ban yersem ulaşamazsın da bana
inmedim50 ye indin mi sen hiç ?
50 yaz ... 52 de ol mezun ..%80 ile
kız bak sakın aaaaaaaaaaaban yersem ulaşamazsın da bana
Hemen de numara istemeler asılıp sarkmalar .Çok hızlı gidiyoruz sankimkız bak sakın aaaaaaaaaaa
cep numaranı yaz bana özelden
Ah keşke ah keskem yanlış zaman geçen yıl bu kararliligim olsaydı iyi olurmuş. Hala umudum var benim disipline girmem gerek hep çareyi etrafimdan bekliyorum care bendeaynı beni tarif ettin de çakıl ...gebeliğime denk geldin .... benle morti olduğuna pişman ederdim seni
çooook az fatma .... bu menü seni gece mutfağa sürüklemeden lütfen tarçınlı sütünü içip uyu ..lütfeeeeeen .
öfke kontrolü zorunlu ders olarak müfredatlara girmeli.
canım güzel menü ... ama koruma da olsan tamam da ..hala kilo vermek istiyorsak akşam ekmek yeme he miiii
yatak döşek dedik sanki.. numara dedik la altı üstüHemen de numara istemeler asılıp sarkmalar .Çok hızlı gidiyoruz sankim
inmedimçok istiyorum ama inmek
50 yazam o zaman olur ki
ben de öyle bekliyorumdur bakam ... 60 ile listeye girsen 5 ocakta ... 9 şubatta mezunsun
bende senden %3 bekliyorumdiğer haftalar %2 kafi
ne malum içkime ilaç atıp bayıltıp şaapmicağınyatak döşek dedik sanki.. numara dedik la altı üstü
Ah keşke ah keskem yanlış zaman geçen yıl bu kararliligim olsaydı iyi olurmuş. Hala umudum var benim disipline girmem gerek hep çareyi etrafimdan bekliyorum care bende
şaapmak ne demek acaba hç bilmiyorum dane malum içkime ilaç atıp bayıltıp şaapmicağın
Nasıl anlatsam miu yoruldum gercektende yoruldum öyle böyle değil artık sıkıldım tamam hastalık rabbim verdi sukur inanki sukur ama işte amasi bitmiyor her işe kendi yetişmeye çalışan 2 çocuk annesi bi kadın yardım etmeyi beceremeyen beceremediği gibi de durmadan konuşan bi eşvayt kuzum şu depresif moddan bir an önce çıkar mısın artık?
kızıyorum ama he.
bu şekilde sen kendine iyilik yapmıyorsun kiWhiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?