Mortim.tebrik ederim ikili rakamkara in bidajada hic 3haneli rakamlari gorme sagliklaAntepia27
Canım benimAyy kızlar kaç dk geçmişte yım kaptanim bildirdi sandım özür dilerim bu saate kaldığı için
Üzgünüm yüzsüz olanadim
Geçen hafta 101.6
Bu hafta 100.2
Fark 1.4
Yüzde 1.37
Amaaaaa ben yıllardır hiç yüzde olmadım yaaa son haftalarda her tartıda ağlıyorum bugün şükrü sevinci yaşadım çocuklar gibi evde hoplayip zipladim
Bu günümü gösteren Rabbim e şükürler olsun
Destekleyen takımı mdan Rabbim razı olsun
Sizlerle yolumu kesistiren Rabbime hamdu senalar ayyy yine aglanadan geçmişteki yilculuguma devam edeyim
e
6
Ay evet ablam yaaa nerden nereye valla,suan bakınca Allahim bu neydi böyle diyorum hala.kilo vermek gercekten cokk zormusayy coco o ilk fotuyu paylaştığın günü hiç unutamıyorum , öylee çokta kilon yoktu ama o nasıl göbek demiştim ..
şimdi
coco tebrik ederim canım
Tebrikler canım bravoooooooooooKilo bildirimi daha fazla bekleyemedim açlıktan gözüm döndü
@MiuLego
Geçen hafta kilo : 71.5
Bu hafta : 70
Yüzde oranı : 2 ( bi bakın Kızlar yanlış mı yapmışım)
Aslında tartı bi kez gö kırptı bana 69.8 gösterdi ama onu baz almıcam
Giden :1.5 kg
Sagol canim nevom benim bu hale gelmeme sen vesile oldun ❤❤❤❤❤❤❤❤Tebrikler canım maşaallah
Vay be helal olsun kaç ayda verdin sikilas ama :)
Ay evet kuzum yaaa öyle pis bi göbek vardi bende,hem yağ hemde 3 4 aydir adet goremiyodum kilodan siskinlikle beraber bu hali almisti igrenc bi gobekti yaacoco tebrik ederim canım
ilk fotoda karnın çok garip ucu büyümüş ciddden
Tebrikler canım ama en çok istikrarı na tebrikler kuzumEki Görüntüle 2082537
Geçen hafta ki kilo : 63.2
Bu hafta ki kilo : 62.7
Fark: 500
% : 0.79
Eveet size söylemedim modifiye de olsa son iki gün ayran detoksu yaptım. Çünkü yine artıydım. Son kez yaptım. İzne ayrılıyorum miu ile konuştum. Normal ara öğünlü diyet yapıcam tartı ne der bilmem çünkü en az iki hafta tartılmıycam. Spor + normal diyet listesi ile sağlıklı bir şekilde kasmadan vermek istiyorum. Pilatese de başladım, ilk hedefim sıkılaşmak ve göbeği düzleştirmek.
Durum bu takım canlar
Boyumu mu sordun kuzum?? 1,57 boyum.sıkılaş dedin ya cok mu sarkık duruyorum yoksaVay be helal olsun kaç ayda verdin sikilas ama :)
Tebrikler :) ay boyunca kaç merak ettim :)
İlk resimde göbek te göbek çıkmış resmenAy evet kuzum yaaa öyle pis bi göbek vardi bende,hem yağ hemde 3 4 aydir adet goremiyodum kilodan siskinlikle beraber bu hali almisti igrenc bi gobekti yaa
çok şükür gitti kuzucum maşallahAy evet kuzum yaaa öyle pis bi göbek vardi bende,hem yağ hemde 3 4 aydir adet goremiyodum kilodan siskinlikle beraber bu hali almisti igrenc bi gobekti yaa
Kız yol saçmalama kız :) sporu bırakma asla dahaa zayıf durursun ondan dedim yoksa maşallah ne güzel olmuşsun Hele ki ilk halinden bu hale gelmek :) sporu bırakma :) ki sen birakmazsin:)Boyumu mu sordun kuzum?? 1,57 boyum.sıkılaş dedin ya cok mu sarkık duruyorum yoksa
Yok turkanim kizmadim kizar mıyım hic doğru berbat bi gobektiİlk resimde göbek te göbek çıkmış resmen
Kızma emi bana
Şaka yapıyorum
Maşallah çok güzel kilo vermissin
Sagol canim nevom benim bu hale gelmeme sen vesile oldun ❤❤❤❤❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?