Ya işin şakası. Ondan önce yaptım bütün sporları nerdeyse, alnından ter damladı. Midem sırtıma yapıştı. Hunharca yedim yemeği
ay ne ola ki yerim onu yaçok minnak bi şey len ...
daha bu ayda almam bişey ... en minnak bi şeyatıyorum bekle ...
Kizimla etkinlik yapiyoruz birazdan gelirim
sen anlat ben yahuşuklunun biriyle uygularımöğretim anam uygulamalı mı uygulamasız mı öğretim
Temem bilahare anlatıciim şimdi yemek yapıyomsen anlat ben yahuşuklunun biriyle uygularım
canom ben anlamıyorum zaten bu diyetisyenler ekmek basıyor yahu
Temem bilahare anlatıciim şimdi yemek yapıyom
aynen yahuuuuuuuuuu
aynen aynen beni de kandırdı asla diyeti bırakmıcam falan.. bi de aus senin menülere benzetiyorum ayakları yapıyor ki laf da edemeyelim
sinsi planlar içerisindeymiş meğer
Ne alökösö vör yöçok mu menü ya spor anamı ağlatıyor ondan olabilir
Güçlü kararlı azimli sert vazgeçmeyen bir morti ariyorum. Peşimi birakmayacak biri hedefi keskin olan biri. Canıma okuyacak biri eski motilerim gibi sonuç odaklı. Ben sanırım sert seviyom çabuk gevsiyorum çünküsert bir antrenör lazım koşturacak iyice
Nasıl istersen bana uyar ama taciz ederim bak öyle pes etmek yok @MiuLego ya da ispiyonlarim hem destek He köstek hazirsan hazırım
oooooooooooooooooooo tamammmmmmmmmmmmm
khk çıkmış yeni.. bizim kurumla ilgili maddeler var.. yarın kurum kaynar bizim
Tamam akşam ekmek yememcanom ben anlamıyorum zaten bu diyetisyenler ekmek basıyor yahu
sana göre çok menüler
ben çokluğuna takılmadım zaten gayet iyi de akşam ekmek yeme bari..
Ikimizin de ihtiyacı var toparlanmaliyiz az kaldı güçlü bir hafta olsun bizeyalnız okudum teklifini ...Antepia27 da pis sataşır ... şöyle bol bol gaza getirin birbirinizi ... bu hafta fatmanın da ihtiyacı var ...98 i gelecek ... gelmeli
Ekmek akşam sıkıntı diyonuz temamben hiç ekmek yemezdim ki ... akşamda genelde salata yoğurt .... sallıyor resmen
ekmekler diyoruz ekmekler
Tamamcanım güzel menü ... ama koruma da olsan tamam da ..hala kilo vermek istiyorsak akşam ekmek yeme he miiii
10 tane falandı. Ama Eti çok bulguru azdı canım. Protein dolma olmuş yani.Gördün canım etiket çıkmamış ama daha önceki mesajanı
gayet güzel karbon çok azaldı buda senin için kilo kaybı demek .akşam dolma çokmuydu ?
Oh tatilede girdin sporda geliyor
Fulyam 7 li rakamlar geldi gelecek ben sana diyim
Sıfır değildi canım puanım.
tamam canımcım
gönlünü ferah tut kalbi güzel fatmam
bakayım kuzum bakınca yazayım
sıfır puan ise değilsindir kesin
yok nefsim bende cebi
lebleb sende şişkinlik yapmıyor muydu ?
sabah da dediğim gibi şişkinik ödem yapan gıdalara bay bay diyosun.. zaten artı var hemen temizleyip eksiye geçiyorsun ışık hızıyla
Rabbim hayırlısıyla giydirmeyi de nasip eder inşallaheskiden çeyizler için don giyen donanır diye ... don koyarlardı ilk .... bu geleneği sürdürdüm
diğeri de gebelik ve doğumdan sonraki kızımla ilgili anılarımı yazacağım günlük ...
Yusufun da var ..büyüdüklerinde onlara vereceğim
Eki Görüntüle 2083573
Rabbim hayırlısıyla giydirmeyi de nasip eder inşallah
Ben spor çok yapildiginda gaza gelirim hadi bakalım pes etmek yok ağlamak yok ben ettim sen etmeleri yok acimicam . Spor başlasınBak canım sen aramadın güçlü kararlı azimli sert vazgeçmeyen hedefi keskin biri demişsin eşittir Fatma deneyi unutmuşsun
Son macimi 2 1 aldım genelde @Lunya Nana dışında pek maç kaybetmedim
47 kilo verdim
Spor yaparım ve rakibe acimam yendigim listeye senide büyük zevkle kararım tek yarış istr
Ne haber korktunmu
Oooo bu yarışta çelme takmak satasnak hava atmak serbest
Kaptanim da onayladı hadi başlayalım BAkalm m iyi olan kazansin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?