkmadı.Orası morardı.Sonra dişleri çektirdik.Üsttekiler çıktı.Önce çok yamuk ve çirkin duruyordu.Sonra büyüdükçe ağız yapısı düzeldiDeneyimli annelerAusencia @ecemavi @Bonus @deynepnaz Nevreste @masumm @Ahu060812 ayy unutmuş olabilirim.
Benim büyük oğlumun azı dış eti morarmış yumuşamış, okula dişçi gelmiş iki üç gün önce hastaneye gelde bakayım demiş. Ağrısı yok dış çıkarıyordur dedim ama ağrı olması gerekmekmez mi? Başınıza geldi mi böyle bir durum
Vuuu ausla mı yarışıyorsun o hamile yalunuzÖhöm öhöm... Ses kontrol deneme bir ki üç....
Kilo bildirimim:
Geçen hafta 54.8
Teşekkürler Miu'maha
bak heleee
tüm hafta korkuyu saldı da şimdi de %1 yüzdeyle geldi
nevoooooooooooharika sevindim heee
1 kilo keşke verebilseydim1 kg nerdeeeeee
Bu cuma taktım nevoyaneyse en azından kıl payı da olsa %1 tutturmuşsun ...
haftaya da 62 ler ...
tebrikler nevocum
Tabancayı yirim
Tebrik ederim cocooooBırakır mıyım hic canim ablambugün mezun oluyorum ya ne hikmetse daha cok gelesim geliyo buraya daha cok yazasim geliyo merak etme ablam abartmiycam kurabi olayini ama yiyceeeemmmmmmm onun hayalini kurdum 1 haftadir
canım valla pek inandırıcı durmuyor gibi demi ama tek cumartesi kaçamak yaptım ...evet spor beni çok şişiriryor...eflalim nacizane fikrim izne ayrılmamam .
evet bunaldım biliyorum , evet şok yapmadan gitmiyor , liste stresi ile kafayı yedin biliyorum .
Ama ...
Kilo vermen duracak ... çünkü ancak liste stresi ile sıkarak gidiyor bu 500-600 ... o kalkınca kilo vermede kalkacak ..ha kilon çok değil .. dersen ki bana aus , artık 55 lerde gözüm yok ... buralarda kalmak ama sıkılaşmak istiyorum hemen ayrıl izne
ama aksi halde 2 cuma sonra 62-63 takılıp kalacaksın ve yine morali diplerde bir eflal olacaksın.
62 ler için de kocaman
bu arada oğlunu götür bence ...morarma diş çıkarken olmaz .... ya çürük , ya iltihap vardır .
duayen deynep
poğaçalar da harika imişAllasen itiraf et ... fırında unutup buralara daldın di mi gece ... yanık diyince böyle hayal etmemiştim
yalnız cumartesiden bu kadar artı olmaz adacım ... ama bu kadar mı şişti kasların yahu ?
çok ilginç metan var ... kimseye benzemiyor burada ..eşsiz
Süpeeeer
tebrikler canım ... haftaya 67 lerde çok yakışacak sanahiç bozmadan devam ... önemli olan cuma ve hafta sonu salmamak
Sağol canımay eli de hiç hafif değilmiş çat çat çat iki şarjör boşalttı aus
tebrik ederim nevoşummm
Kert bizi miu ayların birikmişliği var üstümde
Ay yanlış anlaşılmasın da aman diyim
Aslında o açıdan bakınca 300 gr eksiğim bilem var
ama işte döt göbek istemiyorum kas istiyorum ondan zorluyor miu...
Spora başlamadan yeme işini düzene koyamayacam anlaşıldı
Bırakır mıyım hic canim ablambugün mezun oluyorum ya ne hikmetse daha cok gelesim geliyo buraya daha cok yazasim geliyo merak etme ablam abartmiycam kurabi olayini ama yiyceeeemmmmmmm onun hayalini kurdum 1 haftadir
Vuuu ausla mı yarışıyorsun o hamile yalunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?