Ben de temizlik istiyorummnn. O enerjiyi kendim de bulamıyorum. Spor yerine yapsam iyi de . Bebelere yetemesem die enerji harcamak istemiomPazar pazar mutfağı döktüm çok mutsuzum pazar günü temizlik yapmayı sevmiyorum. Şeytan diyor 1 hafta senelik izinde otur evde temizlik yap bu aralar taktim eve iyice. Herşeyi atasim var evi bomboş yapalım var
Aslinda sen demeden dicektim terazi mi dir. Benim yığen öyle ydi ya . İsterdim sunun gibi bi oğlum olsuolsun die. Kız fena amanın . Ben de ikizler imTerazi .
Doğacak olan nasipse Ikizler.
Eşim yay :)
Yok canım o eskidendi aslında ilk iş kahve
Bu sabah 4.gün gelmeyen wc için telvesine ihtiyacım vardı aslında
Görme görme ben de bi kez gördüm yetti
Karnabaharlari atınca pırasa yaptım onda yoktu ve daha önce de hiç görmemiştim.
Sağol canım amin inşallahÇak sağol balım senin de tekrar basın sağolsun rabbim sabır versin inşallah
Ben onu minik minik ayırıyorum öyle hasliyorum artık daha da dikkat ederim görüntüsünü düşündükçe fena oldumYA böyle çok parcalamadN yapioz ya. Ne bilim iyi yıkamadim zaar
Seni çok iyi anlıyorum . Benim de yavrular zorluyor . Kilomuz dà aynı sayılır. Sıkma . Her gün de tartilma bence . Cuma eksiylé gelecez inşallah. Unutma biz emzirerk bi tık önde kilo vericiyizSlm kızlar benim küçük zorlamaya başladı beni dün gece de 1 de uyudu ağlaya ağlaya bi hal oldu inşallah uzun sürmez atak haftasındayız sanırım salı günü de 3 aşı yapılacak düşündükçe bi tuhaf oluyorum inşallah kolay atlatırız
Menü bildireyim
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim çavdar ekmeği
Salatalık domates
Kaşar peyniri
Ara
Süt
3 gün kurusu kayısı
Yarım çay bardağı kadar leblebi kuru üzüm
Karışık kuruyemiş yiyordu oğluşum görünce dayanamadım atıştırdım bende
Akşam 16:00
Bir kase karnabahar kısırı dünden kalmıştı
Pek sevemedim yedikten sonra midem bulandı
Sanırım bende şişkinlik yapıyor bu sabah artı çıktım maalesef ziyan olmasın diye bugün de yedim
Sabah ki artı çok moralimi bozdu sanki hiç zayıflayamayacak gibi hissediyorum
Sürekli evdeyim o kadar bunaldım ki enerjim sıfırlandı sanki @MiuLego
Canim ben hafta sonları sabah sporuda ogleden sonraki sporu dahi yapamiyorum ben haftanin 5 gunu spor yapiyorum oda mecbur hafta ici
Aaa dogru sen ise basliyorsun kolay gelsin canımAy Aus yeneydik iyiydi be çok güzel volkan falan patlatıp marş açmışlardı o anı bidaha yaşamak istediğim için üzüldüm yoksa biz takımımızın yensede yenilsede arkasındayız..ben hiç fenerin durumundan zevk aldım mı yıllarca..aşk olsun
Ada bu hafta nasıl tartılırım nasıl ederim bilmiyom tartılma işini ctesi yapsam olurmu cuma yapamazsam.yeni haftada malum iş öğrenmeye gidecem nasıl düzen olacak bilmiyorum.açmı kalacam tok mu kalacam belirsiz.
Kolay gelsin canim.. bende bugun dip köşe temizlik yaptim evdekilere kurabiye yapildi....pertim suan daha kizimla etkinlik yapacamkardan adam yaptık
eve çıktım
bir ton iş yaptım mutfakta
tart yaptım oda yapıştı kalıba dağıldı
truf yapicam artık, içine ceviz fındık katip
Kolay gelsin canim.. bende bugun dip köşe temizlik yaptim evdekilere kurabiye yapildi....pertim suan daha kizimla etkinlik yapacam
Demek ki karnınahar tarzı şeyler sende şişkinlik yapıyor yeme kuzumSlm kızlar benim küçük zorlamaya başladı beni dün gece de 1 de uyudu ağlaya ağlaya bi hal oldu inşallah uzun sürmez atak haftasındayız sanırım salı günü de 3 aşı yapılacak düşündükçe bi tuhaf oluyorum inşallah kolay atlatırız
Menü bildireyim
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim çavdar ekmeği
Salatalık domates
Kaşar peyniri
Ara
Süt
3 gün kurusu kayısı
Sanırım bende şişkinlik yapıyor bu sabah artı çıktım maalesef ziyan olmasın diye bugün de yedim
Slm kızlar benim küçük zorlamaya başladı beni dün gece de 1 de uyudu ağlaya ağlaya bi hal oldu inşallah uzun sürmez atak haftasındayız sanırım salı günü de 3 aşı yapılacak düşündükçe bi tuhaf oluyorum inşallah kolay atlatırız
Menü bildireyim
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim çavdar ekmeği
Salatalık domates
Kaşar peyniri
Ara
Süt
3 gün kurusu kayısı
Olabilir ausum havadandır
Tamam canım yapıyım streching pilates de yapıyorum ama yetmiyor demek ki. Sanki hiç uyumamış gibi bitkinim.
Allah feraha çıkarsın
Rabbim kalbine ferahlık versin abla.
Kıbrıs'ta olanlalami Fatma...
Gerçekten öyle çocuklar büyüdükçe sorunlar sıkıntılar da büyüyor..
Rabbim kolaylık versin..
Mutlaka herşeyde bir kolaylık başka yollar vardır...
Allahım dermansız dert vermez.
Güzel ve olumlu düşünmek tevekkül etmek lazım..
İçini karartma..
Rabbim refaha çıkarır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?