Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia @MiuLego gerçekten diyetisyen listesine göre yapmaya çalışıyorum, onda ekmek çok, o kısmı da ausun menüler gibi yapmaya çalışıyorum, beceremiyormuyum
canom ben anlamıyorum zaten bu diyetisyenler ekmek basıyor yahu

sana göre çok menüler

ben çokluğuna takılmadım zaten gayet iyi de akşam ekmek yeme bari..

aynen yahuuuuuuuuuu

aynen aynen beni de kandırdı asla diyeti bırakmıcam falan.. bi de aus senin menülere benzetiyorum ayakları yapıyor ki laf da edemeyelim

sinsi planlar içerisindeymiş meğer

ben hiç ekmek yemezdim ki ... akşamda genelde salata yoğurt .... sallıyor resmen

Ne alökösö vör yö çok mu menü ya spor anamı ağlatıyor ondan olabilir

ekmekler diyoruz ekmekler

Bak canım sen aramadın güçlü kararlı azimli sert vazgeçmeyen hedefi keskin biri demişsin eşittir Fatma deneyi unutmuşsun
Son macimi 2 1 aldım genelde @Lunya Nana dışında pek maç kaybetmedim
47 kilo verdim
Spor yaparım ve rakibe acimam yendigim listeye senide büyük zevkle kararım tek yarış istr
Ne haber korktunmu

Nasıl istersen bana uyar ama taciz ederim bak öyle pes etmek yok @MiuLego ya da ispiyonlarim hem destek He köstek hazirsan hazırım

Oooo bu yarışta çelme takmak satasnak hava atmak serbest

oooooooooooooooooooo tamammmmmmmmmmmmm

Kaptanim da onayladı hadi başlayalım BAkalm m iyi olan kazansin

khk çıkmış yeni.. bizim kurumla ilgili maddeler var.. yarın kurum kaynar bizim

canom ben anlamıyorum zaten bu diyetisyenler ekmek basıyor yahu

sana göre çok menüler

ben çokluğuna takılmadım zaten gayet iyi de akşam ekmek yeme bari..
Tamam akşam ekmek yemem basıyorlar evet hemen hemen hepsi de böyle yapıyor, nasıl iş anlamıyorum.

Ausencia @MiuLego gerçekten diyetisyen listesine göre yapmaya çalışıyorum, onda ekmek çok, o kısmı da ausun menüler gibi yapmaya çalışıyorum, beceremiyormuyum

benim seneler evvel diyetisyen menülerim evet ekmekli idi ... çokta güzel kilo verdim tartıda ... ama o zaman atıyorum 65 olduğum kilodaki kıyafeti , bu sefer 65 olduğumda giydiğimde üzerimden düştü ... ekmekle kilo verdim evet ama sıkılaşmadım .

10 tane falandı. Ama Eti çok bulguru azdı canım. Protein dolma olmuş yani.
Bugün çok yürüdüm zati
İnşallah aebenim yaaa valla çok istiyorum

Sıfır değildi canım puanım.
Eğer çıkarmışsan haftaya girerim artık.
begum75
nehirnil111 varmıyım sizlerde kızlar?

Rabbim hayırlısıyla giydirmeyi de nasip eder inşallah

Ben spor çok yapildiginda gaza gelirim hadi bakalım pes etmek yok ağlamak yok ben ettim sen etmeleri yok acimicam . Spor başlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…