Ayy geçti kahvaltı faslı şimdi yok da o ekmeklerden .Ama beyazı abartmadim bu kez. Çeyrek ekmek oldu napiyim bu da kârHoşgeldin canım verirsin inşallah ekmek tam tahıllı falan yemeye çalış derim
Evet kuzum yine beraberiz ekledim ki
Günaydın canım
Günaydın canım nasıl bu kadar rakam verdin kaçırdım mı bir şeyleri hayırdır
Ayy inşaallah olmazlarAman dikkat eflalim zatürree salgını varmış 100 çocuktan 80 zatürree dedi doktor yatıracak yerimiz bile kalmadı dedi 1 2 gün içinde üst noktaya cikiyormus
Ahahhaa kaptanım ya ne güldümEm mutlusundan hafta sonları
erken kalktık yine , eşim demirhanesine gitti .... bugün ilk kez taş ocağını deneyecek , çok heyecanlı
Valla acayip adam ya , hani orda bıçak vs yapacak ama onları yapmak için kullanacağı aetleri de kendisi yaptı hep ,kimin kocası kafa gidik işte
bizde yusufla kaldık , az evi süpürdüm yalandan .. wc lavabo ovdum ... kahvemi aldım geldim ...he bi dünya iş var evde aslında da ben yapmayacağım ... üstten üsten kısmı yeter şimdilik
Anladım canım geçmiş olsun çok inşallah bu zor durumlarda geçecekYok balım gerçekte 52.2 olmam lazımdı iki haftadır diyet modundan değilim üstüne yorgunluk uykusuzluk geldi işte 58 gordum bu hafta bira uyuyunca normale dönmeye başladım
Ayy geçti kahvaltı faslı şimdi yok da o ekmeklerden .Ama beyazı abartmadim bu kez. Çeyrek ekmek oldu napiyim bu da kâr
10 dan fala izledimAy hiç izlemedim izlememde çok igrenc ve çirkin
Ausencia ablam,birsey sorucam sana,her hamileliginde idrarinda koku degisimi oldu mu?
10 dan fala izledimhem bekarken kardeşlerle sonra evlenince eşimle dönem harici tabi ki
Ahahhaa kaptanım ya ne güldümÖpüyorum kocaman
Hmm demekki her hamilelikte olmuyor.tamam ablacim.son bisey daha sormak istiyorum,mesela adet belirtileriyle hamilelik ayni oluyo ya,en onemli ayirt etme sekli nedir?yani gogusler extra fazla mi hassas oluyor.kasik daha mi cok agriyor.yada ne bilim vardir ayirt edici bisey.kusura bakma abla cok soruyom amayok canım olmadı ama çok duyuyorum bunu Haziran annelerinde kızlardan , demek oluyor .... ama bende yok
Hmm demekki her hamilelikte olmuyor.tamam ablacim.son bisey daha sormak istiyorum,mesela adet belirtileriyle hamilelik ayni oluyo ya,en onemli ayirt etme sekli nedir?yani gogusler extra fazla mi hassas oluyor.kasik daha mi cok agriyor.yada ne bilim vardir ayirt edici bisey.kusura bakma abla cok soruyom ama
2 gün önce basladi canim adetim bu ay olmadi yine negatifCoco adet oldunmu? Hangi gun olman lazimdi?
Hmm demekki her hamilelikte olmuyor.tamam ablacim.son bisey daha sormak istiyorum,mesela adet belirtileriyle hamilelik ayni oluyo ya,en onemli ayirt etme sekli nedir?yani gogusler extra fazla mi hassas oluyor.kasik daha mi cok agriyor.yada ne bilim vardir ayirt edici bisey.kusura bakma abla cok soruyom ama
Yalnız 4 hafta mı oldu nefsim ? Bence seni kilo koruma kaptanı yapalımne yiyorsun ne içiyırsun ? 100 gr dahi oynamıyor yahu inatla
Ekmek yediğin sürece bu iş yürümez.Huuu Huuutam olarak 72.0 kiloyum bacilar ...
Amaninn benim bisiler yapmam lazimmm. .Ama şu an o kadar açım ki gene ekmek bol bol yicem galibaaaa
Ses varsa koku yok eflal.Bu konuda atasozleri var.Kulaklar tıkanırda burun nolcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?