Sağol canım benim bebekten dolayı eve kapandım iki aydır doğru düzgün insan içine karışmadım yabanileştim sanki bi an evvel yarı yıl tatili gelsin istiyorum hemen memlekete kaçıcamAğır yasamlarda Erica yi seyrediyordum kadın 300 kilo ve yemesini durduramiyor ölecek artık o kadar kötü durumda. Doktor sordu zararlı olduğunu ve seni öldürdüğünü bile bile neden yiyorsun dedi. Dolaptan du den 1 tane kurabiye var eşim bitirmemis dolaba koymuş sabahın 5 inden beri o dolabı açıp kapatiyorum. Şimdi 1 kupa çay aldım kendime hala gidip gelip açıyorum biliyorum çayla çok lezzetli ama bana zarar. Neden inatla o kapıyı açıyorum bimiyorum. Sanırım bizim bunu çözmemiz gerek. Ben de senden farklı değilim kilo vermek beni çok yıpratiyor ama başka türlü olmaz mücadeleyi birakamayiz. Saplantı şeklinde Kurabiyeyi dusunuyorum ama biliyorum yedigimde mutlu olmayacagim bağımlılık gibi bişey sanki saplantı gibi ama bu sorunu cozebiliriz. Kendimizden başkası cozemez. Yakın olsaydın gelir alır seni sokağa çıkarırdim kendine gel diye arayabilecegin seni tutup kolundan dışarı çıkarabilecek biri varsa takıl peşine
Güçlü kararlı azimli sert vazgeçmeyen bir morti ariyorum. Peşimi birakmayacak biri hedefi keskin olan biri. Canıma okuyacak biri eski motilerim gibi sonuç odaklı. Ben sanırım sert seviyom çabuk gevsiyorum çünküsert bir antrenör lazım koşturacak iyice
Bende kahvaltidan once icmeyi seviyom ama hamileyken agzima surmezdim midem bulanirdiGünaydın Tatlım.
Aus aç karnına mı kahve iciyorsun..
Midene dokunmasin.
Sabah onuda vereyimGeçmiş olsun öksürüğü en iyi kesen zerdeçal bal karışımı sabah aç karnına bir çay kaşığı
Insaallah gecerÖksürük krizleri bitti ara yokluyor tabi 10 gün sonra kontrol var o zaman belli olacak ama nefes alırken hırıltı var o geçerse duzelirler gibi
Sağolasin gecer InsaallahGeçmiş olsun canım
Kuzunda geçmiş olsun canım
Hakkinda hayırlısı olsun biz bilemiyoruz anca duaGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Son birkaç gündür oğlumla ilgili sıkıntılar im var enerjim düşük ne gece doğru dürüst uyyabiliyorum nede güne heyecanlı başlıyorum
Bu saate kadar yattığımi yıllardır hatirlamam yeni kalktım kahvaltımı yaptım
Buyunce dertlerine büyür derlerdi inanmazsı
İnşallah düzelt benimde hepimizin yavrularını Rabbim esirgesin
Yemek konusunda kasmadan ilerlemeye çalış tüm gün kasiyoruz aksama yorgun düşüyoruz bende oyleyim tehlikeli saatler başladı bende de onun için ütü yu bu saate biraktim. Oynanacak bişeyler olsun diye.aksama kendine is yaratSağol canım benim bebekten dolayı eve kapandım iki aydır doğru düzgün insan içine karışmadım yabanileştim sanki bi an evvel yarı yıl tatili gelsin istiyorum hemen memlekete kaçıcam
Bu yeme olayı tamamen alışkanlık midemiz değil gözünüz aç nefsimize yenik düşüyoruz kendimle inatlaşıyorum bilerek 4 te yedim ağzıma lokma bile sürmem şu saatten sonra
Nasıl istersen bana uyar ama taciz ederim bak öyle pes etmek yok @MiuLego ya da ispiyonlarim hem destek He köstek hazirsan hazırımÇakıl iğde ile olalım dedik ama bu hafta o hem oddemli iyi kilo verir bu hafta seninle olalım haftaya iğde ödemi geçince onunla oluruz
Whiteim seni diplerde gördüm denize karşı bağıra bağıra ağlama ihtiyacı hissettim sen de
kuzum olur tabi ki zararı olmaz faydası olur bölgeselinDiyorum ki ek olarak bölgesel de mi çalışsam iç bacak karın kol falan
gel lgel seni havaya atarım parkta sonra da tutmamO parka geliyim senle oyun oyniyim istedim
çok geçmiş olsun ece Rabbim şifa versinSon surat öksürüyor kuzum bizimki kiru öksürük az cok bronsiti biliyorum ama devam ederse dr
hadi vero yapabilirsin kuzucum.. bak yesen de yemesen de aynı sabaha uyandın gördün mü:)Uyudum miuim dediğin gibi. Bişi de olmadı gece nobetlrim çok zorlamadı. İnşallah bundan sonra 18.00 den sonra yeememe olayını da basaracagim
kız deme ayyyyyyyyyyyyHuuu başıma geleni yazayım sizee aa dostlar...
Ilk defa karnabahar aldım yapayim diye sağolsun Ece de bana tarif verdi...
Karnabahari ayikladim suda beklettim...
Tencere de suyu kaynıyor içine de süt koydum.
Attim içine...
Baktım suyun üstünde siyahliklar varr Amann Allahım küçük küçük böcekler vardı
Attim hepsini...
Başına gelenler var mı
Slm kızlar benim küçük zorlamaya başladı beni dün gece de 1 de uyudu ağlaya ağlaya bi hal oldu inşallah uzun sürmez atak haftasındayız sanırım salı günü de 3 aşı yapılacak düşündükçe bi tuhaf oluyorum inşallah kolay atlatırız
Menü bildireyim
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim çavdar ekmeği
Salatalık domates
Kaşar peyniri
Ara
Süt
3 gün kurusu kayısı
Yarım çay bardağı kadar leblebi kuru üzüm
Karışık kuruyemiş yiyordu oğluşum görünce dayanamadım atıştırdım bende
Akşam 16:00
Bir kase karnabahar kısırı dünden kalmıştı
Pek sevemedim yedikten sonra midem bulandı
Sanırım bende şişkinlik yapıyor bu sabah artı çıktım maalesef ziyan olmasın diye bugün de yedim
Sabah ki artı çok moralimi bozdu sanki hiç zayıflayamayacak gibi hissediyorum
Sürekli evdeyim o kadar bunaldım ki enerjim sıfırlandı sanki @MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?