Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ah keşke ah keskem yanlış zaman geçen yıl bu kararliligim olsaydı iyi olurmuş. Hala umudum var benim disipline girmem gerek hep çareyi etrafimdan bekliyorum care bende

Ah keşke ah keskem yanlış zaman geçen yıl bu kararliligim olsaydı iyi olurmuş. Hala umudum var benim disipline girmem gerek hep çareyi etrafimdan bekliyorum care bende

yalnız okudum teklifini ... Antepia27 da pis sataşır ... şöyle bol bol gaza getirin birbirinizi ... bu hafta fatmanın da ihtiyacı var ...98 i gelecek ... gelmeli

vayt kuzum şu depresif moddan bir an önce çıkar mısın artık?

kızıyorum ama he.
bu şekilde sen kendine iyilik yapmıyorsun ki Whiteblacklife
Nasıl anlatsam miu yoruldum gercektende yoruldum öyle böyle değil artık sıkıldım tamam hastalık rabbim verdi sukur inanki sukur ama işte amasi bitmiyor her işe kendi yetişmeye çalışan 2 çocuk annesi bi kadın yardım etmeyi beceremeyen beceremediği gibi de durmadan konuşan bi eş
Cocuklarla 10 dk ilgilenince herşeyi o yapıyormuş havaları 3 gecedir uyumayan ben bizi o halde bırakıp dün gece balığa yine giden eş gitmeden beni kaldırıp karnım aç diyip yemek hazırlatan es enayi gibi hazırlayan ben gündüz 12 gelip kahvaltı yapıp yatan eş kalkıp ise giden eş yoruldum miu çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…