Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zor gunlerin allah kolaylik versin ne diyim.
Ben bebekken hic zorlanmadim şükür.. anam 1 yasindan sonra delirtti beni ... ozellikle yurume başlayınca sokakta bi istedigi markete girmeyelim bildiginiz kendini yerlere atıyordu...bi gun hic unutmam bi yagmur yağmisti ama nasıl her yer göl olmus bizde yuruyuse cikmistik yagmur durunca.. biz istedigi marketw girmedik diye kendini golün icine atti sac bas tum kıyafetleri camur icinde esim yerden kaldirmak istiyor anammmm bide güçlü kalkmıyor...ama sırılsiklam hala markete gidecem diyor kalk kizim hadi canim hadi cicim hadi askim hadi balim yok inat kalkmıyor kizim en son bende nasil sinirlendim bi bağırdım hemen suyun icinden kalkti baba kucağına aldi kostur kostur eve geldik... direkt banyoya hanim efendiye bazen bagirmak lazim yoksa canimla cicimden anlamiyor..

Annam babalari yok şimdi evde bi biri aglio bi biri annaaaaa nereleré kacemmm ben. Zor vala

Kucuk bebelilere ic acici biseyler soylemek isterdim ama hic bisey tozpembe degil :)

Bir teselli ver bonus....
Buyuyunce ergenlige dogru gidince simdi bu zamandaki butun zorlugu mumla ariyosunuz o halde tadini cikarin.

Vermen gerekir kuzum

Bu fotolarda bişey yok gibi de

Ben gördüm ya.. bel göbek accuk yağ var
Yağları ver
Kaslanarak artı gelsin

DediğiN gibi sen bel kısmımi gördün
Ben kıyafetin altindakine takigim aynaya bakınca işte bu diyemiyorum. Eşim görüyor ben görüyorum. Sonucta
Sana 1 şubatta aticam
Ben ona özel atiyorumda

ördekim bir arada bunu dener misin ? mesela benim doğumda ..seni açacak eminim Munzevi Zencefil
Ya hahahahaha bu ne beeeee
ocağın tüpü bitti ben bişe içemiyom
Gel kuzum oyyy sabaha kadar çay yaparım sana beeeen
@MiuLego canım benim minik 6 kilo saatlerdir o kilonun altında eziliyorum çok yoruldum kol kaslarım yanıyo spora girmiomu
Girmez miiiii
Puanı yok sadece
Birinı memeye brinı ayağima. Kontrol ben de
Hahahahahaha harikasınnnn

Iste bu yüzden tek cocuk istiyorum

Bende oğlum 2 Yaşındayken saat 3 gibi parka gidip gece 10 a kadar orada olduğumuzu bilirim kimsecikler tok her taraf Karanlık ödüm kopuyor biri çıkacak diye bi türlü ikna edememiştim sonra kavga kıyamet ağlaya ağlaya oda bende eve gitmiştik

DediğiN gibi sen bel kısmımi gördün
Ben kıyafetin altindakine takigim aynaya bakınca işte bu diyemiyorum. Eşim görüyor ben görüyorum. Sonucta
Sana 1 şubatta aticam
Ben ona özel atiyorumda

Ver kuzum cidden bak yağ erimezse anlamı yok onca verdiğin kilonun

Zaten vereceğin 3-4 kilo maksimum

At bekliyom :)

Wc olsa en fazla 200 farkederdi bu arada hala wc yok

Kucuk bebelilere ic acici biseyler soylemek isterdim ama hic bisey tozpembe degil :)

Bir teselli ver bonus....
Buyuyunce ergenlige dogru gidince simdi bu zamandaki butun zorlugu mumla ariyosunuz o halde tadini cikarin.
He kizzz. Demiyek öyle. Kokuları sevinçleri mutlu ediyor insanı . Çok muhtaçlar ya. İnsan bu görevin altında eziliiyir. Büyüyünce gene kendi tercihleri vs. Olacak . Böyle zor ama kutsal bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…