Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amin ablamm hamilelerin duasi kabul olur derler insallah olur ablacim,tamam stres olmiycam onumuzdeki ay asilama oda olmazsa en son care tüp bebek artik

sen bana fur ben sana tekme tokat dalarım

igdedali salya sumuk agladinmi lan bugun eger aglamadiysan randevulasakta ikimizinkide aradan ciksin.
Bi tur da senle ağlarım ula. Noldu?

igdedali yeme kuzum yeme bak o beşinci karbon üstüne baharatlı proteinin.Yeme annem
Pide demek istedin de mi portim

eşime diyorum ki 2o ler harbiden çömezdi ... en güzeli 35 civarı ...

lan o da geçiyor ... hemen 40 lara bi güzelllik bulmam lazım

ama aklıma hep yaş kırk , döt tırt geliyor
40lar candır en taş zamanlardır
Benim kaynana 60 yaşını geçti ama gör genç kız dersin 36 beden kaynanam var düğünümde straplez mini giymişti hatun

40lar candır en taş zamanlardır
Benim kaynana 60 yaşını geçti ama gör genç kız dersin 36 beden kaynanam var düğünümde straplez mini giymişti hatun

Wu huuuuuuuu Valla beni kayınvalide de yurdumun köy anası , dipçik gibi o da 62 yaşında ... beni devirir muhtemelen enerjisi tavan , kahkahası 7 mahalleye yeter ..

bende fena sayılmam heeee

Wu huuuuuuuu Valla beni kayınvalide de yurdumun köy anası , dipçik gibi o da 62 yaşında ... beni devirir muhtemelen enerjisi tavan , kahkahası 7 mahalleye yeter ..

bende fena sayılmam heeee
Ben anladım derde tasaya ona buna çok üzülürsen çabuk çöküyon.Amaaan deyip boşveirrsen dinç kalıyon

Ben anladım derde tasaya ona buna çok üzülürsen çabuk çöküyon.Amaaan deyip boşveirrsen dinç kalıyon

yansıııııııııııııın geceleeeeeeeeeeeeeer , pelinsu eceleeeeeeeeeeeeeeeer

ay bak aklıma ne geldi mali .. siz daha takımda yoktunuz .. benim arabada müzik dinlemelerim meşhurdur ...

kaza yaptım bi kere , haberlere de çıktım o an tan bu çalıyordu .... bi daha mı geleceeeez dünyaya .... ben direğe tosladım fazla kaptırmışım kendimi olaya

Allahım sen bir daha gösterme , çok amin

amaaan Allah korumuş resmen.amin bi daha yaşatmasın Allah.Cana geleceğine mala gelsin senden kıymetli mi al kocacıım yeni bi araba tak beşe gidelim modu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…