Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok kuzum ya şu an göbegim berbat benim alt karın iğrenç duruyor sarkık böğğ diyorum görünce
Niye öyle ki acaba yaaa.bak ben ne kadar kilo versemde azcik bi ayvalık kaliyo gobegimde.diğer heryerim incecik kaliyo ama orda azcik bi çıkıntı oluyo.neden acaba?bi doktora falan mi gitsem diyorum ama kim bakar ki buna

Gidersem yansitmam asla eve dönünce kaprise devam ederim genelde
O da çok pis oluyo yaa.birbirini öldürcek gibi bakıyon ama hayatım aşkım diyon millet çakmasın diye.eve gelince de herif bi nabız ölçer bakarki avrat yine buz, dön başa yazık yaa hiç sevmiyom o durumları

Kuzum burdan kopunca daha kötü olma. Aynen korumaya odaklan sadece. Dinlen biraz.

Em mutlusundan hafta sonları

erken kalktık yine , eşim demirhanesine gitti .... bugün ilk kez taş ocağını deneyecek , çok heyecanlı

Valla acayip adam ya , hani orda bıçak vs yapacak ama onları yapmak için kullanacağı aetleri de kendisi yaptı hep , kimin kocası kafa gidik işte

bizde yusufla kaldık , az evi süpürdüm yalandan .. wc lavabo ovdum ... kahvemi aldım geldim ...he bi dünya iş var evde aslında da ben yapmayacağım ... üstten üsten kısmı yeter şimdilik

Yok balım gerçekte 52.2 olmam lazımdı iki haftadır diyet modundan değilim üstüne yorgunluk uykusuzluk geldi işte 58 gordum bu hafta bira uyuyunca normale dönmeye başladım

Whiteblacklife

Waytim çok geçmiş olsun cnm
Seni okuyunca hep eski günlere gidiyorum
Biri yatar, biri kalkar
İkisi birden hasta olur ama geçiyor cnm
Bu günlerde geçer
Banum.sagol balım ya doktor ikisi de zatürree diyince biri dünyayı ayaklarimin altından çekti sanki şimdi daha iyiyim 10 gün boyu sıkı bir takip verdi hiç aksatmadan yapacağım 10 gün sonra kontrol duzelme yoksa yapacaklar hastaneye canım çok sıkkın

Çok geçmiş olsun kuzum ya çocuklar bi iyileşemediler.herkesin çocuğu hasta ya Allah şifa versin hepsine
Ne yazıkki balım oğlum okula gidiyor ne varsa toplayıp eve getiriyor 3 yıl böyle devam edecekmiş 3 yıl sonra hastalıklara bağışıklık kazanacakmis 3 yıla ben olurum bu gidisle

Annam zor durum !! Eşimle barisrdim kız. Bi yolunu bul bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…