Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Maşallah beeee misler gibisin kuzum

Kız hedefi tutturcaz mı yoksa bu hafta

hedefin artı eksi 100 gr dolaylarında olma niyetindeyim , Allahım utandırmasın ... 70 ler yaklaşınca bi tırstım sanki ... şöyle en az Şubata kadar gelmesin 70 yaaa ...

Ya çok ama çok hassas konu dediğin gibi kimi insanlar hastalık derecesinde sanki o çocuğa bağırıp çağırma dövme ilgilennmeme bunlar çok ayrı. . Dediğin gibi pislik zalim hee o yavrucaklari çöpe atanlar allahim ben ağlıyorum. Anne olmak zor zanaat. Çok ben kizimda öğrendim sabretmeyi sakinlesmeeyi ama adanın dediği gibi inşan arada bağırıyor ama sonra o kadar üzülüyorum ki anlatamam sanki dünyanın en kötü annesi benim ah o bakışı bana sarılısi. ... 2 çocuk olan anneler için daha zor cidden allah sabır versin ...

Hayirli olsun ahucum

Hayırlı olsun canım
Sağolun kızlar

Ada senin artı kabızlıktan bence
teşekkürler canım , ama bu isimler bile benim için çok değişik :)) evet bu aralar sık duyuyorum ama ben böyle ..elif, zeynep ciyim ... klasik olacak yani .
büyük konuşmayayım yine de
Geçen birinde duydum Hüma Sultan koymuş Esma Sultan vb hoşuma gidiyo bu tarz ismler

mutlu evliliğin sırrı diyorum eflale inanmıyor bi salsa eflal , enişte de rahat edecek

Osuruktan teyyare selam söyle o yareee....
dimi amaaa
benimki daha sesliydi
benimki daha uzundu
benimki daha kokuluydu

yarışları

Bi pırttan konuyu nerelere çekmişsiniz ya yarıldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…