Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay vaytım aramızdaki beşiktaşlı ahular duymasın 2-1 sivas kazanınca daha bi keyiflendim

Ahu060812 diyeyim yine arkadan konuşmayı sevmem hiç
Ay Aus yeneydik iyiydi be çok güzel volkan falan patlatıp marş açmışlardı o anı bidaha yaşamak istediğim için üzüldüm yoksa biz takımımızın yensede yenilsede arkasındayız..ben hiç fenerin durumundan zevk aldım mı yıllarca..aşk olsun
Benimmmm mortim nerede Ahu060812
Bak bu haftaaa 1. Olan kanazacak haberin ola ) gerci haberinde olsa bisey degismeyecek 1-2-3- ooooooo Ada sampiyonnn
Ada bu hafta nasıl tartılırım nasıl ederim bilmiyom tartılma işini ctesi yapsam olurmu cuma yapamazsam.yeni haftada malum iş öğrenmeye gidecem nasıl düzen olacak bilmiyorum.açmı kalacam tok mu kalacam belirsiz.

Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Son birkaç gündür oğlumla ilgili sıkıntılar im var enerjim düşük ne gece doğru dürüst uyyabiliyorum nede güne heyecanlı başlıyorum
Bu saate kadar yattığımi yıllardır hatirlamam yeni kalktım kahvaltımı yaptım
Buyunce dertlerine büyür derlerdi inanmazsı
İnşallah düzelt benimde hepimizin yavrularını Rabbim esirgesin

Canım benim oğlum da çok hiriltiliydi annem soylediydi hemen gecti.sabahlari ac karnina pekmeze bikac damla limon damlatip vermistim 2 gunde gecmisti.Oglum 7 aylikti o zaman 1 cay kasigi veriyodum.
Veriyorum canım bende ama zamanla geçecek inşallah biz fena olduk uyilesmekte zaman alacak dedi doktor

Nego canım spor=uyku diyemeyiz . Aksine zindelik verir insanı .

Belki kas yorgunluğun çoktur , o da halsizlik yapmıştır . Ya da klasik replik ;havalardandır havalardan :)
Olabilir ausum havadandır

Tamam canım yapıyım streching pilates de yapıyorum ama yetmiyor demek ki. Sanki hiç uyumamış gibi bitkinim.
Allah feraha çıkarsın

Rabbim kalbine ferahlık versin abla.

Aynı şey benim pirasada başıma geldi sirkeli suya koyup az bekliyorum varsa ölüp yüzeye çıkıyorlar

Kıbrıs'ta olanlalami Fatma...
Gerçekten öyle çocuklar büyüdükçe sorunlar sıkıntılar da büyüyor..
Rabbim kolaylık versin..
Mutlaka herşeyde bir kolaylık başka yollar vardır...
Allahım dermansız dert vermez.
Güzel ve olumlu düşünmek tevekkül etmek lazım..
İçini karartma..
Rabbim refaha çıkarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…