- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Çay tuketmiyorum ben eşim içiyordu bende koydum bi bardak öyle içmiş bulundummenü çok güzel kuzum.. bugün dinlenmiş ol yarın sporuna asılırsın emi.. su içiyor musun?
çoook güzel afiyet olsun fatmam
eflalim akşama ekmek neden koyuyorsun yahu? menü çok çok iyi dolu dolu
e sporun da çok menü ile orantılı maşallah
kız o nasıl ara o da nerden çıktı şimdi
menünün kalanı çok güzel spor da var
oooooooooooooooo
en iyi aus menüsü geldi sanki şimdiye kadarki
hemi de sporlu
aus bu hafta harika mı gidioruz ne
pickurusu olabilir belki başka aklıma bişe gelmiyo
Al benden de o kadar çok sıkıldım bu ev işinden bitmiyor elimi arttıkça başka biseye basliyorum çok sinir bozucu ben otelde yaşamak istiyorumEvet işi saadeti yaşıyorum cnm ben
yakamoz harika bir eksi getirdin geçen cuma.. neden iyi gitmiyorum diyorsun kuzum?Evet hiç iyi gitmiyorum zaten yarın toparlamam lazım kendimi
pickurusu olabilir belki başka aklıma bişe gelmiyo
onu bende düşündüm de yazardı onu dedim ...
araya nokta koyarak yazbilinc altım da neler varmış kimbilir
futbol kulübü ..kendi köylerinin . yönetim kurulunda ... ama takım 12 senedir 1 üst lige çıkamadı
kız banlanacaksın Allah koruya değiştir onu silpickurusu olabilir belki başka aklıma bişe gelmiyo
Al benden de o kadar çok sıkıldım bu ev işinden bitmiyor elimi arttıkça başka biseye basliyorum çok sinir bozucu ben otelde yaşamak istiyorum
Ama kötü bişe değilki bana hep öyle diyolardı çocukkenahahaaaa mali kız ne dogalsin ya bayılıyorum sana valla sak diye yazdı hatun ,he valla öyle okudum kızlar ahahaa
sen de dövüyorsundur kesinAma kötü bişe değilki bana hep öyle diyolardı çocukken
kesinlkle haklısın ausum ve çok iyi 3 gündür maşallah@MiuLego 3 gündür menüleri toparladım evet ... şükür
kilo vermek , almamak gibi bir niyetim yok ... ama o dana gibi yemeleri dizginlemem gerek ..sonuçta bunun gebelik şekeri , tansiyonu vs var ...
Beşiktaş tabi Fenerde umut yok gibicanom bu sene büyük iddia var ..eşimin de dahil olduğu ... beşiktaş mı fenerbahçe mi ? 8 kişilik grup nusrete götürülecekmaaşı bırakıp gelmelik yani
Ama kötü bişe değilki bana hep öyle diyolardı çocukken
yok kız diyenler anam yaşındaki kadınlardı.çok fırlamaydımsen de dövüyorsundur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?