30 yaşına gelmiş bi deşaapmak ne demek acaba hç bilmiyorum da
Karnıyarık ekmeksiz gitmez dedimmenü çok güzel kuzum.. bugün dinlenmiş ol yarın sporuna asılırsın emi.. su içiyor musun?
çoook güzel afiyet olsun fatmam
eflalim akşama ekmek neden koyuyorsun yahu? menü çok çok iyi dolu dolu
e sporun da çok menü ile orantılı maşallah
kız o nasıl ara o da nerden çıktı şimdi
menünün kalanı çok güzel spor da var
oooooooooooooooo
en iyi aus menüsü geldi sanki şimdiye kadarki
hemi de sporlu
aus bu hafta harika mı gidioruz ne
balım ben farkındayım evetNasıl anlatsam miu yoruldum gercektende yoruldum öyle böyle değil artık sıkıldım tamam hastalık rabbim verdi sukur inanki sukur ama işte amasi bitmiyor her işe kendi yetişmeye çalışan 2 çocuk annesi bi kadın yardım etmeyi beceremeyen beceremediği gibi de durmadan konuşan bi eş
Cocuklarla 10 dk ilgilenince herşeyi o yapıyormuş havaları 3 gecedir uyumayan ben bizi o halde bırakıp dün gece balığa yine giden eş gitmeden beni kaldırıp karnım aç diyip yemek hazırlatan es enayi gibi hazırlayan ben gündüz 12 gelip kahvaltı yapıp yatan eş kalkıp ise giden eş yoruldum miu çok yoruldum
Yok aynı durumdayim bu saat oldu yoruldum artık sanırım her hafta yapmak gerek ayda 1 yapınca uzun sürüyor ama haftada 1 yapacak zamanım ve ruhum da yok toplanmayan mutfak dolabı yaptiracagimbitmiyor çakıl ya
benmi beceriksizim anlamadım ya
Ama öyle iste baktim miula igde var hemencecik topukluyorum
ece yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bilmemek değil öğrenmemek ayıp siz gibi tecrübelilerden öğreneblirim.. anlatsana biraz30 yaşına gelmiş bi de
Karnıyarık ekmeksiz gitmez dedimöğlen yeseyim aslında hazır değildi daha
sence bilmeme ihtimali var mı
twerkü de biliyorsun demek eceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeAma öyle iste baktim miula igde var hemencecik topukluyorum
Tverkle baslayip ohoooooooo
ne aldın ne aldınnnnnnnnnnnnnKızımın ilk eşyasını aldım bugün
Yarın ise gidecek halim kalmadı benimdemeyeydin iyiydi
pazartesi, mesai
bilmemek değil öğrenmemek ayıp siz gibi tecrübelilerden öğreneblirim.. anlatsana biraz
vururum seni bak
Ya işin şakası. Ondan önce yaptım bütün sporları nerdeyse, alnından ter damladı. Midem sırtıma yapıştı. Hunharca yedim yemeğibilmemek değil öğrenmemek ayıp siz gibi tecrübelilerden öğreneblirim.. anlatsana biraz
vururum seni bak
10 tane falandı canım ama Eti fazla bulguru azdı.Sarma adedi yazmıyor fulyacım ama adedi çok değilse güzel menü gayet afiyet olsun
Su çok az aşırı az
Bir de apor yapmıyor musun?
ne aldın ne aldınnnnnnnnnnnnn
foto atsana aus
tabiki de hayırsence bilmeme ihtimali var mı
aynen yahuuuuuuuuuubu eflal bizi kandırdı miu ... bunalım ayağına .. şoklardan bunaldım ayağına derken .... yiyesi gelmiş resmen
öğretim anam uygulamalı mı uygulamasız mı öğretimbilmemek değil öğrenmemek ayıp siz gibi tecrübelilerden öğreneblirim.. anlatsana biraz
vururum seni bak
Ne alökösö vör yöbu eflal bizi kandırdı miu ... bunalım ayağına .. şoklardan bunaldım ayağına derken .... yiyesi gelmiş resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?