Ay Aus yeneydik iyiydi be çok güzel volkan falan patlatıp marş açmışlardı o anı bidaha yaşamak istediğim için üzüldüm yoksa biz takımımızın yensede yenilsede arkasındayız..ben hiç fenerin durumundan zevk aldım mı yıllarca..aşk olsunay vaytım aramızdaki beşiktaşlı ahular duymasın2-1 sivas kazanınca daha bi keyiflendim
Ahu060812 diyeyim yine arkadan konuşmayı sevmem hiç
Ada bu hafta nasıl tartılırım nasıl ederim bilmiyom tartılma işini ctesi yapsam olurmu cuma yapamazsam.yeni haftada malum iş öğrenmeye gidecem nasıl düzen olacak bilmiyorum.açmı kalacam tok mu kalacam belirsiz.Benimmmm mortim neredeAhu060812
Bak bu haftaaa 1. Olan kanazacak haberin ola) gerci haberinde olsa bisey degismeyecek 1-2-3- ooooooo Ada sampiyonnn
sağol canım benimGeçmiş olsun canım
içimden geldiBayram değil seyran değil,Portakal beni niye öptü
Aferin ,bir sefer de ben demeden kalp gönder bana
Dur sevindim şımarayım biraz
Kizlar gozume sert bir cisim geldi cizilmis onun icin ilaclayip kapattik tek göz korsan oldum
Benim kucukde fena öksürüyor bütün hastalara gecmis olsun
Son surat öksürüyor kuzum bizimki kiru öksürük az cok bronsiti biliyorum ama devam ederse dr
Veriyorum canım bende ama zamanla geçecek inşallah biz fena olduk uyilesmekte zaman alacak dedi doktorCanım benim oğlum da çok hiriltiliydi annem soylediydi hemen gecti.sabahlari ac karnina pekmeze bikac damla limon damlatip vermistim 2 gunde gecmisti.Oglum 7 aylikti o zaman 1 cay kasigi veriyodum.
Rabbim sifa versin canimVeriyorum canım bende ama zamanla geçecek inşallah biz fena olduk uyilesmekte zaman alacak dedi doktor
Amin kuzum amin okul bize iyi gelmedi bu seneRabbim sifa versin canim
Çok geçmiş olsun canımAmin kuzum amin okul bize iyi gelmedi bu sene
Olabilir ausum havadandırNego canım spor=uyku diyemeyiz . Aksine zindelik verir insanı .
Belki kas yorgunluğun çoktur , o da halsizlik yapmıştır . Ya da klasik replik ;havalardandır havalardan :)
Tamam canım yapıyım streching pilates de yapıyorum ama yetmiyor demek ki. Sanki hiç uyumamış gibi bitkinim.Nego kuzum ausun dediği gibi kısa süreli sporlarda uyku olmaz..
Amaa.. uzun süreli sporlarda fazla yüklenmede.. senin son günlerde yaptığın yoğun sporlar gibi.. evet yapar balım.. nedeni de şu: kaslarda fazla miktarda laktik asit birikir.. bu da yorgunluğa ve dolayısıyla uykuya sebep olur.. önemli olan o laktik asitii kaslarda yaymak yok etmektir. Sporcular bunu karbon tüketerek yapar.. boşalan enerji depolarını doldurur.. biz öyle yapmıypruz :) ikinci yol da streching dir. Çok çok önemli.. spora başlamadan yapılır sakatlık önlensin diye.. spor bitince de kaslardaki laktik asitin dağıtımı için yapılır.. spor bitti hiç esnetme gerdirme yapmadın.. hıoop tutulmalar aşırı yorgunluk uyku hali olur..
Streching yap uzun uzun kuzum spor bitiminde de. Çok önemli. bu seni rahatlatır
Allah feraha çıkarsınGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Son birkaç gündür oğlumla ilgili sıkıntılar im var enerjim düşük ne gece doğru dürüst uyyabiliyorum nede güne heyecanlı başlıyorum
Bu saate kadar yattığımi yıllardır hatirlamam yeni kalktım kahvaltımı yaptım
Buyunce dertlerine büyür derlerdi inanmazsı
İnşallah düzelt benimde hepimizin yavrularını Rabbim esirgesin
Burcu ne merak ettim
Inşallah benzesin vero .. cidden hiç üzmedi beni . Sakin ve neşeli karekteri hamdolsun .
O nasıl oluyor yıkarken gitmiş olmasi gerekmez miBen dé 2 sené önce diyet yapiom ayol ben deyé karnabahar hasladim ekmeksiz yogurtla löp löp yiyorum . Bi baktım tabakta tirtıl gibi bi kurt.
Rabbim kalbine ferahlık versin abla.Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Son birkaç gündür oğlumla ilgili sıkıntılar im var enerjim düşük ne gece doğru dürüst uyyabiliyorum nede güne heyecanlı başlıyorum
Huuu başıma geleni yazayım sizee aa dostlar...
Ilk defa karnabahar aldım yapayim diye sağolsun Ece de bana tarif verdi...
Karnabahari ayikladim suda beklettim...
Tencere de suyu kaynıyor içine de süt koydum.
Attim içine...
Baktım suyun üstünde siyahliklar varr Amann Allahım küçük küçük böcekler vardı
Attim hepsini...
Başına gelenler var mı
Çak sağol balım senin de tekrar basın sağolsun rabbim sabır versin inşallahÇok geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin inşallah
Kıbrıs'ta olanlalami Fatma...Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
YA böyle çok parcalamadN yapioz ya. Ne bilim iyi yıkamadim zaarO nasıl oluyor yıkarken gitmiş olmasi gerekmez mi
Aynı şey benim pirasada başıma geldisirkeli suya koyup az bekliyorum varsa ölüp yüzeye çıkıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?