Gayet iyi kuzucumSabah10:30(limonlu su)
1.5 kepek ekmeği
Bir tereyağında yumurta
Yarım kk dan az peynir
3 dilim kaşar
Pekmez(yarım ekmeğe sürülmüş)
Cherry dom sal
Yeşil soğan nane
Öğlen yok
Ara16:30
Bir mandalina(küçük)
Akşam18:00
Bir küçük tabakla kıymalı makarna(kepekli makarnadan yapıldı bir kaşık yağ ile pişti kıyma yağsız)
Ayran
Karalahana salatası
Turp
Su:2 lt
Spor:henüz yapamadım akşama söz inşallah bildirimimi yaparım
@MiuLego @nehirnil111
Harika bir menü ada yineBugun menu
Sabah 10.20
1 haslanmis yumurta
1.5 dilim beyaz peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kizarm8s form ekmek
Ara
1 kase yogurt
Aksam 17.40
1 adana
6 parca ciger
Boool salata
2 adet kuru kayisi ( wc icin yedim hala tik yok )
2 lt su icildi. @MiuLego
60 dakika tempolu yürüyüs yapıldi. @nehirnil111
Oooo ooooo ooooooCuma Menüsü
10:30
1 kepekli tost yağsız
1 kk süzme peynir
Taze soğan
Izgarada yeşil ve kırmızı biber
Ihlamur
12:00
Kahve
1 ceviz / 3 gün kurusu
14:00
1 kivi
1 maden suyu
16:00
1 küçük kase tarhana çorbası
Ton balıklı karışık salata
18:45
1 kase tarçınlı yoğurt ile trabzon hurması
Su 1.5 kadar ...içerim daha ...
@MiuLego
Vero hadi bismillah!Menu bismillah. Eksiği var fazlası yazılmams olsa gerek
Sabah 2 haşlama yumurta . Peynir 4 5 dilim
5 6 zeytin 2 yemek kaşığı reçel tahinpekmz marmelat . Hepsinden ayrı ayrıdır
Bol bollll ekmek
Ara 3 cigkofte yeşillikle
Aksm 5 6 mini köfteler pattis kızartma. .tabii ekmek arasiiii. Ve peynir reçeller vs. Bişi diyim mi ben aciim
Gayet iyi bernaammmmmBen de menü vereyim kizlar bugun 2.kez uyuyunca sadece 4 saatlik zaman diliminde yemek yedim biraz fazla geldi yediklerim patlıyorum şu an.
Sabah diyelim saat 15.00
Tost
7 zeytin
Salatalik
Ara 16.30
Yarım muz
Aksam 19.00
4 yk nohut
Salata
Su 3 lt
Sporu aksama yazarim
@MiuLego
Süper menü beeeMenü şeedeyim
Sabah 9.30
Bir yumurta
İsot nar ekşisi soğan sarımsak karışımı
Sütlü kahve
Peynir
Bir dlm ekmek
Öğle
Üç kaşık türlü
Dört kaşık yoğurt
Akşam
Dört kaşık türlü
Çokça salata
Marul
Ayran
@MiuLego mortim @saydin78 ayyyyyy nasıl özlemişim
Spor
60 dk yürüyüş 150 puan morticim @nehirnil111
begum75 @Portakal Sulu Ordek @MiuLego kimseyi terk etmek degil niyetim zihnim artık bununla o kadar cok meşgul ki diger sorumluluklarımın onune gecmeye ve benı engellemeye başladı bu dusunceler gitmekten bahsetmedim ki ben biraz zihnimi toplamam lazım dedım sadece yanı kısa bir sure bir kac gun belki belki 1 hafta daha uzun sure degil kendimi tam anlatamadım belki de gercekten utanıyorum buraya yazmaya artık cunku kendime olan saygımı da yitirmeye basladim o yuzden dusunmeye plan oluşturmaya ve en Önemlisı uygulama İÇİN guce ihtiyacım var bunu kendi içimde kendi basıma bulabilirim ancak bulduğuma inandığımda zaten burda olacağım yanı kimse ile kisisel olarak bi ilgisi yok benim derdim kendimle
Antepia27 nasilsin.ablamla cekisiyormussuuz
Ayyy canım benim neler getirmişsiniz boyle cok cok gecmis olsun biran once iyileşsin Insallah yavrucak allah yardımcınız olsunSoyle anlatayim
İdrarda ve kanda enfeksiyon cikti ayin 5 inde.bundan 5 gun sonrada ortakulak iltihabi oldu.suprax vermisti bu kezde aguamentine cevirdi.4 gun sonrada vucudunda kirmizi lekeler cikti saglik ocagina goturdum tekrar su cicegi dedi.antibiyotigi kesmedi dokuntu cok olmadi ama antibiyotik alirkende defalarda ates 39 u gecti.boyle 1 hafta gecti.2 gun oncede siddetli kuru oksuruk ve ates cikti.Cok fena eklem kas agrisi goz ve bas agrisi oldu.Dunde bu testi yaptilar influenza A pozitif dedi.Serum takviyesi yapildi 6 kilo kaybetti.enfluvir diye bi ilac verdiler su an daha iyi.İnternette domuz gribi diyor doktor kesinlikle okula gitmesin dedi
