32.Çıtırım daha,pardon çoturum
hee çok seksiyet sahibi bi insanımKadının en seksi olduğu yasmis
Aranızda en körpe benim
Amin ablamm hamilelerin duasi kabul olur derler insallah olur ablacim,tamam stres olmiycam onumuzdeki ay asilama oda olmazsa en son care tüp bebek artiketiketle canım , meraktayım inan .
bi 100-200 görsek yetecek heeeçokta bi beklentim yok
ayyy babaanneciğini öperim ya
Rabbim sana hayırlı zamanda hayırlı bir gebelik nasip etsin cocom ,ne güzel kilolarda gitti .. tam zamanı .
Belirtilere çok takılma . herkeste çok değişiyor . Aman göğsüm şişti mi , aman idrarım koktu mu diye takılırsan , inan stres olursun ..stresten uzak kalmak 1 numaralı kuralı bu işin .
sen bana fur ben sana tekme tokat dalarımkendimi hiç sevmiyorum şu an
gel sarılalım
hayrişş gel sarılalım ablan kötü, ablan iyi değil, ablanın iyi bir dayağa ihtiyacı var
ağlamak istiyorum
benim can hemşom ya, sende olmasan bir sevenim bile yok
makbuş ne olacak bu halimiz
kızmakla haklısın ausum
@masumm gel seninlede sarılalım ağlayalım
igdedali da iyice saldı kendini, hadi biz anayız ,
canım acil eylem planı hazırlamamız lazım, yoksa sonumuz kötü olacak
miu sen ve bu yazdın, yanlış mı gördüm,hani dayaklarımızzz
Bi tur da senle ağlarım ula. Noldu?igdedali salya sumuk agladinmi lan bugun eger aglamadiysan randevulasakta ikimizinkide aradan ciksin.
Pide demek istedin de mi portim
40lar candır en taş zamanlardıreşime diyorum ki 2o ler harbiden çömezdi ... en güzeli 35 civarı ...
lan o da geçiyor ... hemen 40 lara bi güzelllik bulmam lazım
ama aklıma hep yaş kırk , döt tırt geliyor
Demesen haberim olmayacaktı ne güzel Ausçok büyük ültimatomlar var geçmiştehele liste dışı kilo alanlara sürekli üzerine alınırsın diye şey ettim de
40lar candır en taş zamanlardır
Benim kaynana 60 yaşını geçti ama gör genç kız dersin 36 beden kaynanam var düğünümde straplez mini giymişti hatun
Demesen haberim olmayacaktı ne güzel Aus
Deme deme onu demePide demek istedin de mi portim
Hele ondan porti öyle tarif etmiş dün yediğimiiiicız coz hele ağza almak var yayemeyi bırak adını ananı bile elektrikliğe oturtacak miu ... düşün benden bile eksi bekliyor vaziyet o biçim
Ben anladım derde tasaya ona buna çok üzülürsen çabuk çöküyon.Amaaan deyip boşveirrsen dinç kalıyonWu huuuuuuuuValla beni kayınvalide de yurdumun köy anası , dipçik gibi o da 62 yaşında ... beni devirir muhtemelen enerjisi tavan , kahkahası 7 mahalleye yeter ..
bende fena sayılmam heeee
Deme deme onu deme
Bilmiyor idim öğrendimDeme deme onu deme
Nefs aldım ölçüleri
Göğüs 105
Bel 92
Kalça 123
beni güzel hatırlayın... Yaptığım sporlarla yediğim salatalarla hatırlayın. Bi iğde vardı miunun elektrikli sandalyesinde can verdi bu yolda öldü gitti diyinhiç bir şeyden haberi yokiyi kızdı iğde
Ben anladım derde tasaya ona buna çok üzülürsen çabuk çöküyon.Amaaan deyip boşveirrsen dinç kalıyon
beni güzel hatırlayın... Yaptığım sporlarla yediğim salatalarla hatırlayın. Bi iğde vardı miunun elektrikli sandalyesinde can verdi bu yolda öldü gitti diyin
amaaan Allah korumuş resmen.amin bi daha yaşatmasın Allah.Cana geleceğine mala gelsin senden kıymetli mi al kocacıım yeni bi araba tak beşe gidelim moduyansıııııııııııııın geceleeeeeeeeeeeeeer , pelinsu eceleeeeeeeeeeeeeeeer
ay bak aklıma ne geldi mali .. siz daha takımda yoktunuz .. benim arabada müzik dinlemelerim meşhurdur ...
kaza yaptım bi kere , haberlere de çıktımo an tan bu çalıyordu .... bi daha mı geleceeeez dünyaya .... ben direğe tosladım fazla kaptırmışım kendimi olaya
Allahım sen bir daha gösterme , çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?