Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok iyisiniz siz. İyiki varsınız Ben arada gidip geliyorum. Birdaha olmayacak inşallah
sen de iyi ki varsın portakalım inşallah. aklına gelirse yine bu garipleri düşün ve şükret
vay vay vay fulya
süpersin
böyle metan var ve değerlendirmiyorsun erir gidersin kız

valla yaaa
teşekkür ederim
tebrik ederim abla daha iyi olacaksın motive etsin bu seni.
inşallah tatlım
Tebrik ederim ,sık gelmediğin için ben hep seni 60 lı kilolarda hayal ediyorum nickinden dolayı
ayyy keşkeeeee canım yaa sen yine de öyle hayal et beni gerçek olur
Bence de daha iyi olabilir canım kaçamakla böyle güzel kaçamaksız sen var ya 2 kiloları bile zorlarsın
kesinlikle nehirim hadi inşallah

Tebrikler canım. Bir düzenli yapsan takır takır gider senden kıymetini bil metanın
teşekkürler eflalim . bileyim valla

bence süper bir metan ve kıymetini bilmeyen bir sahibi var fulya ... tekrar 78 olman için istersen 2-3 haftan var sadece ...
hadi bakalım ..tebrikler çooooooooook

evet aus metamın kıymetini bilmiyorum gerçekten istersem olurum ama yarın yolculuk var. kalacağım evde de tartı bozuk. az gösteriyor sabah tartılıp akşam da orada tartılacağım hemen. gerçi yemek ve yol ödemi olur ama ona göre hesaplarım yine de. iki cuma net rakamlar veremem gibi. ya da aradaki farka göre ortalama rakamlar yazabilirim. Allahın izniyle 2 hafta sonra net rakam verebilirim.
Ayy kızlar kaç dk geçmişte yım kaptanim bildirdi sandım özür dilerim bu saate kaldığı için

canım çok sevindim senin adına. 99 a ne kalmış. haftaya 3 rakamlar bitiyorrr

teşekkür ederim inşallah hep birlikte kurtulalım şu yağlardannn

Yorumun için çok teşekkür ederim. .. Haklisn cok haklsin .. emzirmekten de ki bilmiorum ama. Çılgınlar gibi tatlı yeme isteği mevcut . Kendime kizacagimi bile bile yiyorm. Neyse en azından buralardayim da kilo vereveremesem de almiyim bari. Yarin tartilcam bakalım kaç kiloyum

Fulyacım güzel kilo gitmiş tebrikler

Akşamında ne güzel olmuş öyle

Evet canim 20 günlük olduk. Çok sağol. Evet hem de sezeryan sonrası normal doğum
Vayy nasıl oldu o??benim ikisi arasında 7 sene olmasına rağmen hiçbir doktor risk almak istemedi.. zati ilkinde olduğu gibi ikincide de sancım gelmedi :))

Hu huuuuu
Arada gelip dümdük dalıcammm

Ablamla vakit geçiriyorummmm

Evdeyim @saydin78

Menülere gece bakıca tertemiz menüler geledursun emii

benim ki pırıl pırıllll yorumunu bekliyorum

Bi kulagini cekeyim

çek bence de ... ausun gözü yollarda kalmış de

ıslık ıslık ıslık .... son derece zarif duruyorsun türkan

Vayy nasıl oldu o??benim ikisi arasında 7 sene olmasına rağmen hiçbir doktor risk almak istemedi.. zati ilkinde olduğu gibi ikincide de sancım gelmedi :))
Benim arası 18 aydi hiç bi yer kabul etmio du. Özel dokTor buldum . 5000 liraya mal oldu ama değer yani helal hoş olsun. Kimse bu riski göze almiodu. Benim d é sancı ile başlamıladi suyum geldi sonra doğum başladı . İlkinde sancı vs. Bilmedim gün belirleyip almıştık yavrumu. Ama bu kendi gününu belirledi almadık dogdu !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…