Ozur dilerim mium bilirsin beni cumalar asla yok olmam ama çok buyuk sıkıntım var o yüzden yoktum ne olur kusura bakmayın kendimi toplamaya çalışıyorum biliyorum bahane değil ama sağlık olunca evlat olunca değişiyor isteWhiteblacklife nerdesin cuma cuma bizi neden yalnız bıraktın
türkan sabah bi ce eeee dedin yoksun kilo bildirimi desen hiç yok@Candysugar
@Daydream- hülya bizi unuttu gitti zaten
@aeben adaşım bir cuma oldu ve bize bakmadım bile merak da mı etmedin la
Vay vay vaaaay harikasın büşraaa
Ozur dilerim mium bilirsin beni cumalar asla yok olmam ama çok buyuk sıkıntım var o yüzden yoktum ne olur kusura bakmayın kendimi toplamaya çalışıyorum biliyorum bahane değil ama sağlık olunca evlat olunca değişiyor iste
Kuzım doğum gününü minimum zararlar atlatmışsıniyi akşamlar kızlar
cuma menüm gelsin
sabah 08.40
2 adet mini pankek (yumurta, keçi peyniri, maydanoz, nohut unu)
1 dilim eski kaşar
5 zeytin
1 tk cevizli Antakya acı biber salçası (az zeytinyağı var içinde)
1 çk kuşburnu marmelatı (şekersiz, üzüm suyuyla tatlandırılmış)
öğlen 12.30
4 küçük kuru patlıcan dolması
4 yk yoğurt
ara 14.45
2 parmak kadar pasta (arkadaşın doğum günüydü)
akşam 19.00
kıymalı menemen
2 yk etli taze fasulye
1 bardak ayran
turp
yatana kadar 2 lt su
@aeben @MiuLego
Aferin kuzum
Süper kuzum afiyet olsunBugünün menüsü
Sabah(11.00)
1 dürtücü çay
1 kupa kahve
1 mandalina
Öğlen(14.00)
1 kk beyaz peynir
1 avuç salata yeşillik
1 yumurtadan domates soğan biberli omlet
3 dilim salam
Akşam(daha yenmedi)
Yarım ızgara tavuk(bitiremem herhalde)
Salata
Bol bol bitki çayı
Cok sagol ablacım ya biraz zihnimi toplamak istedim sadece ama zaman belirtmeyince sanırım yanlış anlaşıldım Bı kac gun ya da en fazla cumaya damlarım zaten sen cok eskiden beri biliyorsun beni iste hıc bu kadar uzun surmemeıstı bu savsaklama bunu cozmem lazım koklu bi sekildeCanım bu iş tamamen istemek ve motivasyon işi kendini motive Edip gerçekten istediğinde başla diyete belki diyet konuşmadan sohbete katilirdin kendini nasıl rahat hissedeceksen
Birçok arkadaş bilmez belki senin nasıl azimli bı yarışmacı olduğunu ben gördüm
Canım benim allah sıkıntın neyse feraha cıkarsın canım cok cok gecmis olsun her neyse biran once gecer insallah allah yar ve yardımcın olsunOzur dilerim mium bilirsin beni cumalar asla yok olmam ama çok buyuk sıkıntım var o yüzden yoktum ne olur kusura bakmayın kendimi toplamaya çalışıyorum biliyorum bahane değil ama sağlık olunca evlat olunca değişiyor iste
Hasta mı vayt nesi var noldu korkutmaOzur dilerim mium bilirsin beni cumalar asla yok olmam ama çok buyuk sıkıntım var o yüzden yoktum ne olur kusura bakmayın kendimi toplamaya çalışıyorum biliyorum bahane değil ama sağlık olunca evlat olunca değişiyor iste
Bizim kuaför masraflari nolcak
keşke benim olsalarPqpuclarin ne kadar hoş ve tatlı
Ay demeya spor??
sende muhteşemsin miuşumm evet aksatmak yok kesinlikleVay vay vaaaay harikasın büşraaa
O dediginin aynısı spor yapamayınca bende oluyo makbulebegum75 @Portakal Sulu Ordek @MiuLego kimseyi terk etmek degil niyetim zihnim artık bununla o kadar cok meşgul ki diger sorumluluklarımın onune gecmeye ve benı engellemeye başladı bu dusunceler gitmekten bahsetmedim ki ben biraz zihnimi toplamam lazım dedım sadece yanı kısa bir sure bir kac gun belki belki 1 hafta daha uzun sure degil kendimi tam anlatamadım belki de gercekten utanıyorum buraya yazmaya artık cunku kendime olan saygımı da yitirmeye basladim o yuzden dusunmeye plan oluşturmaya ve en Önemlisı uygulama İÇİN guce ihtiyacım var bunu kendi içimde kendi basıma bulabilirim ancak bulduğuma inandığımda zaten burda olacağım yanı kimse ile kisisel olarak bi ilgisi yok benim derdim kendimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?