Oyyyy minnoşPazartesi günü 2 aylık oluyor :)
Evet canım ikinci sabahtan beri memede anam ağladı gözünün içine bakıyorum uyusun diye
Annam babalari yok şimdi evde bi biri aglio bi biri annaaaaa nereleré kacemmm ben. Zor valaZor gunlerin allah kolaylik versin ne diyim.
tabikiside her zamanÖrdeğim yine şekilsin be
Bonusum haftaya kaç olma sözü veriyon annem?Zor gunlerin allah kolaylik versin ne diyim.
Maşallah beeee misler gibisin kuzum
Kız hedefi tutturcaz mı yoksa bu hafta
Allah keyfini bozmasın miu her cuma katlanarak artsın keyfin inşallah :)Çay var içersen
Hadi gelin keyif çayı sonra kahvesi sonra yatakta pijamalı sohbeti
Ay ne güzel bi cumaaa
Annam babalari yok şimdi evde bi biri aglio bi biri annaaaaa nereleré kacemmm ben. Zor vala
Ben yeterim twerkte hepinizetabikiside her zaman
Amaigdedali na söyle istersen bu kez twerkte ona eşlik edemiiciiimmm.. saçlarım bozulmasın
sayenizde bebeeeemmmmAllah keyfini bozmasın miu her cuma katlanarak artsın keyfin inşallah :)
Ausum inan severek de yemiyon he eminimhedefin artı eksi 100 gr dolaylarında olma niyetindeyim , Allahım utandırmasın ... 70 ler yaklaşınca bi tırstım sanki ... şöyle en az Şubata kadar gelmesin 70 yaaa ...
Yaa sorma beni de ogluş yanağyanağmdan ısırdı ama nasıl acıdı refleks bi bağırdım ki yavrumun bakışı yaktı beni 5 10 dk sarılıp ağladım . Annelik çok denge işi ya. Ne bilim altından kalabilenlerdn etsin allhim
Vermen gerekir kuzumSence daha vermem gerekirmi yoksa sadece sikilasayimmi
ocağın tüpü bitti ben bişe içemiyomÇay var içersen
Hadi gelin keyif çayı sonra kahvesi sonra yatakta pijamalı sohbeti
Ay ne güzel bi cumaaa
Pazartesi günü 2 aylık oluyor :)
Hayirli olsun ahucum
Sağolun kızlarHayırlı olsun canım
Ada senin artı kabızlıktan benceBugun menu
Sabah 10.20
1 haslanmis yumurta
1.5 dilim beyaz peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kizarm8s form ekmek
Ara
1 kase yogurt
Aksam 17.40
1 adana
6 parca ciger
Boool salata
2 adet kuru kayisi ( wc icin yedim hala tik yok )
2 lt su icildi. @MiuLego
60 dakika tempolu yürüyüs yapıldi. @nehirnil111
Geçen birinde duydum Hüma Sultan koymuş Esma Sultan vb hoşuma gidiyo bu tarz ismlerteşekkürler canım, ama bu isimler bile benim için çok değişik :)) evet bu aralar sık duyuyorum ama ben böyle ..elif, zeynep ciyim ... klasik olacak yani .
büyük konuşmayayım yine de
mutlu evliliğin sırrı diyorum eflale inanmıyorbi salsa eflal , enişte de rahat edecek
dimi amaaa
benimki daha sesliydi
benimki daha uzundu
benimki daha kokuluydu
yarışları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?