Ben bebekken hic zorlanmadim şükür.. anam 1 yasindan sonra delirtti beni ... ozellikle yurume başlayınca sokakta bi istedigi markete girmeyelim bildiginiz kendini yerlere atıyordu...bi gun hic unutmam bi yagmur yağmisti ama nasıl her yer göl olmus bizde yuruyuse cikmistik yagmur durunca.. biz istedigi marketw girmedik diye kendini golün icine atti sac bas tum kıyafetleri camur icinde esim yerden kaldirmak istiyor anammmm bide güçlü kalkmıyor...ama sırılsiklam hala markete gidecem diyor kalk kizim hadi canim hadi cicim hadi askim hadi balim yok inat kalkmıyor kizim en son bende nasil sinirlendim bi bağırdım hemen suyun icinden kalkti baba kucağına aldi kostur kostur eve geldik... direkt banyoya hanim efendiye bazen bagirmak lazim yoksa canimla cicimden anlamiyor..Zor gunlerin allah kolaylik versin ne diyim.
Erkek canım bugün nedense uyumuyor ya valla memelerde derman kalmadı artıkAy maşallah :) Kız mı erkek mi benim ki anamı anlatmıştı ilk 3 ay sebepsiz ağlardı 12 lere kadar bende tecrubesizllik ağlardım2. Çocuksa allah yardım etsin :)
Birinı memeye brinı ayağima. Kontrol ben deÇıldırmalık
Ben yeterim twerkte hepinize
Annam babalari yok şimdi evde bi biri aglio bi biri annaaaaa nereleré kacemmm ben. Zor vala
Vermen gerekir kuzum
Bu fotolarda bişey yok gibi de
Ben gördüm ya.. bel göbek accuk yağ var
Yağları ver
Kaslanarak artı gelsin
Ya hahahahaha bu ne beeeee
Gel kuzum oyyy sabaha kadar çay yaparım sana beeeenocağın tüpü bitti ben bişe içemiyom
Girmez miiiii@MiuLego canım benim minik 6 kilo saatlerdir o kilonun altında eziliyorum çok yoruldum kol kaslarım yanıyo spora girmiomu
Hahahahahaha harikasınnnnBirinı memeye brinı ayağima. Kontrol ben de
Iste bu yüzden tek cocuk istiyorumYa çok ama çok hassas konu dediğin gibi kimi insanlar hastalık derecesinde sanki o çocuğa bağırıp çağırma dövme ilgilennmeme bunlar çok ayrı. . Dediğin gibi pislik zalim hee o yavrucaklari çöpe atanlar allahim ben ağlıyorum. Anne olmak zor zanaat. Çok ben kizimda öğrendim sabretmeyi sakinlesmeeyi ama adanın dediği gibi inşan arada bağırıyor ama sonra o kadar üzülüyorum ki anlatamam sanki dünyanın en kötü annesi benim ah o bakışı bana sarılısi. ... 2 çocuk olan anneler için daha zor cidden allah sabır versin ...
Ben bebekken hic zorlanmadim şükür.. anam 1 yasindan sonra delirtti beni ... ozellikle yurume başlayınca sokakta bi istedigi markete girmeyelim bildiginiz kendini yerlere atıyordu...bi gun hic unutmam bi yagmur yağmisti ama nasıl her yer göl olmus bizde yuruyuse cikmistik yagmur durunca.. biz istedigi marketw girmedik diye kendini golün icine atti sac bas tum kıyafetleri camur icinde esim yerden kaldirmak istiyor anammmm bide güçlü kalkmıyor...ama sırılsiklam hala markete gidecem diyor kalk kizim hadi canim hadi cicim hadi askim hadi balim yok inat kalkmıyor kizim en son bende nasil sinirlendim bi bağırdım hemen suyun icinden kalkti baba kucağına aldi kostur kostur eve geldik... direkt banyoya hanim efendiye bazen bagirmak lazim yoksa canimla cicimden anlamiyor..
DediğiN gibi sen bel kısmımi gördün
Ben kıyafetin altindakine takigim aynaya bakınca işte bu diyemiyorum. Eşim görüyor ben görüyorum. Sonucta
Sana 1 şubatta aticam
Ben ona özel atiyorumda
Denerim tabiki de
Ya hahahahahahaDenerim tabiki debence çokta havalı durur bende
Wc olsa en fazla 200 farkederdi bu arada hala wc yokSağolun kızlar
Ada senin artı kabızlıktan bence
Geçen birinde duydum Hüma Sultan koymuş Esma Sultan vb hoşuma gidiyo bu tarz ismler
Osuruktan teyyare selam söyle o yareee....
Bi pırttan konuyu nerelere çekmişsiniz ya yarıldım...
Erkek canım bugün nedense uyumuyor ya valla memelerde derman kalmadı artık
ada tarçınlı dukan içeceği yaptın mı canımWc olsa en fazla 200 farkederdi bu arada hala wc yok
He kizzz. Demiyek öyle. Kokuları sevinçleri mutlu ediyor insanı . Çok muhtaçlar ya. İnsan bu görevin altında eziliiyir. Büyüyünce gene kendi tercihleri vs. Olacak . Böyle zor ama kutsal bişi
Kucuk bebelilere ic acici biseyler soylemek isterdim ama hic bisey tozpembe degil :)
Bir teselli ver bonus....
Buyuyunce ergenlige dogru gidince simdi bu zamandaki butun zorlugu mumla ariyosunuz o halde tadini cikarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?