Bi kulagini cekeyimablası kardeşin neden gelmedi
sen de iyi ki varsın portakalımÇok iyisiniz siz. İyiki varsınızBen arada gidip geliyorum. Birdaha olmayacak inşallah
vay vay vay fulya
süpersin
böyle metan var ve değerlendirmiyorsun erir gidersin kız
teşekkür ederimTebrikler
inşallah tatlımtebrik ederim abla daha iyi olacaksın motive etsin bu seni.
ayyy keşkeeeee canım yaaTebrik ederim ,sık gelmediğin için ben hep seni 60 lı kilolarda hayal ediyorum nickinden dolayı
kesinlikle nehirimBence de daha iyi olabilir canım kaçamakla böyle güzel kaçamaksız sen var ya 2 kiloları bile zorlarsın
teşekkürler eflalim . bileyim vallaTebrikler canım. Bir düzenli yapsan takır takır gider sendenkıymetini bil metanın
bence süper bir metan ve kıymetini bilmeyen bir sahibi var fulya ... tekrar 78 olman için istersen 2-3 haftan var sadece ...
hadi bakalım ..tebrikler çooooooooook
Ayy kızlar kaç dk geçmişte yım kaptanim bildirdi sandım özür dilerim bu saate kaldığı için
Üzgünüm yüzsüz olanadim
Geçen hafta 101.6
Bu hafta 100.2
Fark 1.4
Yüzde 1.37
Amaaaaa ben yıllardır hiç yüzde olmadım yaaa son haftalarda her tartıda ağlıyorum bugün şükrü sevinci yaşadım çocuklar gibi evde hoplayip zipladim
Bu günümü gösteren Rabbim e şükürler olsun
Destekleyen takımı mdan Rabbim razı olsun
Sizlerle yolumu kesistiren Rabbime hamdu senalar ayyy yine aglanadan geçmişteki yilculuguma devam edeyim
e
6
teşekkür ederimTebrikler canım lütfen artık sende gerçekten işte kilo vermeyi bak ablanın bugünlerde _47 kilosu oldu sende ver şu kiloları kurtulalım hep birlikte bugün sevinçli yım canım yoksa verdiğim kiloyu yazmak değil amacım
Tebrikler canımBildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta 73.5
Bu hafta 72.7
Fark -800
Yorumun için çok teşekkür ederim. .. Haklisn cok haklsin .. emzirmekten de ki bilmiorum ama. Çılgınlar gibi tatlı yeme isteği mevcut . Kendime kizacagimi bile bile yiyorm. Neyse en azından buralardayim da kilo vereveremesem de almiyim bari. Yarin tartilcam bakalım kaç kiloyumCanım hoşgeldin öncelikle.Eskilerdensin sanırım ki aus biliyor seni tanıyor. Ben mezun oldum şu an 52 lerdeyim. Geçen hafta bende ağlayan pasta yaptım. ( aus örnek şeetmesi için ismini yazdım affet) ve yedikçe yedim.Uzun süredir tatlı şeyler yememiştim.Bir gün sonrasına baktım normal kahvaltıdan sonra hala aç hissediyorum kendimi.Ekmek yemek doyurur diyorum.E ekmek tek yenmez tabiki yanına başka şekerli şeyler filan. Baktım bunun sonu yok.Gitgide girdaba giriyorum. Ne kadar çok tatlı ve karbon o kadar çok acıkma ve yeme isteği hiç gitmeyen çok zorlayan. Sen yedikçe bunun sonu yok.
BolgeselHergun leslie yapsam almam herhalde kuzusum
Öyle işte .evlerden uzak menüler. Allam nere gidem ben .Ekmek arası hem de patates kızartma
Fulyacım güzel kilo gitmiş tebrikleriyi akşamlar kızlar
cuma menüm gelsin
sabah 08.40
2 adet mini pankek (yumurta, keçi peyniri, maydanoz, nohut unu)
1 dilim eski kaşar
5 zeytin
1 tk cevizli Antakya acı biber salçası (az zeytinyağı var içinde)
1 çk kuşburnu marmelatı (şekersiz, üzüm suyuyla tatlandırılmış)
öğlen 12.30
4 küçük kuru patlıcan dolması
4 yk yoğurt
ara 14.45
2 parmak kadar pasta (arkadaşın doğum günüydü)
akşam 19.00
kıymalı menemen
2 yk etli taze fasulye
1 bardak ayran
turp
yatana kadar 2 lt su
aeben @MiuLego
Dur 75 kiloluk halimi atimAt kuzu bakak
Fulyacım güzel kilo gitmiş tebrikler
Akşamında ne güzel olmuş öyle
Evet canim 20 günlük olduk. Çok sağol. Evet hem de sezeryan sonrası normal doğum:) yemi doğum yapmışsınız sanırım hayırlı olsun normal doğum mu :)
İnşallah başlarsın :)
He mi dionnn. .. kız bilmiom . Bugün bi kaç kıyafet denedim faciaaaaSen yedikce kilo veriyon giii
Bişey olmaz sana
Vayy nasıl oldu o??benim ikisi arasında 7 sene olmasına rağmen hiçbir doktor risk almak istemedi.. zati ilkinde olduğu gibi ikincide de sancım gelmedi :))Evet canim 20 günlük olduk. Çok sağol. Evet hem de sezeryan sonrası normal doğum
Şaka nasıl oldu anlatirmisin ay normal doğum içimde kaldıEvet canim 20 günlük olduk. Çok sağol. Evet hem de sezeryan sonrası normal doğum
Hu huuuuu
Arada gelip dümdük dalıcammm
Ablamla vakit geçiriyorummmm
Evdeyim @saydin78
Menülere gece bakıca tertemiz menüler geledursun emii
Bi kulagini cekeyim
Masallah canim
benim ki pırıl pırıllll yorumunu bekliyorum
çek bence de ... ausun gözü yollarda kalmış de
ıslık ıslık ıslık .... son derece zarif duruyorsun türkan
Benim arası 18 aydi hiç bi yer kabul etmio du. Özel dokTor buldum . 5000 liraya mal oldu ama değer yani helal hoş olsun. Kimse bu riski göze almiodu. Benim d é sancı ile başlamıladi suyum geldi sonra doğum başladı . İlkinde sancı vs. Bilmedim gün belirleyip almıştık yavrumu. Ama bu kendi gününu belirledi almadıkVayy nasıl oldu o??benim ikisi arasında 7 sene olmasına rağmen hiçbir doktor risk almak istemedi.. zati ilkinde olduğu gibi ikincide de sancım gelmedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?