Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Güçlü kararlı azimli sert vazgeçmeyen bir morti ariyorum. Peşimi birakmayacak biri hedefi keskin olan biri. Canıma okuyacak biri eski motilerim gibi sonuç odaklı. Ben sanırım sert seviyom çabuk gevsiyorum çünkü sert bir antrenör lazım koşturacak iyice

Sağol canım benim bebekten dolayı eve kapandım iki aydır doğru düzgün insan içine karışmadım yabanileştim sanki bi an evvel yarı yıl tatili gelsin istiyorum hemen memlekete kaçıcam
Bu yeme olayı tamamen alışkanlık midemiz değil gözünüz aç nefsimize yenik düşüyoruz kendimle inatlaşıyorum bilerek 4 te yedim ağzıma lokma bile sürmem şu saatten sonra

Çakıl iğde ile olalım dedik ama bu hafta o hem oddemli iyi kilo verir bu hafta seninle olalım haftaya iğde ödemi geçince onunla oluruz

11:00
2 kk kadar beyaz peynir
2 dilim ekmek
Domates sosu
1 yağda yumurta
1 siyah zeytin
1 dilim hindi salam
Maydonoz

15:00
2 kaşık yoğurt
Az bi armut kurusu
Sütlü neskafe

18:00
Tavuk sote
Bol kereviz salatasi (yoğurtlu ve cevizli)

Spor yok (evle uğraştım çok yoruldum)
@MiuLego begum75 Floweroflife

Günaydın Tatlım.
Aus aç karnına mı kahve iciyorsun..
Midene dokunmasin.
Bende kahvaltidan once icmeyi seviyom ama hamileyken agzima surmezdim midem bulanirdi

Geçmiş olsun öksürüğü en iyi kesen zerdeçal bal karışımı sabah aç karnına bir çay kaşığı
Sabah onuda vereyim

Öksürük krizleri bitti ara yokluyor tabi 10 gün sonra kontrol var o zaman belli olacak ama nefes alırken hırıltı var o geçerse duzelirler gibi
Insaallah gecer
Geçmiş olsun canım

Kuzunda geçmiş olsun canım
Sağolasin gecer Insaallah

Hakkinda hayırlısı olsun biz bilemiyoruz anca dua

Yemek konusunda kasmadan ilerlemeye çalış tüm gün kasiyoruz aksama yorgun düşüyoruz bende oyleyim tehlikeli saatler başladı bende de onun için ütü yu bu saate biraktim. Oynanacak bişeyler olsun diye.aksama kendine is yarat

Çakıl iğde ile olalım dedik ama bu hafta o hem oddemli iyi kilo verir bu hafta seninle olalım haftaya iğde ödemi geçince onunla oluruz
Nasıl istersen bana uyar ama taciz ederim bak öyle pes etmek yok @MiuLego ya da ispiyonlarim hem destek He köstek hazirsan hazırım

24 aralık menüsü

Kahvaltı : Kıymalı yumurta, peynir, 7 zeytin, dom, sal, 1 dilim çavdar ekmeği

Ara : 1 mandalina

Öğlen : 1 tabak tavuklu brokoli yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 çorba kasesi salata

Ara: 10 fındık, 10 siyah kuru üzüm

Akşam : 1 karnıyarık, 1 kase cacık, 1 dilim tam buğday ekmeği

Su: 3 litre
Spor : 40 dk eliptik, 20 dk hit cardio, 50 mekik , 60 ip, 1 set plank

@MiuLego Ausencia

Aus senin menüler gibi yapmaya çalışıyorum ondan etiketliyorum :)))

O parka geliyim senle oyun oyniyim istedim
gel lgel seni havaya atarım parkta sonra da tutmam
Son surat öksürüyor kuzum bizimki kiru öksürük az cok bronsiti biliyorum ama devam ederse dr
çok geçmiş olsun ece Rabbim şifa versin
Uyudum miuim dediğin gibi. Bişi de olmadı gece nobetlrim çok zorlamadı. İnşallah bundan sonra 18.00 den sonra yeememe olayını da basaracagim
hadi vero yapabilirsin kuzucum.. bak yesen de yemesen de aynı sabaha uyandın gördün mü:)
kız deme ayyyyyyyyyyyy

malipina hahahaha profik pikçırın hahahah

Canım uykusuzluk ödem yapar bende . Sende de öyle olabilir. Karnabahar tarzı salı dan itibaren yemezsin. Sıkma canını cuma sonuç güzel olacak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…