Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam ablam tesekkur ederim.sağlıklı bi gebeligin en onemli belirtisi gogusun fazla hassaslasmasi galiba.ben geçen yil hamile kalmistim kalbi durmustu düşük yaptirdilar maalesef.o zaman hic bir belirtim yoktu ve hamileligimi adetime 2 gün kala ogrenmistim.idrarim cok degisik kokuyordu.sanki antibiyotik ilaclar vardir ya onun gibi ilac ilac kokuyordu ordan suphelenip test yapmistim.acaba her seferinde koku degisimi olur mu ki diye merak ettim.goguslerim oyle cok hassaslasmamisti.onumuzdeki ay Allahin izniyle aşılama yaptircam insallah olur

Ne yazıkki balım oğlum okula gidiyor ne varsa toplayıp eve getiriyor 3 yıl böyle devam edecekmiş 3 yıl sonra hastalıklara bağışıklık kazanacakmis 3 yıla ben olurum bu gidisle
kıyamam ya.çorba pişirdiğinde kemik iliği at içine herzaman kuzum bağışıklığı acaip güçlendiriyo.çok geçmiş olsun

vorones seninde kilon iyiymiş .. az bi gayretle 65 lere çabuk gelirsin , emzirmenin avantajları ile beraber .

Ama lohusalık depresyonuna kapılma ... Ömere ve Aliye ayıracağın zaman da olabildiğin kadar pozitif kalabilmek için her zaman güzel şeylere yönel , gerginliklere değil

Komşunu da uyarabilirsin istersen , buradan yazmakla arkadaşlarının yanlış anlamasına mahal vermekten başka bir halt olmadı gördüğün üzere ... sende bilirsin , ben burada seni Ömere bağırdığın ve sonra pişman olduğun için çok teselli ettiğimizi hatırlarım .Özellikle evdeki durumlara gerilip ..

Kimse mükemmel değildir ve yanlış bir bilgini düzelteyim , Rabbim insan oğlunu mükemmel kodlama üzerine yaratmamıştır ... İste de tabii ki de yaratırdı ama o zaman sınav olmazdı .

Şimdi herkes kendi sınavının çetinliğine baksın he miii

İnşallah Miu valla tartidan suphelendim aynı rakamlar yeterr bee..
Halamda geldi erkenden bakalım haftaya Nolcakk.

Gidersem yansitmam asla eve dönünce kaprise devam ederim genelde

Bende öyle yaparım ama benim benle çok uğraşıyor daha deli ediyor bende patliyorum
Dümdüz karını bende özledim türkan. Keşke olsa bakalım pilates ne yapacak. Hamile kalmadan önce yapmıştım o zaman göbek yoktu tabi.

Sanki plates fayda etti bana bakalım devam edicem :)

Git canım sakın onlara yansıtma eve gelince devam edersin tribine

Gitmeyi çok istiyorum
Canim sen ağırlıklı olarak hangi sporu yapiyorsun cardio mu leslie mi ip atlamami

Ben ağırlık cardio ve bölgesel yapanlardanim:)

Hele alttan alttan laf sokmalar

Annam zor durum !! Eşimle barisrdim kız. Bi yolunu bul bakem

Barışmam hep aynı şeyi yapıyor bana ben hiç kuş kalamam eskiden 5 dakikada alırdı gönlümü kinci değildim ama baktım artık daha bu abarttı nasıl olsa gönlünü alırım bende inat ettim konusmicam bidaha aynı şeyi yapsın istemiyorum kaynanam akşam gelip çocuğu assagiya alıyor da ben barismiyorum

Ah o lohusaliktaki alınganlık hassaslik derlerdi inanmazdım :/

Hee yaa en güzeli de o

etiketle canım , meraktayım inan .
bi 100-200 görsek yetecek heee çokta bi beklentim yok

Ses varsa koku yok eflal.Bu konuda atasozleri var.

Seslisi güldürür sessizi öldürür.

Babannemin lafı var

Zart osuruk has osuruk fıs osuruk pis osuruk

Gibi gibi mesela

ayyy babaanneciğini öperim ya

Rabbim sana hayırlı zamanda hayırlı bir gebelik nasip etsin cocom , ne güzel kilolarda gitti .. tam zamanı .

Belirtilere çok takılma . herkeste çok değişiyor . Aman göğsüm şişti mi , aman idrarım koktu mu diye takılırsan , inan stres olursun ..stresten uzak kalmak 1 numaralı kuralı bu işin .

Yine miŞaşırdık mı tabi ki HAYIR
Sen beni yenemeden mezun olacağım
Neyse c
anım en azından sabitsin maşaallah sana

Hiç büyük konuşma hatunnnnn mezun olmadan yeneceğim senii.

Ben de seni tebrik ederim maşallah ne güzel vermissin yine

sende çok gitmek istiyorsan , tavrını sürdürerek git ... ha sen haksızsan kavgada zaten barışta git .

ki bence sen haksızsındır

Ben haklıyım çünkü beni deli ediyor ben cildirinca karşıma geçip kış kış gülüyor sonra ben deli muamelesi goruyorum

Ben haklıyım çünkü beni deli ediyor ben cildirinca karşıma geçip kış kış gülüyor sonra ben deli muamelesi goruyorum

seni sinirlendirmek hoşuna gidiyor çünkü ...
hem incir çekirdeğini doldurmayacak bir şeye neden bu kadar sinirlenebildiğine de anlam veremiyor ... komik geliyor ....

erkek kafası bu ... klasik ...

ne var ki bu kadar delirecek ??? diye bakıyor sana ...

Özetle dediğin gibi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…