Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Üst kattaki kadin çocuğuna bağırıp sonrasinda ağlatıyor ya her seferinde kapısına dayanıp ne kukruyon havliyion bebeyé yazık günah deyip elinden alaşım gelio. Vicdansız pislik !!!

2 doğum arası kaç sene var cidden olduysa bende istiyorum 5 cm açılmaya gittim sezaryana kendi doktorum yoktu .
18 ay var canım. Ömer 18 aylık alim 20 günlük. Özellikle ömerim için istedim ben öyle ameliyatlı ihmal ederdım kuzumu. Hastane de yatmadim bile . Geçé yatırıp hastaneye gittim ertesi gece yatırmaya geldim kuzumu salladim ayagimda

Lesliyide mi ac karnina yapiyorsun canim
evet canim ac karnina.bazen aksam yemeklerinden 3 4 saat sonra da yapiyorum

İlk fotodaki göbeğin hastasıyım

masallah kuzu fıstık gibisin iğne iplik gibisin yaa zaten,hala zayiflamayi mi dusunuyon

evet kuzum ama cok ta kilolu gozukmuyorsun boyun uzun galiba,bana burda da pek bi kilolu gelmedin ama ustteki fotoda gayet fitsin

Aleykümselam :)
Ya bende yaptım sezeryan eve geldim hala aynı gibiydim kiloda vardı geçen yaza kadar bile vardı insanlar dalga geçiyordu ya valla belki benim haddim deil bunları yazmak ama ben yaptıklarını okuduklarimi söyleyeyim sana belki yaşım 24 olduğu için hemen kilo verdim sikilastim. Önce kardıo yağ yakan egzersizler ip dans kardıo hit cardio koşu yürüyüş istediğin kiloya gelene kadar yap sonra sikilasma bölgesel şu an ebru sallı ile karın savar yapıyorum 1 hafta olacak fark etti bana alt karin var bende plank yaapmasamda etkili.. bisikletin Bike alt karına faydası var yürüyüşün ip atlamanin koşmanın 1 ay kendine şart koy düzenli yap farkı gorursyn:)yarimyamalak öğrendiklerim benim..

o zaamaaaaan yirin yizmiyi bişlirim
tamam bakalım hadi

ekmek deeelde o kadar dilim kek yemis olabilirim

20 günlüksün daha tabi buralarda takıl iyi gelir ama çokta erken böyle karamsar olmalara:) Hele bi toparlan çabala var gücünle hala olmazsa o zaman dövün:) Bak burda emziren anneler var. Onlarla irtibatlı olmak sana iyi gelecek emin ol

Evet canim 20 günlük olduk. Çok sağol. Evet hem de sezeryan sonrası normal doğum
maşallah

Kız boyum 1 68 :)
Hey yerden esit almışım ya. Kız hala var fazlam cidden iyimi sanki 3 4 kilo daha fazlam var

Coco bee mucize yaratmışın kuzum maşallah helal olsun

Ay fark pek yok maşallah subhanallah nazar değmesin bende istiyorum normal doğum o anı yaşamayok çok hayal etmiştim ben ... çok şükür gene anne oldum ama denilemez bende benim gittiğim doktorda baya iyi düşük riski var diye ona gittim keşke kendi doktoorumu bekleseydim onda doğum normal yapardım gerçi gene şükür :) ama doktorumla bu konuyu konusucam

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 549. ETAP
( 15 Aralık - 22 Aralık )

TAKIM DERECELERİ

1..............1,618........ 9. TAKIM

2..............1,548........ 7. TAKIM

3................1,094...... 4. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

1..........3,63..... Zehra_mda ...... (1. Takım)

2.......... 2.97 ..... tugcekrblt (9. Takım)

3.......... 2.95 ..... CocoChanelmademoiselle (7. Takım)

Takımın 2.liğini ve harika yüzdesini

coconun mezun olarak bireysel dereceye girmesini

kutluyoruz efenim

Süper :)
Herkesi tebrik ederim

Benim fazla bi kilom yok ama beş kilo daha vermek istiyorum o ayrı herkes yeter artık diye kızsada senin gibi kendimi hala kilolu hissediyorum
Benim doğumdan sonra fazla kilom kalmamıştı ama göbeğim aynıydı korseydi leslie jillian ip bölgesel derken baya toparladı ama bi 7-8 cm daha göbek kısmından gitmesi lazım
Senin boy kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…