- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Tamam ablam tesekkur ederim.sağlıklı bi gebeligin en onemli belirtisi gogusun fazla hassaslasmasi galiba.ben geçen yil hamile kalmistim kalbi durmustu düşük yaptirdilar maalesef.o zaman hic bir belirtim yoktu ve hamileligimi adetime 2 gün kala ogrenmistim.idrarim cok degisik kokuyordu.sanki antibiyotik ilaclar vardir ya onun gibi ilac ilac kokuyordu ordan suphelenip test yapmistim.acaba her seferinde koku degisimi olur mu ki diye merak ettim.goguslerim oyle cok hassaslasmamisti.onumuzdeki ay Allahin izniyle aşılama yaptircam insallah oluryok kuzum ne kusuru
canım klasik regl belirtilerini zaten yaşıyorsan , işte kasıklar , göğüslerde şiş , karın ağrı vs ... stres , sinir :) yani bunların hepsi oluyor yine ... hatta bende azıcık kanama da oldu (yerleşme kanaması imiş ) test yapmasam o kanı regl sanacaktım belki de ...
göğüsler sızlıyor evet ..dokunamıyorsun neredeyse ... belki o olabilir .. ama o dereceye gelene kadar da zaten günün geçmiş test yapmış olursun .
erken dönem anlamak için fark yok bence
kıyamam ya.çorba pişirdiğinde kemik iliği at içine herzaman kuzum bağışıklığı acaip güçlendiriyo.çok geçmiş olsunNe yazıkki balım oğlum okula gidiyor ne varsa toplayıp eve getiriyor 3 yıl böyle devam edecekmiş 3 yıl sonra hastalıklara bağışıklık kazanacakmis 3 yıla ben olurum bu gidisle
sabitler kraliçesiii
haftaya cuma kesin eksi geliyor kuzum ama
bak gör.. o kuruyemişler azaldı ya kesin kesin eksi var
hadi bakalım çakıl güzel başlabgıç olsun ışık hızıyla 80 lere veda edelim
nilişkom koruma becermede üzerine yok
harikasın handecim.. zor bir hafta geçirdin ve beslenmeni bozmayıp güzel bir eksi getirdin.. tebrik ederim kuzum
o oooo ooooooooooooo geçen haftanın 0.2 si bu hafta 1.5 olmuş ooooo
tebrik ederim yakamoz harika eksi..
haftaya da -0.9 diyelim mii :) istikrar devam etsin
Gidersem yansitmam asla eve dönünce kaprise devam ederim genelde
Dümdüz karını bende özledim türkan. Keşke olsa bakalım pilates ne yapacak. Hamile kalmadan önce yapmıştım o zaman göbek yoktu tabi.
Git canım sakın onlara yansıtma eve gelince devam edersin tribine
Canim sen ağırlıklı olarak hangi sporu yapiyorsun cardio mu leslie mi ip atlamami
O da çok pis oluyo yaa.birbirini öldürcek gibi bakıyon ama hayatım aşkım diyon millet çakmasın diye.eve gelince de herif bi nabız ölçer bakarki avrat yine buz, dön başa yazık yaahiç sevmiyom o durumları
Annam zor durum !! Eşimle barisrdim kız. Bi yolunu bul bakem
vorones seninde kilon iyiymiş .. az bi gayretle 65 lere çabuk gelirsin , emzirmenin avantajları ile beraber .
Ama lohusalık depresyonuna kapılma ... Ömere ve Aliye ayıracağın zaman da olabildiğin kadar pozitif kalabilmek için her zaman güzel şeylere yönel , gerginliklere değil
Komşunu da uyarabilirsin istersen , buradan yazmakla arkadaşlarının yanlış anlamasına mahal vermekten başka bir halt olmadı gördüğün üzere ... sende bilirsin , ben burada seni Ömere bağırdığın ve sonra pişman olduğun için çok teselli ettiğimizi hatırlarım .Özellikle evdeki durumlara gerilip ..
Kimse mükemmel değildir ve yanlış bir bilgini düzelteyim , Rabbim insan oğlunu mükemmel kodlama üzerine yaratmamıştır ... İste de tabii ki de yaratırdı ama o zaman sınav olmazdı .
Şimdi herkes kendi sınavının çetinliğine baksın he miii
Hee yaa en güzeli de oBende öyle yaparım ama benim benle çok uğraşıyor daha deli ediyor bende patliyorum
Sanki plates fayda etti bana bakalım devam edicem :)
Gitmeyi çok istiyorum
Ben ağırlık cardio ve bölgesel yapanlardanim:)
Hele alttan alttan laf sokmalar
Barışmamhep aynı şeyi yapıyor bana ben hiç kuş kalamam eskiden 5 dakikada alırdı gönlümü kinci değildim ama baktım artık daha bu abarttı nasıl olsa gönlünü alırım bende inat ettim konusmicam bidaha aynı şeyi yapsın istemiyorum kaynanam akşam gelip çocuğu assagiya alıyor da ben barismiyorum
Aus sabah halam geldi biraz erken geldi yoksa cuma eksi bekliyordum yaa
Valla menü yazmıyorum kuru kalabalık etmeyeyim diye.
Kuruyemiş yok artık sabah 1 ceviz 5-6 badem yedim sadece..
Bu hafta eksi görmezsem yazayım menü seni etiketlerim artikim
Ses varsa koku yok eflal.Bu konuda atasozleri var.
Seslisi güldürür sessizi öldürür.
Babannemin lafı var
Zart osuruk has osuruk fıs osuruk pis osuruk
Gibi gibi mesela
Tamam ablam tesekkur ederim.sağlıklı bi gebeligin en onemli belirtisi gogusun fazla hassaslasmasi galiba.ben geçen yil hamile kalmistim kalbi durmustu düşük yaptirdilar maalesef.o zaman hic bir belirtim yoktu ve hamileligimi adetime 2 gün kala ogrenmistim.idrarim cok degisik kokuyordu.sanki antibiyotik ilaclar vardir ya onun gibi ilac ilac kokuyordu ordan suphelenip test yapmistim.acaba her seferinde koku degisimi olur mu ki diye merak ettim.goguslerim oyle cok hassaslasmamisti.onumuzdeki ay Allahin izniyle aşılama yaptircam insallah olur
Sende yaş kaç aplaHee yaa en güzeli de o
Ah o lohusaliktaki alınganlık hassaslik derlerdi inanmazdım :/
Ağlama kısmını anlayamadim sukredecek çok şey var mesela benden daha hızlı kilo veriyorsunBugünki modum
Yine miŞaşırdık mı tabi ki HAYIR
Sen beni yenemeden mezun olacağım
Neyse c
anım en azından sabitsin maşaallah sana
sende çok gitmek istiyorsan , tavrını sürdürerek git ... ha sen haksızsan kavgada zaten barışta git .
ki bence sen haksızsındır
32.Çıtırım daha,pardon çoturumSende yaş kaç apla
32.Çıtırım daha,pardon çoturum
Ben haklıyım çünkü beni deli ediyor ben cildirinca karşıma geçip kış kış gülüyor sonra ben deli muamelesi goruyorum
Arada oluyo bi duygusallık işteAğlama kısmını anlayamadim sukredecek çok şey var mesela benden daha hızlı kilo veriyorsun
seni sinirlendirmek hoşuna gidiyor çünkü ...
hem incir çekirdeğini doldurmayacak bir şeye neden bu kadar sinirlenebildiğine de anlam veremiyor ... komik geliyor ....
erkek kafası bu ... klasik ...
ne var ki bu kadar delirecek ??? diye bakıyor sana ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?