Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pazar pazar mutfağı döktüm çok mutsuzum pazar günü temizlik yapmayı sevmiyorum. Şeytan diyor 1 hafta senelik izinde otur evde temizlik yap bu aralar taktim eve iyice. Herşeyi atasim var evi bomboş yapalım var
Ben de temizlik istiyorummnn. O enerjiyi kendim de bulamıyorum. Spor yerine yapsam iyi de . Bebelere yetemesem die enerji harcamak istemiom

Terazi .
Doğacak olan nasipse Ikizler.
Eşim yay :)

Yok canım o eskidendi aslında ilk iş kahve

Bu sabah 4.gün gelmeyen wc için telvesine ihtiyacım vardı aslında
Aslinda sen demeden dicektim terazi mi dir. Benim yığen öyle ydi ya . İsterdim sunun gibi bi oğlum olsuolsun die. Kız fena amanın . Ben de ikizler im

Slm kızlar benim küçük zorlamaya başladı beni dün gece de 1 de uyudu ağlaya ağlaya bi hal oldu inşallah uzun sürmez atak haftasındayız sanırım salı günü de 3 aşı yapılacak düşündükçe bi tuhaf oluyorum inşallah kolay atlatırız
Menü bildireyim
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim çavdar ekmeği
Salatalık domates
Kaşar peyniri
Ara
Süt
3 gün kurusu kayısı
Yarım çay bardağı kadar leblebi kuru üzüm
Karışık kuruyemiş yiyordu oğluşum görünce dayanamadım atıştırdım bende
Akşam 16:00
Bir kase karnabahar kısırı dünden kalmıştı
Pek sevemedim yedikten sonra midem bulandı
Sanırım bende şişkinlik yapıyor bu sabah artı çıktım maalesef ziyan olmasın diye bugün de yedim
Sabah ki artı çok moralimi bozdu sanki hiç zayıflayamayacak gibi hissediyorum
Sürekli evdeyim o kadar bunaldım ki enerjim sıfırlandı sanki @MiuLego

Seni çok iyi anlıyorum . Benim de yavrular zorluyor . Kilomuz dà aynı sayılır. Sıkma . Her gün de tartilma bence . Cuma eksiylé gelecez inşallah. Unutma biz emzirerk bi tık önde kilo vericiyiz

Aaa dogru sen ise basliyorsun kolay gelsin canım )

kardan adam yaptık
eve çıktım
bir ton iş yaptım mutfakta

tart yaptım oda yapıştı kalıba dağıldı
truf yapicam artık, içine ceviz fındık katip
Kolay gelsin canim.. bende bugun dip köşe temizlik yaptim evdekilere kurabiye yapildi....pertim suan daha kizimla etkinlik yapacam

Demek ki karnınahar tarzı şeyler sende şişkinlik yapıyor yeme kuzum

O artı geçicidir ödem geçer gider
Stres de yapma emi stres ödemi tetikler
Bol sebzeli proteinli karbonda uzak beslen
Cumaya güzel bi eksi gelecektir

Ağır yasamlarda Erica yi seyrediyordum kadın 300 kilo ve yemesini durduramiyor ölecek artık o kadar kötü durumda. Doktor sordu zararlı olduğunu ve seni öldürdüğünü bile bile neden yiyorsun dedi. Dolaptan du den 1 tane kurabiye var eşim bitirmemis dolaba koymuş sabahın 5 inden beri o dolabı açıp kapatiyorum. Şimdi 1 kupa çay aldım kendime hala gidip gelip açıyorum biliyorum çayla çok lezzetli ama bana zarar. Neden inatla o kapıyı açıyorum bimiyorum. Sanırım bizim bunu çözmemiz gerek. Ben de senden farklı değilim kilo vermek beni çok yıpratiyor ama başka türlü olmaz mücadeleyi birakamayiz. Saplantı şeklinde Kurabiyeyi dusunuyorum ama biliyorum yedigimde mutlu olmayacagim bağımlılık gibi bişey sanki saplantı gibi ama bu sorunu cozebiliriz. Kendimizden başkası cozemez. Yakın olsaydın gelir alır seni sokağa çıkarırdim kendine gel diye arayabilecegin seni tutup kolundan dışarı çıkarabilecek biri varsa takıl peşine

Olabilir ausum havadandır

Tamam canım yapıyım streching pilates de yapıyorum ama yetmiyor demek ki. Sanki hiç uyumamış gibi bitkinim.

Allah feraha çıkarsın

Rabbim kalbine ferahlık versin abla.

Teşekkürler canlarım
Denizcilik fakültesi ni bırakıp gelmişti tekrar hazırlanmak için dersane ye gidiyordu tekrar ünv dönmek istiyor ve çok bunaliyor bakalım haklarında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…