Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum. Coco yu alnından

168 kilo 58 :) bence plates yapoğlu nefes alıp vermek bile etkili...

Ebru salli ablamin videolarınızı yapıyorum :)

Tebrikler bizeekendimide katayim

Üst kattaki kadin çocuğuna bağırıp sonrasinda ağlatıyor ya her seferinde kapısına dayanıp ne kukruyon havliyion bebeyé yazık günah deyip elinden alaşım gelio. Vicdansız pislik !!!
Bende bazen çocuğuma bağırıyorum ve zaman zaman da ağlıyor

bu ilk yoruma
buda ikinciye

Mortim.tebrik ederim ikili rakamkara in bidajada hic 3haneli rakamlari gorme saglikla Antepia27

Teşekkürler canım

Canım benim tebrik ederim abla çok sevindim çok

Teşekkürler portakalım dün bayağı suslenmustin kusura bakma

Oooo tebrikler

Allahım tablonun güzelliğineeee

Bir hafta emeğinin taçlanmasınaaaa

Aşırı gaza geldim yaaaaa

Diyete başlayınca haftaya tozu dumana katıcam

Morti arıyorum aktif ve en dişlisinden cuma haftayaaa

CocoChanelmademoiselle canım tebrik ederim mezun olmussun ve vucudun super görünüyor maaşallah
Antepia27 Fatmam seni de tebrik ediyorum canım maaşallah haftaya 98 ler gelecek kesin öyle hissettim
S Sguat girls seninde degisimin super kuzum tebrikler

veee takimim 2 nci olmus herikesitebrik ediyorum kilo veren veremeyen herkesi kutluyorum

Bende bazen çocuğuma bağırıyorum ve zaman zaman da ağlıyor

1 kere kızdım beni isirdi diye ama bana ur bakisi vardı anlatamam yemek yerken ağzından çıkarma huyu var gene kızdım ne çıkarıyorsun diye bana bakışı vardı icim parçalandı o gün yatana kadar dert ettim kendime düşünsene senden kocaman bir insan sana bağırıyor ve en güvendiğin insan o bakışını hiç unutmam. ...

Bende mutlu olmuyorum tabiki de niye kızdım diye ama kızmayan sonucunda ağlamayan çocuk olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…