Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy geçti kahvaltı faslı şimdi yok da o ekmeklerden .Ama beyazı abartmadim bu kez. Çeyrek ekmek oldu napiyim bu da kâr

Aman dikkat eflalim zatürree salgını varmış 100 çocuktan 80 zatürree dedi doktor yatıracak yerimiz bile kalmadı dedi 1 2 gün içinde üst noktaya cikiyormus
Ayy inşaallah olmazlar çok zor ili çocuk aynı snda hasta olunca birde. Eşim çok pimpirikli burnumdan getiriyor beni öyle strese söküp geriyor ki çocuklar hasta olunca ben daha soğukkanlı olmak zorunda kalıyorum, oğlum senin rengin solmuş ateşin mi var hasta mı oldun diye çocuğu bile bunalıma sokuyor, o da ağlamaklı anne çok mu kötü durumum iyileşecekmiyim diye bana soruyor. Moralini çökertiyor çocuğum

Ahahhaa kaptanım ya ne güldüm Öpüyorum kocaman
Yok balım gerçekte 52.2 olmam lazımdı iki haftadır diyet modundan değilim üstüne yorgunluk uykusuzluk geldi işte 58 gordum bu hafta bira uyuyunca normale dönmeye başladım
Anladım canım geçmiş olsun çok inşallah bu zor durumlarda geçecek
Ayy geçti kahvaltı faslı şimdi yok da o ekmeklerden .Ama beyazı abartmadim bu kez. Çeyrek ekmek oldu napiyim bu da kâr

İyi bari canım bir alışınca devamı geliyor bak hiç ekmek yiyesim yok aramam ekmek

Önce aklımda Shut Up var ..handecim çok çok geçmiş olsun ... sen yazınca bende baktım şimdi biraz , enfeksiyon evet ama direk h1n1 demek doğru değil , kaldı ki onun da şifası kolay artık .
Bağışıklık hastalığı , bağışıklık destekleyecek şekilde beslenmesine dinlenmesine özen göster kuzunun ...
Kv de hasta imiş , o da gitsin hastaneye işte .

Whiteblacklife canım senin kuzularını da çok çok geçmiş olsun ... onlarda bool boool istiharat ....

Rabbim evlatlarımızı tüm hastalıklardan korusun

Çooooooooook üstten üsten geçtim geçmişi valla temizlik gibi

aklımda hastalıklardan başka kalan tabii ki de @Makbule007 oldu .... canım diyete ara verebilirsin tabii ki , sıkılmışsındır ... ben sana diyordum hep ..artık kilon çok olmadığı için o son düzlük çok sıkıcı geldi sana ...
ama burada ol ... menü yazmana , kilo bildirmene gerek yok .. ara ara selam sabah ...

diyet sizin için bu kadar zulme dönüştü ise emin olun yanlış yapıyorsunuz bir şeyleri zaten ...bu sevgili banummm için de geçerli @masumm

kelebekolacam daktırımın kilosunu da gördüm kızdarayım onu dur hele ... 5 aylık gebeyim ama neredeyse 10 kilo azım senden kelebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Ahu060812 Allah seni ne etmeye ..... kızımın poposuna niye 69 dan davuşan :)) çiziyon

yok canım olmadı ama çok duyuyorum bunu Haziran annelerinde kızlardan , demek oluyor .... ama bende yok
Hmm demekki her hamilelikte olmuyor.tamam ablacim.son bisey daha sormak istiyorum,mesela adet belirtileriyle hamilelik ayni oluyo ya,en onemli ayirt etme sekli nedir?yani gogusler extra fazla mi hassas oluyor.kasik daha mi cok agriyor.yada ne bilim vardir ayirt edici bisey.kusura bakma abla cok soruyom ama

Coco adet oldunmu? Hangi gun olman lazimdi?

yok kuzum ne kusuru

canım klasik regl belirtilerini zaten yaşıyorsan , işte kasıklar , göğüslerde şiş , karın ağrı vs ... stres , sinir :) yani bunların hepsi oluyor yine ... hatta bende azıcık kanama da oldu (yerleşme kanaması imiş ) test yapmasam o kanı regl sanacaktım belki de ...

göğüsler sızlıyor evet ..dokunamıyorsun neredeyse ... belki o olabilir .. ama o dereceye gelene kadar da zaten günün geçmiş test yapmış olursun .

erken dönem anlamak için fark yok bence

Yalnız 4 hafta mı oldu nefsim ? Bence seni kilo koruma kaptanı yapalım ne yiyorsun ne içiyırsun ? 100 gr dahi oynamıyor yahu inatla

Aus sabah halam geldi biraz erken geldi yoksa cuma eksi bekliyordum yaa

Valla menü yazmıyorum kuru kalabalık etmeyeyim diye.
Kuruyemiş yok artık sabah 1 ceviz 5-6 badem yedim sadece..
Bu hafta eksi görmezsem yazayım menü seni etiketlerim artikim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…