- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bunalım da değil mium karar arifesindeyim sadece mium artıkbalım ben farkındayım evet
ama bu tutum içten içe üzülmen neyi değiştiriyor? kendini üzüyorsun işte sadece.. sen kendin için dik dur .. kendi iç sevincini eşin için yitirme yahu.. bu kendine yaptığın en büyük kötülük olur..
yorgunsun .. üstüne de böyle bunalım takılınca.. iyice kötü olmuyor mu sence de?
Oyyyy severim kız donunueskiden çeyizler için don giyen donanır diye ... don koyarlardı ilk .... bu geleneği sürdürdüm
diğeri de gebelik ve doğumdan sonraki kızımla ilgili anılarımı yazacağım günlük ...
Yusufun da var ..büyüdüklerinde onlara vereceğim
Eki Görüntüle 2083573
Ayy ben zaten sıkışlaşmak istiyorum biliyorsun, kalsın ekmek. Sabah yerim.benim seneler evvel diyetisyen menülerim evet ekmekli idi ... çokta güzel kilo verdim tartıda ... ama o zaman atıyorum 65 olduğum kilodaki kıyafeti , bu sefer 65 olduğumda giydiğimde üzerimden düştü ... ekmekle kilo verdim evet ama sıkılaşmadım .
Anam onun çiçekli dantelli donunuuueskiden çeyizler için don giyen donanır diye ... don koyarlardı ilk .... bu geleneği sürdürdüm
diğeri de gebelik ve doğumdan sonraki kızımla ilgili anılarımı yazacağım günlük ...
Eki Görüntüle 2083573
Teipli süperstarlardasınSıfır değildi canım puanım.
Eğer çıkarmışsan haftaya girerim artık.
begum75
@nehirnil111 varmıyım sizlerde kızlar?
Tamam.. bu süreçte enerjini ışıltını kaybetme amaBunalım da değil mium karar arifesindeyim sadece mium artık
Canım susuz yapamam en kötü 3 lt oluyormenü çok güzel kuzum.. bugün dinlenmiş ol yarın sporuna asılırsın emi.. su içiyor musun?
çoook güzel afiyet olsun fatmam
eflalim akşama ekmek neden koyuyorsun yahu? menü çok çok iyi dolu dolu
e sporun da çok menü ile orantılı maşallah
kız o nasıl ara o da nerden çıktı şimdi
menünün kalanı çok güzel spor da var
oooooooooooooooo
en iyi aus menüsü geldi sanki şimdiye kadarki
hemi de sporlu
aus bu hafta harika mı gidioruz ne
parayı verince sıkıysa kaçamak yap
pickurusu olabilir belki başka aklıma bişe gelmiyo
ahahaaaa mali kız ne dogalsin ya bayılıyorum sana valla sak diye yazdı hatun ,he valla öyle okudum kızlar ahahaa
Artı görünce böyle oluyorum üst üste gelince bişeyler moral de heveste kalmıyor sabaha toparlarım inşallahyakamoz harika bir eksi getirdin geçen cuma.. neden iyi gitmiyorum diyorsun kuzum?
bu süreç kısa değil yolumuz uzun.. bugün artı çıkar cumaya süper eksi ile gelrsin.. sen beslenmene dikkat et bedeninin tepkilerine kulak ver..
lütfen bir kez daha umutsuz şeyler duymak istemiyorum senden
bitmiyor çakıl ya
benmi beceriksizim anlamadım ya
Ama kötü bişe değilki bana hep öyle diyolardı çocukken
Beşiktaş tabi Fenerde umut yok gibi
eskiden çeyizler için don giyen donanır diye ... don koyarlardı ilk .... bu geleneği sürdürdüm
Eki Görüntüle 2083573
Ayy ben zaten sıkışlaşmak istiyorum biliyorsun, kalsın ekmek. Sabah yerim.
Ben de öyle okudum sonra bi daha okudum
Kıbrıstayım kuzum malesefSenin beceriksizliğin değil tabi ki, ev işi nankör yapıyorsun yapıyorsun başa dönüyor
Sen hangi ildeydin ya, Ankara Ya yakın misin?
Fulya kuzum dünkü sarma adedi fazla idiBugün kahvaltıya davetliydim
Pazar günü menüm
Sabah 11.15
3 dilim peynir
4 zeytin
Menemen
Domates biber
1 adet incir reçelinin inciri (minikti)
2 kk Hindistan cevizli az şekerli sütlü tatlı (içinde hindistancevizi ve nişasta vardı az şekerli)
2 dilim ekşimaya ekmek
Akşam 19.00
4 köfte
2 dünkü etli sarmadan
Biraz Marul havuç salatası
4 yk yoğurt
Ara 19.40
1/2 elma
Yatana kadar 2 lt su
Bugün yer yer tempolu yer yer normal 3,5 saat yürüdüm
@MiuLegoaeben
Akşamdan ekmeği çıkarsak yaBugün menu
Sabah 10.00
2 yumurta yagda
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir yedim
Yesillik
1 adet kızarmis form ekmek
Ara
4 cig badem
Aksam 15.30
1 tabak karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
1 adet kızarmış form ekmek.
2 lt su icildi @MiuLego
Spor yok bolll temizlik yapıldı...
Sabah eksi 100 gr çıktım.. sabirla devam edip bu zinciri kiracam.
Canom vücudumuz canlı bir organizma.. günü gününe tutmaz elbet artı da görebilirsin ara günlerde.. cumadan cımaya eksi görmek lazım.. cuma eksi gelmezse kafa yormak üzülmek lazım şimdi değilArtı görünce böyle oluyorum üst üste gelince bişeyler moral de heveste kalmıyor sabaha toparlarım inşallah
Beyaz makarna mı oEki Görüntüle 2083602 akşam yemeğim
Beyaz makarna mı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?