Genel yazmamış kuzuşum üst kattaki kadına demiş ya:)Genel yazmışsınvorones sanki her bağırıp ağlatan anne pislik vicdansız!
Kendi adıma ağlatan bir anne olarak sadece insanım zaman zaman tahammülüm olmuyor ama çok şükür vicdansız ya da pislik değilim
Zaten gece sporu yapaydınız 1. Ydik yapmadınızohşş ne kadan güzel olar
Çocuk büyütmek cok zorBende mutlu olmuyorum tabiki de niye kızdım diye ama kızmayan sonucunda ağlamayan çocuk olur mu
uyudu napim ne diyeydim kalk herif şaapcaz mı deseydimZaten gece sporu yapaydınız 1. Ydik yapmadınız
Sadece bağırıp çocuğu ağlattı için demiş ya buda genel oluyor bağırıp çocuğunu ağlatan anneler içinGenel yazmamış kuzuşum üst kattaki kadına demiş ya:)
Hassas mısın sen
Bir değil iki değil ama hani bagirilir da bu kadın ödünü kopariyor sabinin. Vicdan olmalı ki o savunmasız yavruya kukremesin. Pıslık ki tehditler savuruyor . Çocuğu yirtinircasina agliyir da bence umrunda değil insan bi sussun die uğraşır eder dakikalar ca ağlıyor kuzuGenel yazmışsınvorones sanki her bağırıp ağlatan anne pislik vicdansız!
Kendi adıma ağlatan bir anne olarak sadece insanım zaman zaman tahammülüm olmuyor ama çok şükür vicdansız ya da pislik değilim
ÇoooookÇocuk büyütmek cok zor
Çoooook
Bağırip korkutan aglatan öd koparan anneleré evet . Genel yani.Sadece bağırıp çocuğu ağlattı için demiş ya buda genel oluyor bağırıp çocuğunu ağlatan anneler için
Maşallah beeee misler gibisin kuzum
Kız hedefi tutturcaz mı yoksa bu haftabenim ki pırıl pırıllll yorumunu bekliyorum
çek bence de ... ausun gözü yollarda kalmış de
ıslık ıslık ıslık .... son derece zarif duruyorsun türkan
Bir değil iki değil ama hani bagirilir da bu kadın ödünü kopariyor sabinin. Vicdan olmalı ki o savunmasız yavruya kukremesin. Pıslık ki tehditler savuruyor . Çocuğu yirtinircasina agliyir da bence umrunda değil insan bi sussun die uğraşır eder dakikalar ca ağlıyor kuzu
Canim herkes kızıyor cocuguna kim ben kizmiyorum sesimi bile yükseltmem derse yalan söylüyordur....Bende mutlu olmuyorum tabiki de niye kızdım diye ama kızmayan sonucunda ağlamayan çocuk olur mu
Evet canım ikinci sabahtan beri memede anam ağladı gözünün içine bakıyorum uyusun diyeYaKaMoZz-z senin ikincimiydi?
Maşallah beeee misler gibisin kuzum
Kız hedefi tutturcaz mı yoksa bu hafta
Yaa sorma beni de ogluş yanağyanağmdan ısırdı ama nasıl acıdı refleks bi bağırdım ki yavrumun bakışı yaktı beni 5 10 dk sarılıp ağladım . Annelik çok denge işi ya. Ne bilim altından kalabilenlerdn etsin allhim1 kere kızdım beni isirdi diye ama bana ur bakisi vardı anlatamam yemek yerken ağzından çıkarma huyu var gene kızdım ne çıkarıyorsun diye bana bakışı vardı icim parçalandı o gün yatana kadar dert ettim kendimedüşünsene senden kocaman bir insan sana bağırıyor ve en güvendiğin insan o bakışını hiç unutmam. ...
Pazartesi günü 2 aylık oluyor :)Kaç aylık :)
olurmu hiç öyle ne kusuru haftaya inşallah daha çoşkulu daha gösterişli
böyle yapcem haftaya saçlarımı bu kez de
Evetuyudu napim ne diyeydim kalk herif şaapcaz mı deseydim
Bak aşağıda anlatmış :)Sadece bağırıp çocuğu ağlattı için demiş ya buda genel oluyor bağırıp çocuğunu ağlatan anneler için
Böyle bişeyden bahsettiğin belli zatiBir değil iki değil ama hani bagirilir da bu kadın ödünü kopariyor sabinin. Vicdan olmalı ki o savunmasız yavruya kukremesin. Pıslık ki tehditler savuruyor . Çocuğu yirtinircasina agliyir da bence umrunda değil insan bi sussun die uğraşır eder dakikalar ca ağlıyor kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?