kız ne iyi kalplisinizutandım şimdi ben çok fenayım ben olsam düşünürdüm valla evet canım metam eşsiz mesala gelen kilo bende kalıcı oluyor ama gelmeside ayları buluyor yaaa normalde benim gibi diyeti bırakmış hereşyden yemiş bir insan eski kilosuna döner demi ama 6 ay geçti az az geldi ) ilginç gidem spor yapam basam aminoasiti Başkannnn birazdaha şişem
kuzum çarşamba 97 küsürdüm
oyyy yerim ben o prensesiiiiiben şunu gördüm ki ...sen Allahın izni ile bi gün ..artık benim prenses 1 yaşında mı olur58 olacaksın ya şüküüüüüüüüüüüüüüüüüüüür
işte en kolay kilo koruyan sen olacaksın aramızda
benimde birikmis epey morticanımay eli de hiç hafif değilmiş çat çat çat iki şarjör boşalttı aus
tebrik ederim nevoşummm
Kert bizi miu ayların birikmişliği var üstümde
Ay yanlış anlaşılmasın da aman diyim
Boşuna mı salavat getirdim sanıyosun
yalnız miu senden %2 beklerken %0.52 ile geldin
teşekkür ederim ausum inşallah salmiyacağım inşallah kendimi hiçbir zamaneflalim nacizane fikrim izne ayrılmamam .
evet bunaldım biliyorum , evet şok yapmadan gitmiyor , liste stresi ile kafayı yedin biliyorum .
Ama ...
Kilo vermen duracak ... çünkü ancak liste stresi ile sıkarak gidiyor bu 500-600 ... o kalkınca kilo vermede kalkacak ..ha kilon çok değil .. dersen ki bana aus , artık 55 lerde gözüm yok ... buralarda kalmak ama sıkılaşmak istiyorum hemen ayrıl izne
ama aksi halde 2 cuma sonra 62-63 takılıp kalacaksın ve yine morali diplerde bir eflal olacaksın.
62 ler için de kocaman
bu arada oğlunu götür bence ...morarma diş çıkarken olmaz .... ya çürük , ya iltihap vardır .
duayen deynep
poğaçalar da harika imişAllasen itiraf et ... fırında unutup buralara daldın di mi gece ... yanık diyince böyle hayal etmemiştim
yalnız cumartesiden bu kadar artı olmaz adacım ... ama bu kadar mı şişti kasların yahu ?
çok ilginç metan var ... kimseye benzemiyor burada ..eşsiz
Süpeeeer
tebrikler canım ... haftaya 67 lerde çok yakışacak sanahiç bozmadan devam ... önemli olan cuma ve hafta sonu salmamak
Begosum napan. Gelip öpeyim seni ben de
oyyy yerim ben o prensesiiiiiayyy 58 olayım da kuzunun yeni yaşında olsun razıyımmm )) beraber kutlarız
verooo
iyiyim verocan sen nassın,bebeler napıyo,pattis yiyon mu
gel bende seni öpem
tamambenimde birikmis epey morticanım
kilo bildirim mortimsinona göre
olumune kankayiz
Bende hep böyle diyorum
Daha saraycayla morti olmamışız. Şimdi bile Saraycayı tutuyon Aus bu bir...sporsuz nerde görülmüş dötün göbeğim kaslandığı toplandığı .... anasını ağlatırdın sen yahuuuu sporun .... yapsanıza @Sarayca ile bir spor mortiliği .... benim hıncımı da alsın senden
sen stresten korkudan az geliyordun , şimdi rahatladın tabiii
he kız ... hemi de hiç 2.9 almadım ben bi hafta ..
Kııız tabiii kiii ödem Allasen hepsi ödem. en fazla 90 gr almışımdır. Bak 100 bile değilÖdem vardır.Bu kadar artı olmaz
Tost değil bi kerem börek o. Hem de Urfa peynirli organikPide sıcak çikolata tost vs ödem yapmıştır
Çoh iyiyim şu anMerakını giderdin mi bari
Evet en iyisi götürmek canım sağol
Gördü gördü görmeyenlere de sen anlattın zatiayyy aşk olsun ada ...hiç düşünmedim yediğini ... metanın eşi benzeri olmadığını vurguladım sadece ... bak banu ile kelebek ile ahu ile benzer tutarsınız siz birbirinizi ama hayır ... onlar da bu kaçamaksızlıkla ve sporla en az 600-700 gr gider ...
sen bambaşkasın .
tabii ki moral bozmuyorsun ... ince misin evet ? aynalar gülüyor mu evet ? yağlar gidiyor mu ? evet
benceeeeeeeeee yeme ve bekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben senden umutluyum berna
sen dün neler yediğini görmedin mi iğdenin
uyanıkkk iğde ....cuma telaşı arasına sıkıştırdı yediklerini .... bildirimler , artılar eksiler , listenin yüzdesi ile boğuşan kaptanın en gafil olduğu zamanda
di miigdedali
Affedin beni
Tesekkur ederim. Yok canim almadim. Bi ara alip yazarim :)Gayet iyi duruyorsun canımm ölçülerini almışmıydın ? şu halinle çok hoş duruyorsun:)
Aynen canım her zaman hedefinde altına düşmeliyiz korumada alınacak 2-3 kiloya karşıcanım sağolasinGondercem kilolari, kafama koydum mu yaparim ben 58 degil 55 olacam hatta
Ooo yine harika yüzdeler rakamlar tebrikler canımcım
Öhöm öhöm... Ses kontrol deneme bir ki üç....
Kilo bildirimim:
Geçen hafta 54.8
Bu hafta: 57.7
Fark: 2.9 ama kesinlikle 3 değil bakAusencia @Miulego
Yok artıkTabancayı yirim
Fur bananehirnil111 acıt canımı
Acısa daaaaaaaaaaaa öldüüüüüürmeeeeeeeeeeeeeez
cehennemeeeeeeeeeeeee döndürmeeeeeeeeeeeez
hayatımıııı söndürmeeeeeeeeeeeez
kilomu daaaaa düşürmez artııııııııııııııık
Miu seni yiyecekKorkunun ecele faydası yok
itiraf ediyorum çarşamba tartıldığımda vermem gereken kilo kadar ödemim vardı.
Geçen cuma:...95,7
Bu cuma:...95,200
Fark:..-500 gr
@MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?