- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Niye öyle ki acaba yaaa.bak ben ne kadar kilo versemde azcik bi ayvalık kaliyo gobegimde.diğer heryerim incecik kaliyo ama orda azcik bi çıkıntı oluyo.neden acaba?bi doktora falan mi gitsem diyorum ama kim bakar ki bunaYok kuzum ya şu an göbegim berbat benim alt karın iğrenç duruyor sarkık böğğ diyorum görünce
O da çok pis oluyo yaa.birbirini öldürcek gibi bakıyon ama hayatım aşkım diyon millet çakmasın diye.eve gelince de herif bi nabız ölçer bakarki avrat yine buz, dön başa yazık yaaGidersem yansitmam asla eve dönünce kaprise devam ederim genelde
Kuzum burdan kopunca daha kötü olma. Aynen korumaya odaklan sadece. Dinlen biraz.Napcam ne etsem bilmiyorum bir girdabın içinde gibiyim bi artıyım Bı eksi sürekli al ver dongusunun içindeyim neler oluyor onu da anlamıyorum ama gereğinden fazla yemek icin cok yoğun bir dusunce geciyor kafamdan sureklı aklım Bı daha diyete başlayacağım zamana kadar ne yesem onu planlıyor his en uzun diyet de bir hafta suruyor sanki o kadar kiloyu ben vermedim artık buraya gelmeye de utanıyorum sizin de enerjinizi dusurmek istemiyorum artık destekleriniz icin hepinize tsk ederim kaptanlarımAusencia @MiuLego aksamcılar Nare83 @Sarayca @begum75 @nehirnil111 @eflalım @whıteblacklife aklıma gelmeyenler de affola tum 7. Takım siz olmasanız bu kadarını da başaramazdım Bı sure kilo vermekle ugrasmayacagım kendimi korumaya almak istiyorum cunku zihnim artık cok yorgun burası da sureklı diyet dusuncesi yarattığı icin kendimi toparlayana kadar yazmayacagim hepinize cok cok teşekkür ederim tekrardan herkesı cok seviyorum kendimi toparlayıp geleceğim en kısa zamanda
Yok balım gerçekte 52.2 olmam lazımdı iki haftadır diyet modundan değilim üstüne yorgunluk uykusuzluk geldi işte 58 gordum bu hafta bira uyuyunca normale dönmeye başladımHoşgeldin canım verirsin inşallah ekmek tam tahıllı falan yemeye çalış derim
Evet kuzum yine beraberiz ekledim ki
Günaydın canım
Günaydın canım nasıl bu kadar rakam verdin kaçırdım mı bir şeyleri hayırdır
Evet balimAy kim zatürre oldu çocuklar mı?
Çok geçmiş olsun canım ya tühEvet balim
Banum.sagol balım ya doktor ikisi de zatürree diyince biri dünyayı ayaklarimin altından çekti sanki şimdi daha iyiyim 10 gün boyu sıkı bir takip verdi hiç aksatmadan yapacağım 10 gün sonra kontrol duzelme yoksa yapacaklar hastaneye canım çok sıkkınWhiteblacklife
Waytim çok geçmiş olsun cnm
Seni okuyunca hep eski günlere gidiyorum
Biri yatar, biri kalkar
İkisi birden hasta olur ama geçiyor cnm
Bu günlerde geçer
Çok geçmiş olsun kuzum ya çocuklar bi iyileşemediler.herkesin çocuğu hasta ya Allah şifa versin hepsineEvet balim
Sağol balimCok gecmis olsun vaytim
Kulaklar tıkanırda burun nolcekHamile oldugum senenin yazi esimin memlekette kalmistik o halde gece kalkip gidemem ya tika kulaklari diyip yapardim valla
Ne yazıkki balım oğlum okula gidiyor ne varsa toplayıp eve getiriyor 3 yıl böyle devam edecekmiş 3 yıl sonra hastalıklara bağışıklık kazanacakmis 3 yıla ben olurum bu gidisleÇok geçmiş olsun kuzum ya çocuklar bi iyileşemediler.herkesin çocuğu hasta ya Allah şifa versin hepsine
Aman aman detoks yapma sakın daha erken. Son kilolarda sıkışınca yaparsın. Güzel kilo veriyorsun ayarınla oynamaNego ayran detoksu nasıl yapılıyo ne zaman içiyosun bana biraz anlatır mısın
Annam zor durum !! Eşimle barisrdim kız. Bi yolunu bul bakemEşimin kuzeni cagurdi yemeğe gitmeyi çok istiyorum amaa eşimle kavga ettim küsüm gelmicem dedim .ama çok gitmek istiyorum ama
2 gündür konuşmuyorum ama kıza gelicemdde dedim ben onlari cagirmistim çok güzel sekilded e agirladim şimdi kız cagurdi gitmesem de olmaz . Ama eşimle konuşmuyorum oradada kalicaz insanlarda yansıtmak istemiyorum siz napardiniz
Aman dikkat eflalim zatürree salgını varmış 100 çocuktan 80 zatürree dedi doktor yatıracak yerimiz bile kalmadı dedi 1 2 gün içinde üst noktaya cikiyormusÇok geçmiş olsun canım ya tüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?